BIG BROTHER AGAIN

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Аватар
sunshine
Начинаещ
Начинаещ
Обратна връзка:

Мнение от sunshine »

И аз съм за Здравко. Трябва да се промени този резултат до края на гласуването в негова полза.
kemi, съгласна съм, че Зара не е лицето на всички български момичета, нито пък показва реално техния капацитет и възможности. Но има и доста като нея, за съжаление.
Така че борбата наистина ще е безмилостно жестока. :twisted:
Благодаря за данните :wink:
Аватар
painkilller
Holy Diver

Мнение от painkilller »

Споко, Зара взима парите :wink:
Big_Brother
Потребител
Потребител

Мнение от Big_Brother »

painkilller написа:Споко, Зара взима парите :wink:
а тъй,Зара,повечето тук я смятат за тъпа,но това е грешка
DeathLord
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от DeathLord »

мaле колко мaлко хорa сa глaсувaли до сегa ... и после дa ми рaзпрaвят кaк било нaй гледaното предaвaне енд стъф .. с голям рейтинг ...aлa бaлa .. aми то имaше в нaчaлото интерес зaщото беше ново кaкто знaете всяко чудо зa 3 дни не съм очaквaл толковa мaлко хорa дa глaсувaт
Аватар
kemi
Новак
Новак

Мнение от kemi »

Хехе, тази вечер Виктор с неговото предизборно обръщение тотално ме разби :!: Как само тънко се опита да агитира за себе си... но много късно се усети, беше почти незабележим тези 3 месеца и сега реши да се изтъкне 8)
Аватар
TaO-DeadSocked
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от TaO-DeadSocked »

kemi написа:Хехе, тази вечер Виктор с неговото предизборно обръщение тотално ме разби :!: Как само тънко се опита да агитира за себе си... но много късно се усети, беше почти незабележим тези 3 месеца и сега реши да се изтъкне 8)
Трябва да се изчака удобния момент,
но от чакане има голяма вероятност да го ПРОПУСНЕШ
а Виктор определено ПРОПУСНА Момента на изява
Gufi
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от Gufi »

аз мисля че организаторите спечелиха досега поне петорно повече от наградния фонд (200 бона).то не бяха смс-и,платени телевизии,и-кард и ... просто здраво си напълниха джобовете.затова аз няма да гласувам!!!но съм за зара се пак,незнайно защо?!?!
Аватар
Otherside
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от Otherside »

аз пък съм за виктор! Целта на това гласуване не е просто да дадем парите на някого, също не е важно кой как ще ги похарчи или на кого ще са повече от полза...Целта е да покажем кой ни харесва най-много(за един това би бил най-интересния, за друг- най-"точния", всеки има някаква собствена причина...). Въпросът е че когато гласуваме(аз лично не гласувам в буквалния смисъл- просто изразявам предпочитания- кажете го виртуален вот :) ) той си поставя самооценка...или по-подробно: съквартирантите ни бяха предоставени на тепсия- с всичките им качества и недостатъци..всеки средноинтелигентен човек може да чете по тях като от отворена книга(дори, бих казал, просто написана книга, макар и да звучи остро :? )
Та, като гласува, той показва кои качества са от значение за него..той не гласува за човек, а за съвкупност от качества олицетворяващи един обобщен образ...с други думи- ако мнозинството от населението бе подкрепило найден, това би означавало че обществото определя за "добър" този начин на държание, или изобщо образът му(естествено това би било катастрофа! :lol: )
май доста се задълбочих в разсъжденията си, но ще виним късния(или може би ранния) час и..алкохола :)
Аватар
Batko
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от Batko »

Не мисля че целта е да покажем кой ни харесва най много. Не мога да кажа че някой от тримата тримата ми харесва най много и затова ще гласувам за него. Виктор е изживяващ се интилигент, като част от хайлайфа и малко го бие на типа аз съм по висш от останалите :twisted: Направо съм разтресен. Зара е недорасла и имаща проблеми с централния мозък подобие на манекенка и жена. Здравко е недое**л си селски тарикат.
Не съжалявам че гледах шоуто, не съжалявам че гласувах няколко пъти, но много се радвам че свърши и се надявам скоро да няма ново, а ако има дано да е по интересно. :roll:
Big_Brother
Потребител
Потребител

Мнение от Big_Brother »

Слушайте кво ви казвам ЗАРА ЩЕ СПЕЧЕЛИ!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Аватар
sunshine
Начинаещ
Начинаещ
Обратна връзка:

Мнение от sunshine »

И аз почвам да мисля така, макар че хич не ми се иска :? :?
Big_Brother
Потребител
Потребител

Мнение от Big_Brother »

sunshine написа:И аз почвам да мисля така, макар че хич не ми се иска :? :?
защо ва,кво и е лошото на Зарчето :? :?
Аватар
sunshine
Начинаещ
Начинаещ
Обратна връзка:

Мнение от sunshine »

Човече, ако махнеш главата, всичко ще изглежда перфектно. Единственият проблем е ... че на моменти изглежда хипер инфантилна /говоря основно за периодите, в които стои безмълвна с провиснала долна челюст, оглеждаща се с поглед на луд човек, главата изтеглена странно напред/, което освен безумната визия, която придава на лицето и главата й като цяло, е абсолютно несъвместимо с идеята ми за красива/мислеща/готина или каквато там трябва да е, тийнейджърка, да не говорим за манекенка.
В никакъв случай обаче не искам да кажа, че трябва да спечели задължително красива жена или че въобще физическата красота е най-важна. Но сякаш проблясъците на логична мисъл са твърде малко за да се приеме, че добре /макар и от време на време/ функционира главния мозък. Както казах - главата й пречи, това е. :twisted: Само забележи за какво щяла да похарчи парите - за дрехи, да иде в Камбоджа и др. подобни глупости. Всичко това ми се струва прекалено повърхностно, за да я приема на сериозно. Но както всички знаем, Биг Брадър решава на кого да даде парите :roll: 8O
Аватар
Batko
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от Batko »

Big_Brother написа:
sunshine написа:И аз почвам да мисля така, макар че хич не ми се иска :? :?
защо ва,кво и е лошото на Зарчето :? :?
Проблема и е в междуушието. Мозъчната и клетка/ако я има въобще/ чувства дълбока самота 8O :roll:
Big_Brother
Потребител
Потребител

Мнение от Big_Brother »

всичко това е,защото още е едва на 19
Публикувай отговор