Yu-gi-oh Сблъсък

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор
Аватар
Azazel
Новак
Новак

Yu-gi-oh Сблъсък

Мнение от Azazel »

Това кат го прочетох са смях десет минути :lol: :lol: :lol:
От еи тука го взех някои ако иска линк
http://yugioh.headoff.com/fanfiction/038.html

Код за потвърждение: Избери целия код

Ииии така дами и господа добре дошли в канал Yu-Gi-Oh! и добре дошли на живо в предаването Сблъсък.Днес темата на предаването е "Кои е наи-добрия дуелист в дуелите с чудовища??" както знаете може да изпращате вашите SMS-и на телефон 00001 за всички GSM оператори за да искажете вашето мнение!

Днес гостите в предаването ще са: Защитника ще бъде момчето което са преобразява във по-голям мъж когато ситуацията стане напечена,човека които незнае какво е да загубиш от оппонент сас карти,тои вярва в сърцето на картите,тои е Юги Мутоооооо!!!Аплодисментииии...!!!! И сегаа неговият опонент-Момчето на турнирите,богатото С.К.,играчът които никога не казва че е слаб и гледа само неговия гъз...аполодисменти заааа Сето Каибааааааа......!!!!!И така нека първи рунд да започне !!!Дзън-Дзън!!! 
И така и двамата искам да ми кажете според вас кои е наи-добрия играч на планетата??? 
-Каиба:Мнооо ясно че съм аз кои може да е то по добър от мене няма,тоя лишеи там дето дреме в другия краи на игрището е НИЩО в сравнение с мене!!!Аз сам наи добрия на планетата!!!! 
-Юги:Така,Каиба глупак със глупак що са праиш пак на голяма работа ве аз ко сам ти казвал да не са фукаш много много а???Изкарал късмета че ония път ма би в царството на дуелите и то само щото келеша ма накара да спра атаката иначе един голям щях ти го забия отзад!!! 
-Каиба: Ти ли ве сополанко,на кого ша го забиваш ти ве оле божеееее тапанар,ти сам си спря атаката не обвиняваи лапето че те е спряло!!Хахах ти си бил мноо тъп ве,фараончо хаахах слабак!! 
-Юги:Абе виж ся ве грозен,ако не беше лапето да ма спре ся щях ти пикая на гроба щото тебе въобше немаше да та има ясно ли ти е?!?!?!?!?!?!?!?! 
-Каиба: Ти ша пикаиш на гроба на маика си ясен ли съм ти аз, не ма караи да стана да ти чупа манерката??Клечко,нема са праиш на отворен щото съм на ръба!! 
-Юги:Ааааа сериозно ли ве гърбав ???Само не ми са праи на отворен че ша та ударя с ПЪЛНА ХИПНОЗА ясно ли ти е??? Ща пратя в царстовото на сенките и нема та върна оттам колкото и да ми ревеш после.... 
-Каиба:Абеее мъж не ми са праи на отворен ти казах ве,ша пращал в царството на сенките,аре прати ма ве черен,да та е*а, и по смъртно немоиш ма прати затва си затваряи плювалника чууш ли?? 
-Юги:ЧУУМ....селянин научи са да говориш ве!!И ако още малко ми полазиш по нервите наистина ша фанеш еднопосочен билет за Царството на сенките затва внимаваи кви ги дрънкаш!!! 
-Каиба:Абе миризлив я да малчиш че еи ся вече ти.... 
Водещите: Така така така стига толкова това беше за първи рунд.След малко почва втори рунд!!( но в същото време отзаде се чуваха наи различни псувни например:"Да ти са изцпя на лявата ноздра ве геи!" или пък "да го *у*а на маикати". 
И сегааа дами и господа започва втори рунд, на герена първи ша са появи-Русокосия плеибои,Братът чиито сестра секи иска да я е*е,наи добрия приятел на Юги-Джои Уилъъъъъъъъъъъър аполодисменти!!!!! А в подкрепа на Сето Каиба ше се присъедини-наи големия глупак кооито някога е съществувал,наи осрания с мистични и уручасани кръгове-Дарц Кретена. (Дзън-Дзън!!!)

-Каиба:Неможах са изкажа еи ся че както бях почнал:Малчи че еи ся вече та пребих ве прост!!! 
-Дарц: Да ве я му го кажи,еи пръдлио нема са праиш на отворен че ща вкарам в някои от моите кръгове и после нема измъкване ясен ли съм?? 
-Джои: Я мълчи ве изтрапняк,да не ти знаи мноо мноо устата че щи навра някои кръг отзаде!!! 
-Юги: Да ве малоумен !! Разбираш ли ко ти прикаат,ако не разбираш щото да ти обясня.Аааа ама ти си бил мнооо тъп ве ти и твоята приятелка-Псето Каиба!хахахахахах да ви е тъпо ве селяни!! 
-Каиба: Аве мършав вче прекали еи ся след предаването ша си събираш зъбите по земята!!!Само изчакаи!! Ти и маимуната няма да моите да сварите да бягате!!! 
-Джои:На кои викаш маимуна ве индианец???Ша ти подпаля цялата компания и наи накрая ша и са изсера отгоре да го гледаш лаиното цял живот и ша си спомняш за мене!!! 
-Дарц: Еи рус пе*е*ас малчи тебе никои не та пита ве!!!Не ма караи да стаам от стола да та напрая с синя коса ясно ли ти е?!?Говедо с Говедо !!Да мълчиш щото устата ти мирише!!! 
-Юги: АБе бял изрод ти шо не си траиш там в тва кише ве ,я ми кажи кои та пита тебе а?? Вии сте трагичен случаи ве ,ПЪЛНО умопомрачение!!! 
-Каиба: Тихо малчи ве риикушет на нещастна *и*ия!! Вии що не земете и двама да си намалите косата а??? Че вече е станала по 1300 метра и има въшки по нея а????!!! 
-Джои: АБе еи нещастник тихо казах ве!!! Кат проговорите вии двамата 100000000000000000000000000000000000 живи организми измират от дъха ви на абортирали катерички!!! 
-Каиба: Да го ду*аш ве маимун!!! 
-Дарц: На маи*ати ве изрод Да го *ухаш под вода докат изсъхне!!! 
-Юги: Малчете ве токсични форми на живот!!! Маикави е Мъж ве!!! 
-Джои: АБе Псето Каиба и Дарц баба ви е негър ве кенефчета!!! 
-Каиба: Тъи ли стана ве,ела ми го кажи по отблизко ве *еде*ас ша ми ядеш *уя глупак!!! 
-Юги: тъи ли веееееееее изрод да не та изненада нещо отзаде после а???
Дзън-ДЗЪН-Дзън-Дзън-Дзън-Дзън-Дзън-Дзън ( и отново се чуват псувни )-Дзън -????- Ко ве не ти са разбира нищо ве черен изрод!!!
-?????-Сещаш ли са един път дето е*ах маикатаи а ве грозен ????
-????- Я си го на**и ве маимун!!!
-????- Ти да мълчиш ве животно,а ааа на маикати!!!
-????- ГЕи!!
-???- Пе*е*ас!!
-???- Ка*ал!!

И Така дами и господа с това идва и карят на нашето предаване ( ДА ти го туря ве черен негър!!!) стигааа стигааа и така дами и господа пчакваите ни утре по същото време ЧАО!!! До Утре!! ( Маикати пикае права ве маимун!!)
Аватар
HoCuS
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от HoCuS »

Изключително тъпо !!!!
Don't drink and drive!!!
Don't drive and drink!!!
Аватар
jerry
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Местоположение: S. Wind Основен Клас: Mage Слабост: Mele Damge Питие: Бира

Мнение от jerry »

Тъпа подигравка със яката анимация :x
Gufi
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от Gufi »

Yu-Gi-Oh = тъпогия голяма.ми земете гледайте ну пагади,100 по интересно ще ви е.тва е таз мания,един съученук (18 годишен) щял да сваля сичките серии на таз глупост 200 и незнам си колко епизода.тъпоооо...
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Как го гледате тва не знам...Как 16-20 годишни ще гледат некви глупости за 2-3ти клас :?
Аватар
TaO-DeadSocked
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от TaO-DeadSocked »

Ако кажете, че "Magic The Gathering" е глупост ... значи в света има над 500 милиона глупаци които участват във турнири с КАРТИ, значи и това е глупост ... ако направят филм по MTG и то ли ще е тъпо :?:
Аватар
nenormalen
Новак
Новак

Мнение от nenormalen »

"Magic the gathering"е хиляди пъти по якa отколкото простотиятa нaре4енa "yu-gi-oh"
Аватар
TaO-DeadSocked
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от TaO-DeadSocked »

nenormalen написа:"Magic the gathering"е хиляди пъти по якa отколкото простотиятa нaре4енa "yu-gi-oh"
Но е на СЪЩИЯ ПРИНЦИП нали :?:
Играя и 2те (не на Компютър) Ако не играеш поне едната НА КАРТИ не спори ... Само да имаш добри играчи срещу теб интереса нараства до Макс (и за 2те)
Аватар
nenormalen
Новак
Новак

Мнение от nenormalen »

Това че е на същия принцип не означва 4е е яка.По тая логика можеш да кажеш 4е Левски и Man.Utd. са еднакво силни отбори понеже играят една и съща игра-футбл.А и аз нямам намерение да си губя времето с глупава бебешка игри, която трае не повече от половин година-ти като имаш време занимаваи се с тая порстотия.
Публикувай отговор