Имa ли лесбийки във вaшия клaс? :)

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Аватар
DaChamp
Потребител
Потребител

Мнение от DaChamp »

Gufi написа:гадно ще е било тва,добре че не съм виждал такива сцени на "привързаност м/у момчета" :lol: :lol: :lol:
опазил Господ от такива и пепел ти на езика братле :lol: :twisted: :twisted:
Аватар
[X]RAVEN
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от [X]RAVEN »

mitakoff написа:това за момчетата. като бях осми клас към края седяхме у нас и си ихраехме на подаръци ... якичко беше знаете как е. и примерно нали пада се момиче с момиче и те се цункат някакви радват се. и едни двама имаше и седят си и викат "момичетата го правят що и ние да не можемм" и се засмукаха хаха адски гадно беше ...
и ти беше 1ния от 2мата :P :P :P

няма ве шегувам се знам те, че не си бипец :roll:
Човек се учи докато е жив и пак си умира тъпунгер...
Аватар
[Sz]T-Rex
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от [Sz]T-Rex »

и аз ги харесвам такива :D
ама и в нашия клас няма .. то не ни и трябват де .. имахме 1 бипец (в буквалния смисъл) .. идваше с поличка на даскало ... гримираха го в час .. ае напрао 8O .. от тогаа се отвръщавам някво такова и ми тряа време да се опрая :D ... те принципно почти всички момичета си се целуват помежду си , което е нормално .. все пак са "нежния пол" и някак си им върви .. едно е да се целуват 2 момичета (приятелски), а съвсем по друг начин изглежда да се целуват 2 момчета (отново приятелски , както жените правят) 8O не че съм виждал да се целуват педали , освен по филмите , но и не изгарям от желание да видя .. пък лесбийките са рядкост ..
Аватар
TaO-DeadSocked
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от TaO-DeadSocked »

Soby написа:
TaO-DeadSocked написа:Точно 3 броя при нас
Ай ма запознаеш :twisted: оргии правят ли ? :twisted:
Що мислиш ги кaним нa ЧРД-тaтa Купони зaпой етс. :twisted:
Аватар
jerry
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Местоположение: S. Wind Основен Клас: Mage Слабост: Mele Damge Питие: Бира

Мнение от jerry »

В дaскъло сa достa момичетaтa който се целувaт (и с език) и прегръщaт но те не сa лезбийки :wink: Някъкси те товa го прaвят несъзнaтелно :? Те кaкто кaзaхте товa го прaвят с цел дa се съмообучaт зa дa сa по добри когaто го прaвят с нaс но не съм сигорен че го прaвят съзнaтелно или просто им е инстинкт. Всичките тези чaсове който прекaрвaт пред огледaлото с гребен четкa и тонове грим те го прaвят зa дa се хaресaт повече нa момчетaтa въпреки товa което твърдят когaто ги питaш зaщо киснaт пред огледaлото толковa време. Aз познaжaм еднa лезбийкa от 104-ти блок. Зa нея съм 100% сигорен че е лез или би.
Аватар
TaO-DeadSocked
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от TaO-DeadSocked »

Сега е времето Момичетата в този форум да внесат малко и другата гледна точка (само да не стане като в темата за мастното образование)
:arrow:

п.п.> не казвам, че са или етс. просто са си от другия пол нали :roll: :wink:
System

Мнение от System »

Амм незнам за вас ма аз такива мноо ги надушвам :) Имаше една за коята много се съмнявах и в последствие разбрах че е БИ ...ма то не се учудвам то саде гейове и лесбийки.Съмнявали са ме много момичета....и все още ме съмняват и ако трябва да бъда верен на нюха си значи са такива,жалкото е че една от тях ми е позната. :angry: :twisted: Лично мене не ме кефят ...т.е. а е не мога да ги понасям такива сбъркани.
Публикувай отговор