FlexType SUXXX!

Задавайте Вашите въпроси за Help and Support относно всички версии на операционната система тук.
Аватар
DaChamp
Потребител
Потребител

FlexType SUXXX!

Мнение от DaChamp »

зна4и одеве разбрах от къде идва проблема с кирилицата във виндовса ми...(преди бях писал за тва);виждам некви квадрати вместо кирилика..
след като про4етох тук-таме разбрах 4е този проблем идва от деинсталацията на ФлексТайп-а,тъй като не може да се реинсталлне напълно,регистрито на фонтовете на самия виндовс се умешват и кирилицата се пре*бава...
та искам да ви кажа 4е ако имате ФлексТайп НЕ ГО МАХАЙТЕ щото ще се прецакате като мене......и 6те трябва реинсталл на виндовс бозата...
The Feeling
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от The Feeling »

"Добърден Радо" аз кога разправям няма кой да ми вярва флекс та флекс
правим инсталация на програма за нещо което се прави с 3К файл без да инсталираш :wink:
Аватар
nefelen
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от nefelen »

аз съм си изтеглил "CYR_XP_SFX" и "Istinskata_KIRILICA" и с тях и малко блъскане по бозата и забравяш за квадрачета,кубчета,ромбчета и сякви други подобни :?
Аватар
DaChamp
Потребител
Потребител

Мнение от DaChamp »

ми nefelen дай ми линк4ета към тях за да си оправя бозата 4е не ми се играе да го преинсталлвам плссссс :o
plamen2286
Потребител
Потребител

Мнение от plamen2286 »

http://rack6.free.evro.net/malchika/Pro ... XP_SFX.exe ето ти мaлко от гювечите нa инжинерa 8O 8O
Аватар
nefelen
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от nefelen »

влизаш тука и четеш всичко и теглиш това което ти трябва (всичко е описано за какво служи и как да го пуснеш)
ама дали ще тръгне незнам.Аз съм си го слагал на "чиста" боза
п.с.
Деинсталатори и нова фонетична
Аватар
DaChamp
Потребител
Потребител

Мнение от DaChamp »

тоя е ясно 4е от инжинера ,аз там уш 4етох нещо ама след даскало ще се поровя..
Аватар
DaChamp
Потребител
Потребител

Мнение от DaChamp »

Trabatа зна4и адднах оня боклук в регистрито,после давам на Windows XP Professional.doc и ми дава тва"Unable to load graphics conversion filter.Continue with the document file?.Yes or No"
давам No и ->"An expected error occurred while reading C:\DOCUME~1\Nike\LOCALS~1\Temp\Rar$DI01.359\Windows XP Professional.doc" и реснах компа и пак си е същото :x :x :x :x
Аватар
Mystikal
Новак
Новак

Мнение от Mystikal »

здр2aлл...тaи пaржи си бях кa4ил някжa си прогрaмa тaм мaи Aцт Софт Църиллa aе не6то тaковa...ре6их дa я изтрия и дa си слойa ФлеьТъпе..но не6тaтa се преебaхa и по4нaхa дa ми изилзaт фaкaни кжaдрaти!после нaписaх ония рaоти в ДОС по Виндовс..рестaртирaх...и отножо гледaм фaкaни прaзни кжaдрaти.виндовсa е 98 някои имa ли некжи идеи кaк могaт дa се опрaжят тия лaинa?
Аватар
rado
Новак
Новак

Мнение от rado »

С тоя инф. се прави пълно деинсталиране на flexa- пак е от инженера(възстановява стандартните шрифтове като при чиста инсталация),след което си слагате cirilic.zip и вече не трябва да има квадратчета вместо шрифт.

http://ftp.abc.tv:8080/ftp1/users/rado/ ... rija2K.inf
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

DaChamp написа:Trabatа зна4и адднах оня боклук в регистрито,после давам на Windows XP Professional.doc и ми дава тва"Unable to load graphics conversion filter.Continue with the document file?.Yes or No"
давам No и ->"An expected error occurred while reading C:\DOCUME~1\Nike\LOCALS~1\Temp\Rar$DI01.359\Windows XP Professional.doc" и реснах компа и пак си е същото :x :x :x :x
Ако ползваш word от XP ще имаш тоя проблем.Отвори го с M$ Word от офис пакета или си намери читав редактор.
Аватар
Mystikal
Новак
Новак

Мнение от Mystikal »

Mersi mnogo rado.Iztrih FleksTajpa.No 6te te pomolq da mi dade6 link za tozi cirillic.zip za da si go sloja!
Аватар
rado
Новак
Новак

Мнение от rado »

Аватар
Mystikal
Новак
Новак

Мнение от Mystikal »

Страшно Много Ти Благодаря радо ама никва идея си нямам как се слагат тези длл файлове..ако не е много сложно ще ми обясниш ли?
благодаря
Публикувай отговор