Цигарата представлява....

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Аватар
John3V
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Цигарата представлява....

Мнение от John3V »

Цигарата представлява огънче от едната страна и идиот от другата!
KILL_FUCK_DIE_ writes "Започнах да пуша на 16 години....не ,за да се изфукам или да се докажа пред другите ,а заради зъбобол и любов ...да и 2-те накуп.

Всичко започна в една шибана неделна вечер болеше ме зъб, а мразя зъболекарите....освен това момичето, което според мен тогава беше единствената ми и голяма любов ме заряза (по-телефона) ,та почнах да се лекувам с ракия..напих се и реших да се пооплача някому..Обадих се на един приятел излях си мъката и ракията ,която се мъчех да си сипя, а той ме посъветва: запали една цигара
Запалих си ..мина ми ....още го псувам
Почнах лекичко цигара две..с кафето след ядене..после една кака ме оправи ,та и след секс почнах да пуша ,и нея още я псувам..
Сега не мога да си представя живота си без цигара..Сутрин след тежък запой...чупя мивката с храчка....и се мразя...
Като стана сутрин паля цигара ,после се позаплакна ,пия кафе с още 4-5 цигари ...и пуша ли пуша ...понякога смятам ..за 6 години по кутия на ден ,а аз пуша повече са над 40000 хиляди цигари....като ги сглобиш ще се получи великата китайска стена ,а в пари ..не ми се мисли ,но са поне толкова ,че да видя стената на живо ....и да се поразходя по света....И в момента пуша 2ра кутия за днес ,а не мисля да си лягам...мисля да пуша ,да пия ,да псувам всички жени макар да ми е криво само заради поредната ,която ме заряза...и ще се самопрезирам ............ей това депресията .....хора ако някой от вас не е пробвал да запали ..да не пробва ще го почерпя....."
Аватар
PoSSeSSeD
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от PoSSeSSeD »

Аз искам почерпка. Пушенето е гадно!
:twisted:
Аватар
crazy_dog
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от crazy_dog »

ами така е!Аз ги почнах от любов и малко фукане!Лапешка му работа.Ама кои да ти мисли тогава.Сега съм ги спрял вече и непуша 2-3 месеца и немисля да ги почвам! :wink:
За всички които още не са се престрастили силно към цигарите :arrow: отказваите ги на време защото после е много трудно!!!
Аватар
Kyuku
Потребител
Потребител

Мнение от Kyuku »

Иска се само малко воля. А който си знае че няма такава, по-добре въобще да не ги почва. :wink:
Аватар
Batko
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от Batko »

Започнах да пуша от стрес преди 17-18 години. Продължих от газърлък и простотия. Стигнах до две кутии на ден. От около година и половина не пуша. И много се кефя от това. :lol: :lol: :lol:
Няма рецепта за това как да се откажеш или пушиш или не пушиш. По добре е да не пушиш, а още по добре е да не си опитвал. Щото всеки почва с мисълта мога да ги откажа всеки един момент. И хоп тръгва по лайняната пътека/без извинение/ С наркотиците май е нещо подобно, разликата е че се пристрастяваш по бързо и умираш по бързо. Добре че тях не съм пробвал въпреки че имах възможност. То и сега имам ама не ща.
Та за тези които не пушат - БРАВО И не се давайте на пушачите
Тези които са в началото - Вие акъл имате ли?
Тези които пушат отдавна - Що вече не вземете да спрете да пушите?
Всъщност всеки решава сам за себе си Аз за себе си съм решил. :roll: 8) :lol:
Аватар
Batko
Начинаещ
Начинаещ

Re: Цигарата представлява....

Мнение от Batko »

John3V написа:Цигарата представлява огънче от едната страна и идиот от другата!....."
Да се целуваш с пушач е все едно да целуваш използван пепелник
8O
Аватар
zm
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от zm »

crazy_dog написа:ами така е!Аз ги почнах от любов и малко фукане!Лапешка му работа.Ама кои да ти мисли тогава.Сега съм ги спрял вече и непуша 2-3 месеца и немисля да ги почвам! :wink:
За всички които още не са се престрастили силно към цигарите :arrow: отказваите ги на време защото после е много трудно!!!
ти си добре че си ги спрял а аз като немога да ги откажа тия л..... :evil: .и хапчета съм пил ама от тях само се кашля :cry:
Gufi
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от Gufi »

искам почерпкатааааа!!!не пуша и не мисля да почвам да се тровя с тия лайна,който има волята,да ги отказва,а който още не е почнал кат мен,дори да не си помисля,само акому се умира рано рано :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Хапчетата нищо не правят само ако вярваш че ще ти помогнат вършат работа.Не само с тези е така.
Аватар
odllo
Начинаещ
Начинаещ
Обратна връзка:

Мнение от odllo »

Веднъж провах една цигара един парламент обаче щото до сега не бях палил нито дърпал НИКОГА.Волята ми е прекалено силна че да съм като всички останали ! :evil:
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Аз също съм пробвал но нито ми е харесало нито съм имал причина да продължа, така че до воля изобщо не се стигна :)
Аватар
angel
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от angel »

Пробвал съм...не е нищо без което да не може да се живее
Аватар
TaO-DeadSocked
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от TaO-DeadSocked »

Пробвал съм почти всякакъв вид Цигари и "Цигари" по 1 или Макс 2 пъти
Отвратих се и повече не съм пушил (освен пасивно де :wink: )
Аватар
Otherside
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от Otherside »

аз пък имам, стува ми се, добра система :) петък и събота, като излизам и сме някъде на маса пуша(и то почти винаги чужди цигари :)), а през останалото време съм върл непушач :P не провокирам други да правят така! просто този начин действа при мен доста успешно вече 2ра година :P и нямам апсолютно никаква зависимост, дори напротив- ако на масата няма алкохол :) бе ми било неприатно да пуша :)
Аватар
Soby
Сутеньор
Обратна връзка:

Мнение от Soby »

Otherside написа:аз пък имам, стува ми се, добра система :) петък и събота, като излизам и сме някъде на маса пуша(и то почти винаги чужди цигари :)), а през останалото време съм върл непушач :P не провокирам други да правят така! просто този начин действа при мен доста успешно вече 2ра година :P и нямам апсолютно никаква зависимост, дори напротив- ако на масата няма алкохол :) бе ми било неприатно да пуша :)
Абсолютно същия съм.Никъква зависимост нямам и си ми е яко от време на време да са потровя :roll: Ха-Ха :wink:
Публикувай отговор