метъла няма .. не може да сравняваш хора които слушат металика с някви цигани където се кефят на доко доко извинявай много .... и стига вече не съм те обиждал конкретно нито сам искал да те засегна слушай квото искаш никой не ти казва обратното ...sinister_shadow написа:всеки стил музика си има недостатъците, но темата не мисля че е пусната да ходим да им ги показваме.Темата е пусната да се покаже какво мислят чужденците за поп-фолк-а , но се оказа че не се отнася до чужденци, а до хората които по горе избройх, което още веднъж идва да покаже, че в БГ простотията ходи по хората.
Мнения на чужденци за "Чалгата"
-
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
- jerry
- Старо куче медалист
- Местоположение: S. Wind Основен Клас: Mage Слабост: Mele Damge Питие: Бира
Абе лайнарщината която я има на балканите я няма никаде! Ще ни се смеят много ясно! И аз да бях на тяхно място и аз щях да се смея и да соча с пръст... или не няма да соча, че ще си го изцапам с мазно!
Сестра ми слуша чалга и много пъти сме се карали за това щото ме тормози с нейните песни а не дава да пускам мойте(идвала си един път в месеца и да не съм и пречел). Незнам тя какво се дразни толкова като чуе SOAD да речем(първата група която ми дойде на ум като се сетих за кавгите с сестра ми), но аз като чуя ориенталски ритъм и ми иде да се издрайфам. Имам чувството, че от тонколоните ще потече мас.
Все пак всеки има право да слуша каквото си иска...
Като казвам, че ни се смеят:
Ние изглеждаме така в техните очи:
Български Чалга фен:

Не говоря за нормалните хора които си слушат поп-фолк(като сестра ми например).
Говоря за феновете на чалгата дето ходят уг*йщени със сютиени и глупости само защото са фенове на азис или нещо подобно. Виждал съм в Стара Загора един "фен" на азис дето се е опед*растил само заради чалгата. С никоя музика не бива да се прекалява толкова даже и с метала(sinister каза за хората надупчени с по 2 кила желяза)
Едит:
Не говоря за пиянската музика! Песни като: Прошки, Гурбета Свърши, Заради тебе намразих" са си асъл песни за маса. Ама не и чалга.
Сестра ми слуша чалга и много пъти сме се карали за това щото ме тормози с нейните песни а не дава да пускам мойте(идвала си един път в месеца и да не съм и пречел). Незнам тя какво се дразни толкова като чуе SOAD да речем(първата група която ми дойде на ум като се сетих за кавгите с сестра ми), но аз като чуя ориенталски ритъм и ми иде да се издрайфам. Имам чувството, че от тонколоните ще потече мас.
Все пак всеки има право да слуша каквото си иска...
Като казвам, че ни се смеят:
Ние изглеждаме така в техните очи:
Български Чалга фен:

Не говоря за нормалните хора които си слушат поп-фолк(като сестра ми например).
Говоря за феновете на чалгата дето ходят уг*йщени със сютиени и глупости само защото са фенове на азис или нещо подобно. Виждал съм в Стара Загора един "фен" на азис дето се е опед*растил само заради чалгата. С никоя музика не бива да се прекалява толкова даже и с метала(sinister каза за хората надупчени с по 2 кила желяза)
Едит:
Не говоря за пиянската музика! Песни като: Прошки, Гурбета Свърши, Заради тебе намразих" са си асъл песни за маса. Ама не и чалга.