Явно,че гроздето е зелено,както се казва в една приказка.

Нямам намерение да споря.
sawo написа:По-точния израз е кисело
Кисело, презряло... въпрос на гледна точка
май не си чел отпреди 3-4 месеца тази статияmmmnee написа:
Пазарната капитализация на HTC, която се търгува на борсата в Тайпей, се повиши до 33,8 млрд. долара в сравнение с 33,4 млрд. долара пазарна оценка на Nokia в средата на тази седмица.
Това нарежда HTC на трето място сред производителите на мобилни телефони, след Apple и Samsung. За разлика от тях обаче, производството на мобилни телефони е единственият бизнес на тайванската компания.
Lol, толкова глупости прочети, че реши да напишеш най-голямата. Не знам какви стъкла на "въртолети" се правят от това, ама сигурно говориш за тези дето ги закачаш за тавана с корда и те се въртят в кръг, защото по калпаво стъкло на телефон не бях виждал до сега. Лично с очите си видях как един приятел си оставяше телефона на масата, като го пусна от 1 педя височина и резултата беше доста хубава и дълбока цепка върху iP4, който беше взел преди 2 седмици. Даже точно бяхме тръгнали да го jailbrakеnem или както там му викате. Sorry, пич, забавлявай се с играчката си, ама не набутвай и други хора с това изключително скъпо украшение.Vod0o написа:толкова глупости прочетох за iphone-a, че не се сдържах да напиша и аз нещо...
edit: сега прочетох последното неадекватно мнение. Първо ако беше прочел малко по въпроса щеше да знаеш, че стъклото на iphone е изключително здраво и от същия материал се правят стъклата на въртолетите.