Фитнес мания
- DMXDMX
- Старо куче медалист
- Baev
- HOOLIGAN
- Обратна връзка:
- DMXDMX
- Старо куче медалист
- emzo
- Старо куче медалист
- Baev
- HOOLIGAN
- Обратна връзка:
Ако е новак не само предмишницата ще му е проблема. Като слага толкова , че да прави от 8 до 12 повторения след време работата ще мръдне.
@DMXDMX До сега такъв случай несъм виждал. Да си толкова развит в гърба в началото , че хвата да не ти издържа. Виж с фитили с колко килограми правиш /правилно упражнението/ и после ги махни , и пробвай без тях.
@DMXDMX До сега такъв случай несъм виждал. Да си толкова развит в гърба в началото , че хвата да не ти издържа. Виж с фитили с колко килограми правиш /правилно упражнението/ и после ги махни , и пробвай без тях.
- wizard_m
- Потребител
- Обратна връзка:
- DMXDMX
- Старо куче медалист
ами ако не стискам ми се изплазва. БТВ в залата има 1 от сорта на парцали по-дълги така (нз как им се викаwizard_m написа:това се получава защото стискаш много силно лоста и натоварваш предмишницата докато дърпаш на скрипеца

- Baev
- HOOLIGAN
- Обратна връзка:
-
- Новак
- Baev
- HOOLIGAN
- Обратна връзка:
Ами значи аз несъм се спирал точно на определен гейнер като съм слагал снимката. Целта и е да даде поне малко представа , какво предсталява продукта
Личен съвет немога да ти дам , защото аз не употребявам този вид продукт. Предлагам ти , ако се решил да си взимаш добър гейнер , да отидеш в някой специализиран магазин. Там ще ти предложат. Примерно
като този на Тихомир на ул."Христо Ботев" до Живел мисля че беше. Имат много разнообразие. Аз взимам от там и съм доволен.

Личен съвет немога да ти дам , защото аз не употребявам този вид продукт. Предлагам ти , ако се решил да си взимаш добър гейнер , да отидеш в някой специализиран магазин. Там ще ти предложат. Примерно
като този на Тихомир на ул."Христо Ботев" до Живел мисля че беше. Имат много разнообразие. Аз взимам от там и съм доволен.
- emzo
- Старо куче медалист
- emzo
- Старо куче медалист
- Baev
- HOOLIGAN
- Обратна връзка:
- NightWolf`
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
- sinister_shadow
- Потребител
energiee от миналата сряда взимам това и мога да кажа че един килограм съм качил твърдо.Първия ден нямаше никакъв ефект, на втория бях попревъзбуден(физически), а от третия ден до сега ме гони непрестанен глад.Преди да започна да взимам ядях по два пъти на ден(стабилно хапване), а сега по четири(още по стабилни).И освен че ям много, по трудно се изморявам и след тренировка мускулите не ме болят.
Взех си го от Big Boy за 16 лева- 1 КГ
Взех си го от Big Boy за 16 лева- 1 КГ