Фитнес мания

Всичко свързано с всякакъв вид спорт ...повишаване на тонуса и елексири за душата и тялото : )
Публикувай отговор
Аватар
DMXDMX
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от DMXDMX »

и за това ли после имам чустото че ще ми се пръсне предмишницата и цялото натоварване е в нея ? (бтв пробвах и с ракавици пак ми се изплъзва и не мисля че от тва щото са ми потни рацете , щото и с гъби4ки пробвах)
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

Ползвай фитили. И к`ви са тия упражнения за гръб на които слагаш толкова тежко? А изпълняваш ли ги правилно?
Аватар
DMXDMX
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от DMXDMX »

Baev написа:Ползвай фитили. И к`ви са тия упражнения за гръб на които слагаш толкова тежко? А изпълняваш ли ги правилно?
ами аз не слагам много тежко към 30-40 кг, ама проблема може и да е в изплъняването. Това са упражененията дето ги правя ИзображениеИзображение, а другото е задврат
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

sinister_shadow написа:това е защото по скоро са потни от колкото да ти е слаба предмишницата.
Абе да ти кажа ако е "новак" :lol: както ми се струва точно предмишниците са му проблема.
Според мен включи и предмишница в програмата си и след време ще ти се оправи хвата.
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

Ако е новак не само предмишницата ще му е проблема. Като слага толкова , че да прави от 8 до 12 повторения след време работата ще мръдне.

@DMXDMX До сега такъв случай несъм виждал. Да си толкова развит в гърба в началото , че хвата да не ти издържа. Виж с фитили с колко килограми правиш /правилно упражнението/ и после ги махни , и пробвай без тях.
Аватар
wizard_m
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от wizard_m »

това се получава защото стискаш много силно лоста и натоварваш предмишницата докато дърпаш на скрипеца
wizard-m.hit.bg - моя сайт
Изображение
Аватар
DMXDMX
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от DMXDMX »

wizard_m написа:това се получава защото стискаш много силно лоста и натоварваш предмишницата докато дърпаш на скрипеца
ами ако не стискам ми се изплазва. БТВ в залата има 1 от сорта на парцали по-дълги така (нз как им се вика :oops:) и ги ползват някои като вдигат по-тежко да не изтеърват щангите и си ги омотават около рацете и лоста пробвах има разлика обаче е мн неудобно
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

Ами напасни ги да не ти убива много.
energiee
Новак
Новак

Мнение от energiee »

Baev da te pitam za gainaera koito si slojil v ФИТНЕС - "Описание на видове добавки" - Mass Gainer Pro 35 dobur li e...i na kakva cena ;) :?: 8)
...............blagodarq predvaritelno :D
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

Ами значи аз несъм се спирал точно на определен гейнер като съм слагал снимката. Целта и е да даде поне малко представа , какво предсталява продукта :)

Личен съвет немога да ти дам , защото аз не употребявам този вид продукт. Предлагам ти , ако се решил да си взимаш добър гейнер , да отидеш в някой специализиран магазин. Там ще ти предложат. Примерно
като този на Тихомир на ул."Христо Ботев" до Живел мисля че беше. Имат много разнообразие. Аз взимам от там и съм доволен.
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

Gainer-а за мен е най-голямата глупост, толкова ли не можете чрез храна да си набавите въглехидратите ?
По добрия вариант - протеин + въгл. от храна
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

@baev - Къде другаде продават добавки в града ?
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

emzo написа:@baev - Къде другаде продават добавки в града ?
Сега бившия шеф на Резиста е отворил хубав магазин , но още несъм ходил. Тези дни ще видя къде е и ще напиша.

И в самия Резист има.
Аватар
NightWolf`
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от NightWolf` »

Под второ основно точно има магазин, там сградите дето ги ремонтираха!
Now the magic has gone
Аватар
sinister_shadow
Потребител
Потребител

Мнение от sinister_shadow »

energiee от миналата сряда взимам това и мога да кажа че един килограм съм качил твърдо.Първия ден нямаше никакъв ефект, на втория бях попревъзбуден(физически), а от третия ден до сега ме гони непрестанен глад.Преди да започна да взимам ядях по два пъти на ден(стабилно хапване), а сега по четири(още по стабилни).И освен че ям много, по трудно се изморявам и след тренировка мускулите не ме болят.
Взех си го от Big Boy за 16 лева- 1 КГ
Публикувай отговор