Случвало ли ви се е ..

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор
Аватар
[Sz]T-Rex
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Случвало ли ви се е ..

Мнение от [Sz]T-Rex »

да теглите нещо , после да забравите , че сте го теглили и като си влезете в папка "download" и да се чудите "тва от къде дойде :? " .. на мен много често ми се случва .. току що разбрах , че съм свалил няква игра The Banished (май е игра :roll: ) и се облещих като я видях в "downloads" 8O .. тва е смешно да забравиш кво си теглил , но е доста често срещано .. дали компютрите не ни влиаят в посока амнезия ( 8O даже забрайх как се нарича , че хойх при майка да я питам как беше терминът :oops: )
:D
Аватар
jerry
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Местоположение: S. Wind Основен Клас: Mage Слабост: Mele Damge Питие: Бира

Мнение от jerry »

Aмa нaпълно ли незнaеш откъде се е появилa тaзи игрa или кaто я видиш и се сещaш.
Aко е първото се консултирaй с доктор или просто нaмaли пиенето че кaто те гледaм нa aвaтaрa... :lol:
Аватар
Soby
Сутеньор
Обратна връзка:

Мнение от Soby »

Аз предимно с малкия софуер съм така, но не намирам кое му е фън-а тука ? То тва си е напрао за рев,гадна болест...
Gufi
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от Gufi »

споко,половината от нещата в downloads незнам кога съм ги теглил и ко праят там.чак кат видя във флашгета тогава разбирам откаде идат...
Аватар
[Sz]T-Rex
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от [Sz]T-Rex »

Gufi .. и аз съм така .. игри , програми , глупости .. с всичко съм така :D ... само ако е нещо което ме интересува , тогава го следя кога ше се свали иначе и него ше забравя :D ...
btw тая игра The Banished ви препоръчвам да не я теглите .. ужасно тъпа игра .. стил Diablo , но къде къде по-зле от Diablo .. (лично мнение)
Някой път като вляза в папка "downloads" и видя примерно "Macromedia Flash 5" и веднага фокусирам , че е нещо ново и че съм го теглил скоро .. и веднага се сещам от къде съм го свалял , а не кога .. тва е интересно явление :roll:
/offtopic jerry на аватара си съм напълно трезвен .. само че лиготията ми дойде в повече и тряаше или да си го искарам като се забия някъде или като направя някоя безформена физиономия като тая :D
Аватар
DaChamp
Потребител
Потребител

Мнение от DaChamp »

честно аз винаги забравям като съм свалил някоя програма,ама направо не пропускам да забрая за нея и после като я видя и се чудя тва за кво ми е :oops: :lol: :lol:
Аватар
jerry
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от jerry »

[Sz]T-Rex написа: /offtopic jerry на аватара си съм напълно трезвен .. само че лиготията ми дойде в повече и тряаше или да си го искарам като се забия някъде или като направя някоя безформена физиономия като тая :D
Aз го кaзaх нa мaйтaм :wink:
знaм че си трезвен :cheers:
RauL's FaN
_KICKBOXER_
Обратна връзка:

Мнение от RauL's FaN »

ми на мен не ми се е случвало такова нещо, щото не тегля каквото и да е. Случвало ми се е да се сетя да направя някоя настройка по компютъра обаче в момента си имам някво занимание и после забравям кво съм се сетил
Аватар
jerry
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от jerry »

Сегa влизaм в пaпкaтa дaунлоудс и гледaм половинaтa нещa незнaм кaкво прaвят тaм не си спомням дa сaм ги теглил. Дори незнaм кaкви сa. Кaто се зaмисля съм голям психопaт кaкви нещa тегля :twisted:
Публикувай отговор