С какъв успех завършихте Първия учебен срок?
- Strang3r
- Потребител
- Обратна връзка:
d[o.O]b
Завърших срока с една петица защото даскалката по история се направи на гъзел...За даскало не уча много ( в България средното образование можеш да си го вземеш с 6 и докато спиш на чина в класната стая ) въпреки че имам всички учебници ( майка ми ми праща всяка година пари за учебници за да съм изряден и за да не говорят хората
).Сядам да попрочета нещо само ако ми е итнересно това което съм чул че се преподава в час по даден предмет.

- play__krisi
- Новак
- Обратна връзка:
- TaO-DeadSocked
- Модератор
- Обратна връзка:
- NoBBy
- Потребител
- Обратна връзка:
- Jedi_Knight
- Старо куче медалист
- kami
- Потребител
- Обратна връзка:
- FIR
- Потребител
-
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
- TaO-DeadSocked
- Модератор
- Обратна връзка:
- Fr0Zen^Coffee
- Новак
Ми моя не го знам колко е - аз бележника си незнам къде съм го метнал (едва го намерих за да ми напишат срочните оценки :Р )ама то без тва друго няма в него - само първата страница после срочните оценки и отсъствията :Р . Та някъде към 3 и нещо беше
Само едно ще ви кажа - това което можеш да научеш отвън - в училищя НИКОГА няма да научиш
- правете си изводите сами
- ако не - после може да обясня 

Само едно ще ви кажа - това което можеш да научеш отвън - в училищя НИКОГА няма да научиш

- DMXDMX
- Старо куче медалист
- Fr0Zen^Coffee
- Новак
ТВЪРДО НЕ - може да са некви зубърчета ама ако ги пуснеш отвън сами на преживяване (още по-добър пример и някъде в непозната държава) има някакъв шанс да се оправятDMXDMX написа:не е ли по скоро обратнотоFr0Zen^Coffee написа: Само едно ще ви кажа - това което можеш да научеш отвън - в училищя НИКОГА няма да научиш- правете си изводите сами
- ако не - после може да обясня

Та като извод - в даскало неможеш да научиш тези неща.
Не казвам, че няма смисъл от него ама то си е само за та ти вкарат тук там по нещо в празната тиква и да се видиш с някой др. приятел

- DMXDMX
- Старо куче медалист
- Fr0Zen^Coffee
- Новак
Е поне ще ми е наблизоDMXDMX написа:ай стига бе аз мн заблуден сам билче в училище нищо няма да научиш. А пък като искаш да се научиш да си свариш яйца запиши се в Любен Каравелов може и да те научат

Това как да си хванеш жена и да я ....... учиш ли го в даскало ?

- DMXDMX
- Старо куче медалист
не е баш така, тва как ще се развеш училище играе много голяма роля после каква работа ще си намериш и от там ако станеш някой дет да с*ре пачка след пачка мн ясно че ще си хванеш по-лесно и ако не си някой бонак може и да си намериш някоя умна дет не само с теб заради парите. ай че тука на чат стана.
/off topic а и ко пишеш само за потребителски ранг препоръчвам ти да следиш темите до тук бях...
/off topic а и ко пишеш само за потребителски ранг препоръчвам ти да следиш темите
Код за потвърждение: Избери целия код
Игра на филми..да раздвижим малко киното, Нещотърсачи, темата с главно Т.., Аз знам 5..., нова игра, "Нарисувай" групата!