FlexType SUXXX!
- DaChamp
- Потребител
FlexType SUXXX!
зна4и одеве разбрах от къде идва проблема с кирилицата във виндовса ми...(преди бях писал за тва);виждам некви квадрати вместо кирилика..
след като про4етох тук-таме разбрах 4е този проблем идва от деинсталацията на ФлексТайп-а,тъй като не може да се реинсталлне напълно,регистрито на фонтовете на самия виндовс се умешват и кирилицата се пре*бава...
та искам да ви кажа 4е ако имате ФлексТайп НЕ ГО МАХАЙТЕ щото ще се прецакате като мене......и 6те трябва реинсталл на виндовс бозата...
след като про4етох тук-таме разбрах 4е този проблем идва от деинсталацията на ФлексТайп-а,тъй като не може да се реинсталлне напълно,регистрито на фонтовете на самия виндовс се умешват и кирилицата се пре*бава...
та искам да ви кажа 4е ако имате ФлексТайп НЕ ГО МАХАЙТЕ щото ще се прецакате като мене......и 6те трябва реинсталл на виндовс бозата...
-
- Старо куче медалист
- nefelen
- Модератор
- Обратна връзка:
- DaChamp
- Потребител
-
- Потребител
- nefelen
- Модератор
- Обратна връзка:
влизаш тука и четеш всичко и теглиш това което ти трябва (всичко е описано за какво служи и как да го пуснеш)
ама дали ще тръгне незнам.Аз съм си го слагал на "чиста" боза
п.с.
Деинсталатори и нова фонетична
ама дали ще тръгне незнам.Аз съм си го слагал на "чиста" боза
п.с.
Деинсталатори и нова фонетична
- DaChamp
- Потребител
- DaChamp
- Потребител
Trabatа зна4и адднах оня боклук в регистрито,после давам на Windows XP Professional.doc и ми дава тва"Unable to load graphics conversion filter.Continue with the document file?.Yes or No"
давам No и ->"An expected error occurred while reading C:\DOCUME~1\Nike\LOCALS~1\Temp\Rar$DI01.359\Windows XP Professional.doc" и реснах компа и пак си е същото

давам No и ->"An expected error occurred while reading C:\DOCUME~1\Nike\LOCALS~1\Temp\Rar$DI01.359\Windows XP Professional.doc" и реснах компа и пак си е същото

- Mystikal
- Новак
здр2aлл...тaи пaржи си бях кa4ил някжa си прогрaмa тaм мaи Aцт Софт Църиллa aе не6то тaковa...ре6их дa я изтрия и дa си слойa ФлеьТъпе..но не6тaтa се преебaхa и по4нaхa дa ми изилзaт фaкaни кжaдрaти!после нaписaх ония рaоти в ДОС по Виндовс..рестaртирaх...и отножо гледaм фaкaни прaзни кжaдрaти.виндовсa е 98 някои имa ли некжи идеи кaк могaт дa се опрaжят тия лaинa?
- rado
- Новак
С тоя инф. се прави пълно деинсталиране на flexa- пак е от инженера(възстановява стандартните шрифтове като при чиста инсталация),след което си слагате cirilic.zip и вече не трябва да има квадратчета вместо шрифт.
http://ftp.abc.tv:8080/ftp1/users/rado/ ... rija2K.inf
http://ftp.abc.tv:8080/ftp1/users/rado/ ... rija2K.inf
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Ако ползваш word от XP ще имаш тоя проблем.Отвори го с M$ Word от офис пакета или си намери читав редактор.DaChamp написа:Trabatа зна4и адднах оня боклук в регистрито,после давам на Windows XP Professional.doc и ми дава тва"Unable to load graphics conversion filter.Continue with the document file?.Yes or No"
давам No и ->"An expected error occurred while reading C:\DOCUME~1\Nike\LOCALS~1\Temp\Rar$DI01.359\Windows XP Professional.doc" и реснах компа и пак си е същото![]()
![]()
![]()
- Mystikal
- Новак
- rado
- Новак
- Mystikal
- Новак