Цигарата представлява....
- John3V
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Цигарата представлява....
Цигарата представлява огънче от едната страна и идиот от другата!
KILL_FUCK_DIE_ writes "Започнах да пуша на 16 години....не ,за да се изфукам или да се докажа пред другите ,а заради зъбобол и любов ...да и 2-те накуп.
Всичко започна в една шибана неделна вечер болеше ме зъб, а мразя зъболекарите....освен това момичето, което според мен тогава беше единствената ми и голяма любов ме заряза (по-телефона) ,та почнах да се лекувам с ракия..напих се и реших да се пооплача някому..Обадих се на един приятел излях си мъката и ракията ,която се мъчех да си сипя, а той ме посъветва: запали една цигара
Запалих си ..мина ми ....още го псувам
Почнах лекичко цигара две..с кафето след ядене..после една кака ме оправи ,та и след секс почнах да пуша ,и нея още я псувам..
Сега не мога да си представя живота си без цигара..Сутрин след тежък запой...чупя мивката с храчка....и се мразя...
Като стана сутрин паля цигара ,после се позаплакна ,пия кафе с още 4-5 цигари ...и пуша ли пуша ...понякога смятам ..за 6 години по кутия на ден ,а аз пуша повече са над 40000 хиляди цигари....като ги сглобиш ще се получи великата китайска стена ,а в пари ..не ми се мисли ,но са поне толкова ,че да видя стената на живо ....и да се поразходя по света....И в момента пуша 2ра кутия за днес ,а не мисля да си лягам...мисля да пуша ,да пия ,да псувам всички жени макар да ми е криво само заради поредната ,която ме заряза...и ще се самопрезирам ............ей това депресията .....хора ако някой от вас не е пробвал да запали ..да не пробва ще го почерпя....."
KILL_FUCK_DIE_ writes "Започнах да пуша на 16 години....не ,за да се изфукам или да се докажа пред другите ,а заради зъбобол и любов ...да и 2-те накуп.
Всичко започна в една шибана неделна вечер болеше ме зъб, а мразя зъболекарите....освен това момичето, което според мен тогава беше единствената ми и голяма любов ме заряза (по-телефона) ,та почнах да се лекувам с ракия..напих се и реших да се пооплача някому..Обадих се на един приятел излях си мъката и ракията ,която се мъчех да си сипя, а той ме посъветва: запали една цигара
Запалих си ..мина ми ....още го псувам
Почнах лекичко цигара две..с кафето след ядене..после една кака ме оправи ,та и след секс почнах да пуша ,и нея още я псувам..
Сега не мога да си представя живота си без цигара..Сутрин след тежък запой...чупя мивката с храчка....и се мразя...
Като стана сутрин паля цигара ,после се позаплакна ,пия кафе с още 4-5 цигари ...и пуша ли пуша ...понякога смятам ..за 6 години по кутия на ден ,а аз пуша повече са над 40000 хиляди цигари....като ги сглобиш ще се получи великата китайска стена ,а в пари ..не ми се мисли ,но са поне толкова ,че да видя стената на живо ....и да се поразходя по света....И в момента пуша 2ра кутия за днес ,а не мисля да си лягам...мисля да пуша ,да пия ,да псувам всички жени макар да ми е криво само заради поредната ,която ме заряза...и ще се самопрезирам ............ей това депресията .....хора ако някой от вас не е пробвал да запали ..да не пробва ще го почерпя....."
- PoSSeSSeD
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
- crazy_dog
- Потребител
- Обратна връзка:
- Kyuku
- Потребител
- Batko
- Начинаещ
Започнах да пуша от стрес преди 17-18 години. Продължих от газърлък и простотия. Стигнах до две кутии на ден. От около година и половина не пуша. И много се кефя от това.
Няма рецепта за това как да се откажеш или пушиш или не пушиш. По добре е да не пушиш, а още по добре е да не си опитвал. Щото всеки почва с мисълта мога да ги откажа всеки един момент. И хоп тръгва по лайняната пътека/без извинение/ С наркотиците май е нещо подобно, разликата е че се пристрастяваш по бързо и умираш по бързо. Добре че тях не съм пробвал въпреки че имах възможност. То и сега имам ама не ща.
Та за тези които не пушат - БРАВО И не се давайте на пушачите
Тези които са в началото - Вие акъл имате ли?
Тези които пушат отдавна - Що вече не вземете да спрете да пушите?
Всъщност всеки решава сам за себе си Аз за себе си съм решил.

Няма рецепта за това как да се откажеш или пушиш или не пушиш. По добре е да не пушиш, а още по добре е да не си опитвал. Щото всеки почва с мисълта мога да ги откажа всеки един момент. И хоп тръгва по лайняната пътека/без извинение/ С наркотиците май е нещо подобно, разликата е че се пристрастяваш по бързо и умираш по бързо. Добре че тях не съм пробвал въпреки че имах възможност. То и сега имам ама не ща.
Та за тези които не пушат - БРАВО И не се давайте на пушачите
Тези които са в началото - Вие акъл имате ли?
Тези които пушат отдавна - Що вече не вземете да спрете да пушите?
Всъщност всеки решава сам за себе си Аз за себе си съм решил.

- Batko
- Начинаещ
Re: Цигарата представлява....
Да се целуваш с пушач е все едно да целуваш използван пепелникJohn3V написа:Цигарата представлява огънче от едната страна и идиот от другата!....."

- zm
- Потребител
- Обратна връзка:
ти си добре че си ги спрял а аз като немога да ги откажа тия л.....crazy_dog написа:ами така е!Аз ги почнах от любов и малко фукане!Лапешка му работа.Ама кои да ти мисли тогава.Сега съм ги спрял вече и непуша 2-3 месеца и немисля да ги почвам!![]()
За всички които още не са се престрастили силно към цигаритеотказваите ги на време защото после е много трудно!!!

-
- Потребител
- Обратна връзка:
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
- odllo
- Начинаещ
- Обратна връзка:
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
- angel
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
- TaO-DeadSocked
- Модератор
- Обратна връзка:
- Otherside
- Потребител
- Обратна връзка:
аз пък имам, стува ми се, добра система
петък и събота, като излизам и сме някъде на маса пуша(и то почти винаги чужди цигари
), а през останалото време съм върл непушач
не провокирам други да правят така! просто този начин действа при мен доста успешно вече 2ра година
и нямам апсолютно никаква зависимост, дори напротив- ако на масата няма алкохол
бе ми било неприатно да пуша 

- Soby
- Сутеньор
- Обратна връзка:
Абсолютно същия съм.Никъква зависимост нямам и си ми е яко от време на време да са потровяOtherside написа:аз пък имам, стува ми се, добра системапетък и събота, като излизам и сме някъде на маса пуша(и то почти винаги чужди цигари
), а през останалото време съм върл непушач
не провокирам други да правят така! просто този начин действа при мен доста успешно вече 2ра година
и нямам апсолютно никаква зависимост, дори напротив- ако на масата няма алкохол
бе ми било неприатно да пуша