Ако някой има някакви филмчета или някъде ако пише нещто интересно за Царичене моля да даде линк.

Благодаря ...
Модератор: lutar
Вярно е тва, че информацията дадена от БТВ репортерите не беше пълна. По време на изследванията е имало няколко смъртни случая, а състава на екипа от седем души е бил променян неколкократно. Ето едно линкче с допъкнителна информация. Предполагам английският няма да ви затрудниivanov написа:Aз го гледах предаването. Преди години бях гледал репортаж за същото, само че в предаването "Може би са те". Беше ми много интересно, но за съжаление в "БТВ репортерите" не казаха нищо ново, напротив - бяха премалчни някой неща. Четох в data.bg за проф. Наплатанов, работил по случая, намерен мъртав под моста Чавдар, след като дъщерята му полудяла от преживяното и се самоубила. Майка ми каза, че била чела същото преди няколко години.
Това може би е интересно... http://www.hes.hit.bg/cari4inabamz.htm]
Хаха...баси...как не можаха/те да го схванете това?omega написа: само им казала че са се отклонили от "целта" със 100 метра
админ, ти би ли отишал да копаеш с риск след няколко копки да се удавиш? с какво право би изпратил някой друг да копае вместо теб? Това е единствената причина по която изследванията са спрени- не за да се прикрие някакво свръхестествено същество, не за да се предпази църквата...admin написа:Каквото и да си приказваме, няма да разберем какво има там докато не бъдат подновени иследователските историй и не кажат публично: разгиле ей го дей....