Случвало ли ви се е ..
- [Sz]T-Rex
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Случвало ли ви се е ..
да теглите нещо , после да забравите , че сте го теглили и като си влезете в папка "download" и да се чудите "тва от къде дойде
" .. на мен много често ми се случва .. току що разбрах , че съм свалил няква игра The Banished (май е игра
) и се облещих като я видях в "downloads"
.. тва е смешно да забравиш кво си теглил , но е доста често срещано .. дали компютрите не ни влиаят в посока амнезия (
даже забрайх как се нарича , че хойх при майка да я питам как беше терминът
)

- jerry
- Старо куче медалист

- Местоположение: S. Wind Основен Клас: Mage Слабост: Mele Damge Питие: Бира
- Soby
- Сутеньор
- Обратна връзка:
-
Gufi
- Потребител

- Обратна връзка:
- [Sz]T-Rex
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Gufi .. и аз съм така .. игри , програми , глупости .. с всичко съм така
... само ако е нещо което ме интересува , тогава го следя кога ше се свали иначе и него ше забравя
...
btw тая игра The Banished ви препоръчвам да не я теглите .. ужасно тъпа игра .. стил Diablo , но къде къде по-зле от Diablo .. (лично мнение)
Някой път като вляза в папка "downloads" и видя примерно "Macromedia Flash 5" и веднага фокусирам , че е нещо ново и че съм го теглил скоро .. и веднага се сещам от къде съм го свалял , а не кога .. тва е интересно явление
/offtopic jerry на аватара си съм напълно трезвен .. само че лиготията ми дойде в повече и тряаше или да си го искарам като се забия някъде или като направя някоя безформена физиономия като тая
btw тая игра The Banished ви препоръчвам да не я теглите .. ужасно тъпа игра .. стил Diablo , но къде къде по-зле от Diablo .. (лично мнение)
Някой път като вляза в папка "downloads" и видя примерно "Macromedia Flash 5" и веднага фокусирам , че е нещо ново и че съм го теглил скоро .. и веднага се сещам от къде съм го свалял , а не кога .. тва е интересно явление
/offtopic jerry на аватара си съм напълно трезвен .. само че лиготията ми дойде в повече и тряаше или да си го искарам като се забия някъде или като направя някоя безформена физиономия като тая
- DaChamp
- Потребител

- jerry
- Старо куче медалист

-
RauL's FaN
- _KICKBOXER_
- Обратна връзка:
- jerry
- Старо куче медалист