опазил Господ от такива и пепел ти на езика братлеGufi написа:гадно ще е било тва,добре че не съм виждал такива сцени на "привързаност м/у момчета"![]()
![]()
Имa ли лесбийки във вaшия клaс? :)
- DaChamp
- Потребител

- [X]RAVEN
- Потребител

- Обратна връзка:
и ти беше 1ния от 2матаmitakoff написа:това за момчетата. като бях осми клас към края седяхме у нас и си ихраехме на подаръци ... якичко беше знаете как е. и примерно нали пада се момиче с момиче и те се цункат някакви радват се. и едни двама имаше и седят си и викат "момичетата го правят що и ние да не можемм" и се засмукаха хаха адски гадно беше ...
няма ве шегувам се знам те, че не си бипец
Човек се учи докато е жив и пак си умира тъпунгер...
- [Sz]T-Rex
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
и аз ги харесвам такива 
ама и в нашия клас няма .. то не ни и трябват де .. имахме 1 бипец (в буквалния смисъл) .. идваше с поличка на даскало ... гримираха го в час .. ае напрао
.. от тогаа се отвръщавам някво такова и ми тряа време да се опрая
... те принципно почти всички момичета си се целуват помежду си , което е нормално .. все пак са "нежния пол" и някак си им върви .. едно е да се целуват 2 момичета (приятелски), а съвсем по друг начин изглежда да се целуват 2 момчета (отново приятелски , както жените правят)
не че съм виждал да се целуват педали , освен по филмите , но и не изгарям от желание да видя .. пък лесбийките са рядкост ..
ама и в нашия клас няма .. то не ни и трябват де .. имахме 1 бипец (в буквалния смисъл) .. идваше с поличка на даскало ... гримираха го в час .. ае напрао
- TaO-DeadSocked
- Модератор

- Обратна връзка:
- jerry
- Старо куче медалист

- Местоположение: S. Wind Основен Клас: Mage Слабост: Mele Damge Питие: Бира
В дaскъло сa достa момичетaтa който се целувaт (и с език) и прегръщaт но те не сa лезбийки
Някъкси те товa го прaвят несъзнaтелно
Те кaкто кaзaхте товa го прaвят с цел дa се съмообучaт зa дa сa по добри когaто го прaвят с нaс но не съм сигорен че го прaвят съзнaтелно или просто им е инстинкт. Всичките тези чaсове който прекaрвaт пред огледaлото с гребен четкa и тонове грим те го прaвят зa дa се хaресaт повече нa момчетaтa въпреки товa което твърдят когaто ги питaш зaщо киснaт пред огледaлото толковa време. Aз познaжaм еднa лезбийкa от 104-ти блок. Зa нея съм 100% сигорен че е лез или би.
- TaO-DeadSocked
- Модератор

- Обратна връзка:
-
System
Амм незнам за вас ма аз такива мноо ги надушвам
Имаше една за коята много се съмнявах и в последствие разбрах че е БИ ...ма то не се учудвам то саде гейове и лесбийки.Съмнявали са ме много момичета....и все още ме съмняват и ако трябва да бъда верен на нюха си значи са такива,жалкото е че една от тях ми е позната.
Лично мене не ме кефят ...т.е. а е не мога да ги понасям такива сбъркани.