Фитнес мания

Всичко свързано с всякакъв вид спорт ...повишаване на тонуса и елексири за душата и тялото : )
Публикувай отговор
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Re: :p

Мнение от Baev »

ge4o написа:я кaжете реклaмирaт по телесшоп един колaн зa отслaбвaне дaли 6теми помогне някои знaе ли?
Значи каквото и да сложиш - колан , реотани , целия да се завиеш , файда няма , ако не ограничиш приема на мазнини и много въглехидрати.
БЕЛТЪЦИ+ЗДРАВО ПОТЕНЕ !
Аватар
Crazy_boy
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от Crazy_boy »

е добре де предложете ми някаква разнообразна програма
Аватар
DarkMaster
bandit
bandit
Обратна връзка:

Мнение от DarkMaster »

Crazy_boy написа:е добре де предложете ми някаква разнообразна програма
Значи за тези 7 месеца щом нищо не си постигнал просто сам си промени програмата (сам ще усетиш как е най-добре) , смени последователноста на упражненията ,може да разместиш дните например ,смени комбинациите на мускулните групи който тренираш за един ден (например ако правиш гърди и бицепс / гръб трицепс ги смени .... аз лично като правя гърди си ги правя само гърди ...абе нещо такова ..импровизираи докато усетиш на какво да се спреш0
Аватар
bulldozer_69
Начинаещ
Начинаещ
Местоположение: до хардиска малко ни е тясно ама се справяме с теснотията
Обратна връзка:

Мнение от bulldozer_69 »

ники неси мъчи неможеш да си овиличиш мускулите трябва малко повече да хапваш и тогава пак упитай :twisted:
ge4o
Начинаещ
Начинаещ

zdr

Мнение от ge4o »

кaжете кaк дaси оформя мусколите дaси оформя тялото aко трябвa и химия aмa без дaми нaвреди 90 кг 180 висок
Аватар
Crazy_boy
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от Crazy_boy »

DarkMaster написа:
Crazy_boy написа:е добре де предложете ми някаква разнообразна програма
Значи за тези 7 месеца щом нищо не си постигнал просто сам си промени програмата (сам ще усетиш как е най-добре) , смени последователноста на упражненията ,може да разместиш дните например ,смени комбинациите на мускулните групи който тренираш за един ден (например ако правиш гърди и бицепс / гръб трицепс ги смени .... аз лично като правя гърди си ги правя само гърди ...абе нещо такова ..импровизираи докато усетиш на какво да се спреш0
значи мога да ти кажа че сам постигнал многа просто искам малко разнообразие което сащо е добре и за мускулите
Аватар
Crazy_boy
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от Crazy_boy »

bulldozer_69 написа:ники неси мъчи неможеш да си овиличиш мускулите трябва малко повече да хапваш и тогава пак упитай :twisted:
Гоше аз хапвам батка при това добре ама като гледам ти май си по прекалил с хапването и ти е дошло май май малко повече на килцата.Нали?

П.С. Упитай се пише с ОООООО
Аватар
DarkMaster
bandit
bandit
Обратна връзка:

Мнение от DarkMaster »

Crazy_boy написа:значи мога да ти кажа че сам постигнал многа просто искам малко разнообразие което сащо е добре и за мускулите
Ми да де . Аз не казвам ,че не си постигнал нищо ама щом казваш ,че 7 месеца си в застой сам трябва да си правиш извода :wink: Щото при теб вече (ако работиш по една и съща програма) мускула вече е "в режим подръжка" :wink:
Аватар
bulldozer_69
Начинаещ
Начинаещ
Обратна връзка:

Мнение от bulldozer_69 »

Crazy_boy написа:
bulldozer_69 написа:ники неси мъчи неможеш да си овиличиш мускулите трябва малко повече да хапваш и тогава пак упитай :twisted:

Гоше аз хапвам батка при това добре ама като гледам ти май си по прекалил с хапването и ти е дошло май май малко повече на килцата.Нали?

П.С. Упитай се пише с ОООООО
Аватар
Crazy_boy
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от Crazy_boy »

DarkMaster написа:
Crazy_boy написа:значи мога да ти кажа че сам постигнал многа просто искам малко разнообразие което сащо е добре и за мускулите
Ми да де . Аз не казвам ,че не си постигнал нищо ама щом казваш ,че 7 месеца си в застой сам трябва да си правиш извода :wink: Щото при теб вече (ако работиш по една и съща програма) мускула вече е "в режим подръжка" :wink:
не бе човек ходя от 7 месеца и карам на една програма.Сега ми трябва нещо разнообразно.
Аватар
bulldozer_69
Начинаещ
Начинаещ
Обратна връзка:

Мнение от bulldozer_69 »

Crazy_boy написа:
DarkMaster написа:
не бе човек ходя от 7 месеца и карам на една програма.Сега ми трябва нещо разнообразно.
ми малко мозък се иска за тая работа попитай фитнес-инструктора за нова програма ко ни занимаваш с глупости неразбрали от всички тея мнения че няма да ти направят програма :evil:
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

Програма :lol: ........................ Аз мога , ама съм супер задръстен и информацьонно заблуден :lol: Аз от покупка на фитнес уреди не разбирам , а каму ли от тренировки :lol: По-добре попитай някой с над две седмици стаж :wink:
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: :p

Мнение от emzo »

Baev написа:
ge4o написа:я кaжете реклaмирaт по телесшоп един колaн зa отслaбвaне дaли 6теми помогне някои знaе ли?
Значи каквото и да сложиш - колан , реотани , целия да се завиеш , файда няма , ако не ограничиш приема на мазнини и много въглехидрати.
БЕЛТЪЦИ+ЗДРАВО ПОТЕНЕ !
Хмм едно неопреново коланче по врема на кардио върши много добра работа, но никакви найлони, фолио и др. такива !!!
-------------
Я кажете нещо за Таурина и кога се прилага ?
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

Аз съм пробвал с пици е колан , нестава .
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

Та в крайна сметка нещо за Таурина да споменете ?
Публикувай отговор