Кака да преинсталирам Windows от *.iso
- Anubis
- Потребител
Кака да преинсталирам Windows от *.iso
Мисълта ми е: Като си сваля Windows който е *.iso как да го преинсталирам? След като го отворя това *.iso с Демон Туулс-а след това ще мога ли да накарам през BIOS-а компа да `буут`-ва от виртуолното CD или трябва това *.iso да го сваля на нормален диск и така да го инсталирам?/Ако трябва да сваля *.iso-то на диск кажете плс как става?/
- kitikri
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
- Anubis
- Потребител
- DooM
- Потребител
- Обратна връзка:
Ха-хаkitikri написа:Хехе - виртуален диск под дос нема!
То по принцип CDROM-ове под дос нема!

Най-лесно е да изпечеш имейджа на CD, обаче не като Data Disk ами като Disk Image естественноAnubis написа:Мисълта ми е: Като си сваля Windows който е *.iso как да го преинсталирам? След като го отворя това *.iso с Демон Туулс-а след това ще мога ли да накарам през BIOS-а компа да `буут`-ва от виртуолното CD или трябва това *.iso да го сваля на нормален диск и така да го инсталирам?/Ако трябва да сваля *.iso-то на диск кажете плс как става?/

- nefelen
- Модератор
- Обратна връзка:
хахахаха ей тва по голяма простотия не бях чувал ако харда ти е на c: u d:- тo f: , e: , g: - едно от тях ти е cd-рома а останалите ти са виртуани cd-та които не работят.kitikri написа:Хехе - виртуален диск под дос нема!
То по принцип CDROM-ове под дос нема!
Изпичаш го с неро или алкохол и си готов
Anubis най-добре си запиши *.iso то на някой диск и си го пони на харда.Така според мен е най лесно и удобно

- Anubis
- Потребител
- kitikri
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Ехоо - естествено че с буут дискетка ще имаш cdrom. Аз говоря за старите чисти досове, дето има само флопита. Някой пробвал ли е да си пусне компа на празен, форматиран хард, точно след като е sys-нат: Под дос няма cdrom докато не буутнеш със съответната дискетка или нямаш допълнително сложена боза.
- nefelen
- Модератор
- Обратна връзка:
- wiSHmaKeR
- Модератор
- Обратна връзка:
Приятелю, какви стари чисти досове, бре. Дали ще си качиш драйвер за CD-Rom не зависи от версията на MS-DOS (стига да не е 1.0kitikri написа:Ехоо - естествено че с буут дискетка ще имаш cdrom. Аз говоря за старите чисти досове, дето има само флопита. Някой пробвал ли е да си пусне компа на празен, форматиран хард, точно след като е sys-нат: Под дос няма cdrom докато не буутнеш със съответната дискетка или нямаш допълнително сложена боза.

- Anubis
- Потребител