Шампионска лига
- NoBBy
- Потребител
- Обратна връзка:
Мача е непредвидим. Не изключвам даже и възможността Виляреал да бие, но не мисля, че е много вероятно. А на мястото на Кийн ще е Алън Смит при всички положения, или в най-краен случй Флечър. Испанците са силен отбор и не са само един "Форлан", но пък не са играли друг път футбол на такова високо ниво. Надявам се Манчестър да бият

- ACMilan
- Потребител
- Обратна връзка:
НЕ е само това - в защитата имат големи некадърници, но няма да ги споменавам щото не искам да се заяждам... Кийн отсъства и тъкмо мача ще е по-интересен - ти гледай какво прави Диего... мен не ме интересува как ще завърши - то в тази група(''D'') ще има и други интересни мачове, но Манчестър се водят фаворит...Baev написа:ACMilan вземи се прегледай бе пич! Единственото слабо място в този отбор е , че няма заместник на Кийн.
- Mani
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Какви са ви мненията по повод тазвечершните мачове
Аз мисля така (
):
Club Brugge (Bel) - Juventus (Ita)
Определено победа за Юве. Мисля, че няма да имат проблеми.
Rapid Vienna (Aus) - Bayern Munich (Ger)
Твърда победа за Баерн.
Arsenal (Eng) - Thun
Аз дори не съм чувал за тоя отбор Thun
Sparta Prague (Cze) - Ajax Amsterd. (Hol)
Интересен мач ще е и Аякс ще спечели, но малко трудно, мисля.
Udinese - Panathinaikos (Gre)
Също така един интересен двубой, в който мисля, че Удинезе ще спечели, но може и равен да се очаква, а защо не и победа за гостите?
Werder Bremen (Ger) -
Barcelona (Spa)Отново интересен двубой, в който мисля, че Барса ще спечели без много труд.
Benfica - Lille (Fra)
Отново оспорван двубой
в който нямам представа кой ще победи.
Villarreal (Spa) - Manchester U. (Eng)
За този мач си казах мнението по-горе така че...

Аз мисля така (

Club Brugge (Bel) - Juventus (Ita)

Rapid Vienna (Aus) - Bayern Munich (Ger)

Arsenal (Eng) - Thun

Sparta Prague (Cze) - Ajax Amsterd. (Hol)

Udinese - Panathinaikos (Gre)

Werder Bremen (Ger) -

Benfica - Lille (Fra)

Villarreal (Spa) - Manchester U. (Eng)

- Baev
- HOOLIGAN
- Обратна връзка:
- ACMilan
- Потребител
- Обратна връзка:
Само малко ще се посмееш - Рио Фърдинанд е сакат и иска много пари за това, че е калпав - просто този въобще не ми го споменаяай, другите могат да играят, но не ме впечатляват кой знае колко, а ти - най-добрите в света - ехо в кой свят живееш...
Аз мисля, че Манчестър може да спечели, но Форлан ще затрудни калпавия Рио... даже може и да простне Ван дер Сар... кой знае
Аз мисля, че Манчестър може да спечели, но Форлан ще затрудни калпавия Рио... даже може и да простне Ван дер Сар... кой знае
- Baev
- HOOLIGAN
- Обратна връзка:
- Zac
- Старо куче медалист
Хахах Рио бил смешен.Абе еи момче ти не знаеш в кой век живееш бе.Ако беше смешен кои щеше да му дава по 120000 паунда на седмица бре.
Тва е Англия хората ценят парите и се плаща срещу качество.Отделно ти трябва да си сляп че да твърдиш, че Рио бил смешен или може би защото вече е по-добър от "най-добрия" Неста.Нищо лично. Тва е моето мнение.
Тва е Англия хората ценят парите и се плаща срещу качество.Отделно ти трябва да си сляп че да твърдиш, че Рио бил смешен или може би защото вече е по-добър от "най-добрия" Неста.Нищо лично. Тва е моето мнение.

- ACMilan
- Потребител
- Обратна връзка:
Не ми трябват личните ти нападки за да ти каж, че 4-те най-добри защитници в момента са Малдини, Стам, Неста и Кафу... не ги знам къде играят и 4-мата, но са най-добрите...
Освен това като питаш кой ще му дава по 120000 паунда на седмица - явно има и такива хора... просто този е сакат и половина - явно си фен на Манчестър или се просто наивен - парите които получава ще стигнат за 2-3 много по-класни от него защитници...
Ще си говорим пак като го видиш да се дъни на терена - с други думи скоро...
П.С. Не искам да се заяждам, но ме карате - просто Рио не струва и точка - като ви харесва давайте му толкова много пари, но знайте, че здраво сте се прецакали...
Освен това като питаш кой ще му дава по 120000 паунда на седмица - явно има и такива хора... просто този е сакат и половина - явно си фен на Манчестър или се просто наивен - парите които получава ще стигнат за 2-3 много по-класни от него защитници...
Ще си говорим пак като го видиш да се дъни на терена - с други думи скоро...
П.С. Не искам да се заяждам, но ме карате - просто Рио не струва и точка - като ви харесва давайте му толкова много пари, но знайте, че здраво сте се прецакали...
- Mani
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
За тия защитници, ама ХИЧ не съм съгласен, совен за Неста. Малдини беше един от най-дборе и му го признавам, че на тази възраст играе толкова добре.ACMilan написа:Не ми трябват личните ти нападки за да ти каж, че 4-те най-добри защитници в момента са Малдини, Стам, Неста и Кафу... не ги знам къде играят и 4-мата, но са най-добрите...

А ти определено си фен на Милан.ACMilan написа:Освен това като питаш кой ще му дава по 120000 паунда на седмица - явно има и такива хора... просто този е сакат и половина - явно си фен на Манчестър или се просто наивен - парите които получава ще стигнат за 2-3 много по-класни от него защитници...

- Baev
- HOOLIGAN
- Обратна връзка:
- Baev
- HOOLIGAN
- Обратна връзка:
- Baev
- HOOLIGAN
- Обратна връзка:
- Baev
- HOOLIGAN
- Обратна връзка:
- ACMilan
- Потребител
- Обратна връзка:
Най-богатия са Манчестър - не споря, даже ми стана тъпо като ги взе Майкъл Глейзър...
Страхотен мач - много голове между Виляреал и Манчестър
БРАВО на 2-ма страхотни играчи...
1. Рууууууууууууни - много добре се справи с емоциите... червен картон от раз - харесва ми това момче - до никъде няма да стигне
2. Фърдинанд - много добре играе с глава е малко е неточен - уцели гредата... късмет - БРАВО още един път и МЕРСИ за головата фиеста и инътересните ситуации...
Страхотен мач - много голове между Виляреал и Манчестър

1. Рууууууууууууни - много добре се справи с емоциите... червен картон от раз - харесва ми това момче - до никъде няма да стигне
2. Фърдинанд - много добре играе с глава е малко е неточен - уцели гредата... късмет - БРАВО още един път и МЕРСИ за головата фиеста и инътересните ситуации...
- Mani
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Мммммда. Ама много критики е. Само критикуваш. А за твоя Милан нищо не казваш. Не че има нещо за критикуване, ама и това време ще дойде.ACMilan написа:Най-богатия са Манчестър - не споря, даже ми стана тъпо като ги взе Майкъл Глейзър...
Страхотен мач - много голове между Виляреал и Манчестър![]()
ПС: След тези постове разбирам какво е изпитвал Soby, когато е чел моите.