Яко PHUN
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
ако несе лъжа тва беше програмка на C дето да извежда 500-тотин или хиляда или колкото бяха там пъри , че повече няма да хвърляш хартийки в час (несам сигорен дали точно така беше ) ама е много брутално
ами то и аз нямам много познания по C сега тепърва ша почвам да я изочавам и тая програмка задалжително ша я драсна да я покажа на даскалката - хехехе , щото е много зарибяваща
Това е супер елементарна програма на С.Използва се хедърния файл(библиотеката) stdio.h (Standart Input/Output).Главната функция се нарича main(стандартно за езика C).Тва е в общи линии!
nefelen написа:в момента нищо не може да се отвори от това което е на абц-то
Иначе преди го видях и беше зарибяващо
Вече може!
Web_Devil написа:Това е супер елементарна програма на С.Използва се хедърния файл(библиотеката) stdio.h (Standart Input/Output).Главната функция се нарича main(стандартно за езика C).Тва е в общи линии!
И една променлива, и едно цикълче, принтиращо 500 пъти "Няма да хвърлям хартии в час!"!
Не че и аз се хваля, ама ти си го постнал на "Пуснато на: Съб Окт 02, 2004 21:23 pm", а аз моето е от "Пуснато на: Нед Сеп 12, 2004 21:28 pm"
Така че...