http://www.urbandictionary.com/define.p ... lga&page=1
аххХААхаХАхаtranslation of a chalga lyr)
Oh bathroom,oh joy
the village bathroom is the greatest joy!
схАХАхаХАхахАхахАХаХАхААхаХАхаХАхаХАхаХАххаХАха!!!Well known names from the CHALGA industry are: KONDIO CIGANINA TUP, MARA OTVARIACHKATA, GERGANA the SILICONE and many others.
Ммм и аз съм на същото мнение. Не може малките деца да слуша текстове на песни за секс, чукане, ебане или курви. После пък клиповете както са направени с голите "каки". Вие не се замисляте още ама след няколко години като си имате деца и като пораснат представяте ли си какво влияние ще им окаже. Представете си, че вашата 10 годишна дъщеря се издокара с късата пола, голямото деколте и един тон грим. Ами после като стане на 18 и Ви поиска пари за нови силиконови цици. Абе въобще ужас. Просто в България музиката е изкривена изцяло, както и разбиранията за нея. 99% от цялата ни нация имат изградени стереотипи за всички, друг е въпроса, че 88% от тях в БЪлгария са верни, но мисълта ми е за това, че не може да има изказвания от сорта на "всички метъли имат големи шипове" или "всички дето слушат транс се друсат". Де да знам и аз вече не знам накъде е тръгнала музиката в България. Затова си хващам китарката и почвам да си дрънкам разни парчета дето не са на БГ банди, а вие си спорете тук, кое е по-лошо: да си тъп като чалгар или тъп като метъл.sawo написа:Чалгата си е чалга текстовите им се свеждат до 2-3 изречения и се повтарят в 80% от песните, изпълнителите са.. изобщо самия стил е доста вреден особенно за подрастващите.