Шампионска лига

Всичко свързано с всякакъв вид спорт ...повишаване на тонуса и елексири за душата и тялото : )
Публикувай отговор
Аватар
NoBBy
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от NoBBy »

Мача е непредвидим. Не изключвам даже и възможността Виляреал да бие, но не мисля, че е много вероятно. А на мястото на Кийн ще е Алън Смит при всички положения, или в най-краен случй Флечър. Испанците са силен отбор и не са само един "Форлан", но пък не са играли друг път футбол на такова високо ниво. Надявам се Манчестър да бият
:P
Аватар
ACMilan
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от ACMilan »

Baev написа:ACMilan вземи се прегледай бе пич! Единственото слабо място в този отбор е , че няма заместник на Кийн.
НЕ е само това - в защитата имат големи некадърници, но няма да ги споменавам щото не искам да се заяждам... Кийн отсъства и тъкмо мача ще е по-интересен - ти гледай какво прави Диего... мен не ме интересува как ще завърши - то в тази група(''D'') ще има и други интересни мачове, но Манчестър се водят фаворит...
Аватар
Mani
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Mani »

Какви са ви мненията по повод тазвечершните мачове :?:
Аз мисля така ( :lol: :lol: :twisted: ):

Club Brugge (Bel) - Juventus (Ita) :arrow: Определено победа за Юве. Мисля, че няма да имат проблеми.
Rapid Vienna (Aus) - Bayern Munich (Ger) :arrow: Твърда победа за Баерн.

Arsenal (Eng) - Thun :arrow: Аз дори не съм чувал за тоя отбор Thun :lol: :twisted:
Sparta Prague (Cze) - Ajax Amsterd. (Hol) :arrow: Интересен мач ще е и Аякс ще спечели, но малко трудно, мисля. :roll:

Udinese - Panathinaikos (Gre) :arrow: Също така един интересен двубой, в който мисля, че Удинезе ще спечели, но може и равен да се очаква, а защо не и победа за гостите? :roll:
Werder Bremen (Ger) - :arrow: Barcelona (Spa)Отново интересен двубой, в който мисля, че Барса ще спечели без много труд.

Benfica - Lille (Fra) :arrow: Отново оспорван двубой :lol: в който нямам представа кой ще победи.
Villarreal (Spa) - Manchester U. (Eng) :roll: :arrow: За този мач си казах мнението по-горе така че... :P :wink:
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

Не се заяждаш , но искам да разбера кои имаш впредвид?
Само ще ти кажа трима които са едни от най-добрите на постовите си в Света. Гари Невил , Рио Фърдинад/най-скъпия в Света/ и Габриел Хайнце. На тези играчи ако кажеш , че са трагични направо ще ме хвърлиш в бурен смях.
Аватар
ACMilan
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от ACMilan »

Само малко ще се посмееш - Рио Фърдинанд е сакат и иска много пари за това, че е калпав - просто този въобще не ми го споменаяай, другите могат да играят, но не ме впечатляват кой знае колко, а ти - най-добрите в света - ехо в кой свят живееш...
Аз мисля, че Манчестър може да спечели, но Форлан ще затрудни калпавия Рио... даже може и да простне Ван дер Сар... кой знае
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

Незнам ти гледаш ли мачове , а виждам , че се интересуваш от медии. Освен да си сънувал нещо по това което казваш , друго незнам.
Аватар
Zac
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Zac »

Хахах Рио бил смешен.Абе еи момче ти не знаеш в кой век живееш бе.Ако беше смешен кои щеше да му дава по 120000 паунда на седмица бре.
Тва е Англия хората ценят парите и се плаща срещу качество.Отделно ти трябва да си сляп че да твърдиш, че Рио бил смешен или може би защото вече е по-добър от "най-добрия" Неста.Нищо лично. Тва е моето мнение. :!:
Аватар
ACMilan
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от ACMilan »

Не ми трябват личните ти нападки за да ти каж, че 4-те най-добри защитници в момента са Малдини, Стам, Неста и Кафу... не ги знам къде играят и 4-мата, но са най-добрите...

Освен това като питаш кой ще му дава по 120000 паунда на седмица - явно има и такива хора... просто този е сакат и половина - явно си фен на Манчестър или се просто наивен - парите които получава ще стигнат за 2-3 много по-класни от него защитници...

Ще си говорим пак като го видиш да се дъни на терена - с други думи скоро...

П.С. Не искам да се заяждам, но ме карате - просто Рио не струва и точка - като ви харесва давайте му толкова много пари, но знайте, че здраво сте се прецакали...
Аватар
Mani
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Mani »

ACMilan написа:Не ми трябват личните ти нападки за да ти каж, че 4-те най-добри защитници в момента са Малдини, Стам, Неста и Кафу... не ги знам къде играят и 4-мата, но са най-добрите...
За тия защитници, ама ХИЧ не съм съгласен, совен за Неста. Малдини беше един от най-дборе и му го признавам, че на тази възраст играе толкова добре. :o Стам...Стам си е един защитник от средна класа. Кафу залезе вече. Особено като го продадоха (нали :?: )
ACMilan написа:Освен това като питаш кой ще му дава по 120000 паунда на седмица - явно има и такива хора... просто този е сакат и половина - явно си фен на Манчестър или се просто наивен - парите които получава ще стигнат за 2-3 много по-класни от него защитници...
А ти определено си фен на Милан. :wink: (Не го казвам, само заради ника, а заради защитниците :evil: )
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

ACMilan сега няма какво да споря с тебе , защото си имам други работи на главата. Ще ти задам 2 въпроса от които ще разбера много.

Кой е най-богатия клуб в Света? И защо е така ?
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

С такава несерьозна игра далече няма да стигнем :x

И ме е яд повече за Арсенал отколкото за Юнайтед :evil:

А пък тия Вилереал са басси аматьорите , начело с Форлан.
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

cavenagi написа:
DR :arrow: Кафу
DC :arrow: Неста
DC :arrow: Лусио
DL :arrow: Деде
Да :twisted:

п.п Играеш ли геймарско казано - Чам Ман :lol: :lol: :lol:
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

Baev написа:И ме е яд повече за Арсенал отколкото за Юнайтед :evil:
Ей това го писах при 1:1 :lol:
Аватар
ACMilan
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от ACMilan »

Най-богатия са Манчестър - не споря, даже ми стана тъпо като ги взе Майкъл Глейзър...

Страхотен мач - много голове между Виляреал и Манчестър :evil:

БРАВО на 2-ма страхотни играчи...
1. Рууууууууууууни - много добре се справи с емоциите... червен картон от раз - харесва ми това момче - до никъде няма да стигне
2. Фърдинанд - много добре играе с глава е малко е неточен - уцели гредата... късмет - БРАВО още един път и МЕРСИ за головата фиеста и инътересните ситуации...
Аватар
Mani
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Mani »

ACMilan написа:Най-богатия са Манчестър - не споря, даже ми стана тъпо като ги взе Майкъл Глейзър...

Страхотен мач - много голове между Виляреал и Манчестър :evil:

БРАВО на 2-ма страхотни играчи...
1. Рууууууууууууни - много добре се справи с емоциите... червен картон от раз - харесва ми това момче - до никъде няма да стигне
2. Фърдинанд - много добре играе с глава е малко е неточен - уцели гредата... късмет - БРАВО още един път и МЕРСИ за головата фиеста и инътересните ситуации...
Мммммда. Ама много критики е. Само критикуваш. А за твоя Милан нищо не казваш. Не че има нещо за критикуване, ама и това време ще дойде.

ПС: След тези постове разбирам какво е изпитвал Soby, когато е чел моите. :cry: :cry: :cry: Моляте спаси мееее.....Soby....... :cry: :cry: :cry:
Публикувай отговор