От еи тука го взех някои ако иска линк
http://yugioh.headoff.com/fanfiction/038.html
Код за потвърждение: Избери целия код
Ииии така дами и господа добре дошли в канал Yu-Gi-Oh! и добре дошли на живо в предаването Сблъсък.Днес темата на предаването е "Кои е наи-добрия дуелист в дуелите с чудовища??" както знаете може да изпращате вашите SMS-и на телефон 00001 за всички GSM оператори за да искажете вашето мнение!
Днес гостите в предаването ще са: Защитника ще бъде момчето което са преобразява във по-голям мъж когато ситуацията стане напечена,човека които незнае какво е да загубиш от оппонент сас карти,тои вярва в сърцето на картите,тои е Юги Мутоооооо!!!Аплодисментииии...!!!! И сегаа неговият опонент-Момчето на турнирите,богатото С.К.,играчът които никога не казва че е слаб и гледа само неговия гъз...аполодисменти заааа Сето Каибааааааа......!!!!!И така нека първи рунд да започне !!!Дзън-Дзън!!!
И така и двамата искам да ми кажете според вас кои е наи-добрия играч на планетата???
-Каиба:Мнооо ясно че съм аз кои може да е то по добър от мене няма,тоя лишеи там дето дреме в другия краи на игрището е НИЩО в сравнение с мене!!!Аз сам наи добрия на планетата!!!!
-Юги:Така,Каиба глупак със глупак що са праиш пак на голяма работа ве аз ко сам ти казвал да не са фукаш много много а???Изкарал късмета че ония път ма би в царството на дуелите и то само щото келеша ма накара да спра атаката иначе един голям щях ти го забия отзад!!!
-Каиба: Ти ли ве сополанко,на кого ша го забиваш ти ве оле божеееее тапанар,ти сам си спря атаката не обвиняваи лапето че те е спряло!!Хахах ти си бил мноо тъп ве,фараончо хаахах слабак!!
-Юги:Абе виж ся ве грозен,ако не беше лапето да ма спре ся щях ти пикая на гроба щото тебе въобше немаше да та има ясно ли ти е?!?!?!?!?!?!?!?!
-Каиба: Ти ша пикаиш на гроба на маика си ясен ли съм ти аз, не ма караи да стана да ти чупа манерката??Клечко,нема са праиш на отворен щото съм на ръба!!
-Юги:Ааааа сериозно ли ве гърбав ???Само не ми са праи на отворен че ша та ударя с ПЪЛНА ХИПНОЗА ясно ли ти е??? Ща пратя в царстовото на сенките и нема та върна оттам колкото и да ми ревеш после....
-Каиба:Абеее мъж не ми са праи на отворен ти казах ве,ша пращал в царството на сенките,аре прати ма ве черен,да та е*а, и по смъртно немоиш ма прати затва си затваряи плювалника чууш ли??
-Юги:ЧУУМ....селянин научи са да говориш ве!!И ако още малко ми полазиш по нервите наистина ша фанеш еднопосочен билет за Царството на сенките затва внимаваи кви ги дрънкаш!!!
-Каиба:Абе миризлив я да малчиш че еи ся вече ти....
Водещите: Така така така стига толкова това беше за първи рунд.След малко почва втори рунд!!( но в същото време отзаде се чуваха наи различни псувни например:"Да ти са изцпя на лявата ноздра ве геи!" или пък "да го *у*а на маикати".
И сегааа дами и господа започва втори рунд, на герена първи ша са появи-Русокосия плеибои,Братът чиито сестра секи иска да я е*е,наи добрия приятел на Юги-Джои Уилъъъъъъъъъъъър аполодисменти!!!!! А в подкрепа на Сето Каиба ше се присъедини-наи големия глупак кооито някога е съществувал,наи осрания с мистични и уручасани кръгове-Дарц Кретена. (Дзън-Дзън!!!)
-Каиба:Неможах са изкажа еи ся че както бях почнал:Малчи че еи ся вече та пребих ве прост!!!
-Дарц: Да ве я му го кажи,еи пръдлио нема са праиш на отворен че ща вкарам в някои от моите кръгове и после нема измъкване ясен ли съм??
-Джои: Я мълчи ве изтрапняк,да не ти знаи мноо мноо устата че щи навра някои кръг отзаде!!!
-Юги: Да ве малоумен !! Разбираш ли ко ти прикаат,ако не разбираш щото да ти обясня.Аааа ама ти си бил мнооо тъп ве ти и твоята приятелка-Псето Каиба!хахахахахах да ви е тъпо ве селяни!!
-Каиба: Аве мършав вче прекали еи ся след предаването ша си събираш зъбите по земята!!!Само изчакаи!! Ти и маимуната няма да моите да сварите да бягате!!!
-Джои:На кои викаш маимуна ве индианец???Ша ти подпаля цялата компания и наи накрая ша и са изсера отгоре да го гледаш лаиното цял живот и ша си спомняш за мене!!!
-Дарц: Еи рус пе*е*ас малчи тебе никои не та пита ве!!!Не ма караи да стаам от стола да та напрая с синя коса ясно ли ти е?!?Говедо с Говедо !!Да мълчиш щото устата ти мирише!!!
-Юги: АБе бял изрод ти шо не си траиш там в тва кише ве ,я ми кажи кои та пита тебе а?? Вии сте трагичен случаи ве ,ПЪЛНО умопомрачение!!!
-Каиба: Тихо малчи ве риикушет на нещастна *и*ия!! Вии що не земете и двама да си намалите косата а??? Че вече е станала по 1300 метра и има въшки по нея а????!!!
-Джои: АБе еи нещастник тихо казах ве!!! Кат проговорите вии двамата 100000000000000000000000000000000000 живи организми измират от дъха ви на абортирали катерички!!!
-Каиба: Да го ду*аш ве маимун!!!
-Дарц: На маи*ати ве изрод Да го *ухаш под вода докат изсъхне!!!
-Юги: Малчете ве токсични форми на живот!!! Маикави е Мъж ве!!!
-Джои: АБе Псето Каиба и Дарц баба ви е негър ве кенефчета!!!
-Каиба: Тъи ли стана ве,ела ми го кажи по отблизко ве *еде*ас ша ми ядеш *уя глупак!!!
-Юги: тъи ли веееееееее изрод да не та изненада нещо отзаде после а???
Дзън-ДЗЪН-Дзън-Дзън-Дзън-Дзън-Дзън-Дзън ( и отново се чуват псувни )-Дзън -????- Ко ве не ти са разбира нищо ве черен изрод!!!
-?????-Сещаш ли са един път дето е*ах маикатаи а ве грозен ????
-????- Я си го на**и ве маимун!!!
-????- Ти да мълчиш ве животно,а ааа на маикати!!!
-????- ГЕи!!
-???- Пе*е*ас!!
-???- Ка*ал!!
И Така дами и господа с това идва и карят на нашето предаване ( ДА ти го туря ве черен негър!!!) стигааа стигааа и така дами и господа пчакваите ни утре по същото време ЧАО!!! До Утре!! ( Маикати пикае права ве маимун!!)