А също така обожавам бебетата!!!
profile.php?mode=viewprofile&u=1641Baev написа:Ей аз имах един nick diko-sashev с отвратителен аватар , но ако се сетя за
паролата ще постна нещо да го видите
Можем да поспорим с твоя професор, защото знаеш какво удоволствие доставя удоволетвореното желание - колкото е било по-силно, толкова по-голямо е удоволствието. Скуката идва когато няма какво да желаеш или не го искаш в настоящия момент. Така че бъди винаги Desiredesire написа:desire означава желая, искам, жадувам.
Понеже постоянно имам някакви желания, искам нещо или жадувам за нещо, та затова си избрах този.
Не, че не сбъдвам желанията си, но на тяхно място идват нови, ха-ха...
Едно време, даскалът по философия ни каза -
Животът е едно вечно движение между скуката и желанието. Всяко удовлетворено желание поражда скука. Всяка скука поражда ново желание. Животът е почти страдание.
Никъде не съм написала, че е професор, употребих думата "даскал", какъвто си беше.MasterCop написа:
Можем да поспорим с твоя професор, защото знаеш какво удоволствие доставя удоволетвореното желание - колкото е било по-силно, толкова по-голямо е удоволствието. Скуката идва когато няма какво да желаеш или не го искаш в настоящия момент. Така че бъди винаги Desire![]()
Разкажи му следния виц:
Един професор отипъл на гости у един шоп. Той го почерпил ракия. Пили по 1, 2 и професора споделил:
- Ей тая ракия бие право в главата!
- А менека у краката - отвърнал шопа - Оно дека е слабо тамо бие