С какъв успех завършихте Първия учебен срок?

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.

С какъв успех завършихте Първия учебен срок?

Отличен 6
16
39%
Мн. добър 5
10
24%
Добър 4
4
10%
Среден 3
1
2%
Не съм ученик/ученичка
10
24%

Общо гласове: 41

Аватар
Strang3r
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

d[o.O]b

Мнение от Strang3r »

Завърших срока с една петица защото даскалката по история се направи на гъзел...За даскало не уча много ( в България средното образование можеш да си го вземеш с 6 и докато спиш на чина в класната стая ) въпреки че имам всички учебници ( майка ми ми праща всяка година пари за учебници за да съм изряден и за да не говорят хората :? ).Сядам да попрочета нещо само ако ми е итнересно това което съм чул че се преподава в час по даден предмет.
Аватар
play__krisi
Новак
Новак
Обратна връзка:

Мнение от play__krisi »

С една 5....Което е равно на 5.90
Аватар
TaO-DeadSocked
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от TaO-DeadSocked »

Понеделник-Вторник като реша да ида на даскало ще ви кажа :wink:
Аватар
NoBBy
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от NoBBy »

С една поправка, че даже и нея я взех :)
Аватар
Jedi_Knight
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Jedi_Knight »

С две поправки, едната от които остана за ликвидация :x
Аватар
kami
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от kami »

5.90 можеше и да е пълно 6, ако е беше тъпата История :x Ненавиждам я, честно казано. А иначе за ученето .. и аз не съм поглеждала кой знае колко много ... начина е да седнеш до някой зубър :wink:
Аватар
FIR
Потребител
Потребител

Мнение от FIR »

Тука сте някви машини, бре!
4.9 в МГ без учене.
САМО БЕРОЕ
DeathLord
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от DeathLord »

5,54
без учене в МГ
Аватар
TaO-DeadSocked
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от TaO-DeadSocked »

4.80 без да отворя учебник и със 147 извинени отсъствия :twisted:
Аватар
Fr0Zen^Coffee
Новак
Новак

Мнение от Fr0Zen^Coffee »

Ми моя не го знам колко е - аз бележника си незнам къде съм го метнал (едва го намерих за да ми напишат срочните оценки :Р )ама то без тва друго няма в него - само първата страница после срочните оценки и отсъствията :Р . Та някъде към 3 и нещо беше ;)
Само едно ще ви кажа - това което можеш да научеш отвън - в училищя НИКОГА няма да научиш ;) - правете си изводите сами ;) - ако не - после може да обясня :P
Аватар
DMXDMX
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от DMXDMX »

Fr0Zen^Coffee написа: Само едно ще ви кажа - това което можеш да научеш отвън - в училищя НИКОГА няма да научиш ;) - правете си изводите сами ;) - ако не - после може да обясня :P
не е ли по скоро обратното :twisted:
Аватар
Fr0Zen^Coffee
Новак
Новак

DMXDMX написа:
Fr0Zen^Coffee написа: Само едно ще ви кажа - това което можеш да научеш отвън - в училищя НИКОГА няма да научиш ;) - правете си изводите сами ;) - ако не - после може да обясня :P
не е ли по скоро обратното :twisted:
ТВЪРДО НЕ - може да са некви зубърчета ама ако ги пуснеш отвън сами на преживяване (още по-добър пример и някъде в непозната държава) има някакъв шанс да се оправят :lol: :lol: Не, че съм някъв песимист ама напр. уча съобщителна техниха (телефони и т.н..) , казал съм,че скоро няма да се женя - такаа мога пре спокойно да кажа че повечето на моята възраст -ОСОБЕНО момичета немогат да готвят - ами ай сега си помисли както ще стане след няколко години (да чукам на дърво да не става) родителите ми/Ви починат- кой ще ви готви А? няма само навън да я ядете ;) - всеки трябва да си прави сметката - това беше САМО 1 малък пример има и още доста..
Та като извод - в даскало неможеш да научиш тези неща.
Не казвам, че няма смисъл от него ама то си е само за та ти вкарат тук там по нещо в празната тиква и да се видиш с някой др. приятел ;)
Аватар
DMXDMX
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от DMXDMX »

ай стига бе аз мн заблуден сам бил :lol: че в училище нищо няма да научиш. А пък като искаш да се научиш да си свариш яйца запиши се в Любен Каравелов може и да те научат
Аватар
Fr0Zen^Coffee
Новак
Новак

DMXDMX написа:ай стига бе аз мн заблуден сам бил :lol: че в училище нищо няма да научиш. А пък като искаш да се научиш да си свариш яйца запиши се в Любен Каравелов може и да те научат
Е поне ще ми е наблизо ;) - на 1-2 минути път от нас :P . Пък ти от всичко което казах май само яйцата чу :?: :!: Явно не си ме разбрал ;)
Това как да си хванеш жена и да я ....... учиш ли го в даскало ? ;) - ей некви такива неща исках да кажа
Аватар
DMXDMX
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от DMXDMX »

не е баш така, тва как ще се развеш училище играе много голяма роля после каква работа ще си намериш и от там ако станеш някой дет да с*ре пачка след пачка мн ясно че ще си хванеш по-лесно и ако не си някой бонак може и да си намериш някоя умна дет не само с теб заради парите. ай че тука на чат стана.
/off topic а и ко пишеш само за потребителски ранг препоръчвам ти да следиш темите

Код за потвърждение: Избери целия код

Игра на филми..да раздвижим малко киното, Нещотърсачи, темата с главно Т.., Аз знам 5..., нова игра, "Нарисувай" групата!
до тук бях...
Публикувай отговор