Мнения на чужденци за "Чалгата"

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
DeathLord
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от DeathLord »

sinister_shadow написа:всеки стил музика си има недостатъците, но темата не мисля че е пусната да ходим да им ги показваме.Темата е пусната да се покаже какво мислят чужденците за поп-фолк-а , но се оказа че не се отнася до чужденци, а до хората които по горе избройх, което още веднъж идва да покаже, че в БГ простотията ходи по хората.
метъла няма .. не може да сравняваш хора които слушат металика с някви цигани където се кефят на доко доко извинявай много .... и стига вече не съм те обиждал конкретно нито сам искал да те засегна слушай квото искаш никой не ти казва обратното ...
Аватар
jerry
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Местоположение: S. Wind Основен Клас: Mage Слабост: Mele Damge Питие: Бира

Мнение от jerry »

Абе лайнарщината която я има на балканите я няма никаде! Ще ни се смеят много ясно! И аз да бях на тяхно място и аз щях да се смея и да соча с пръст... или не няма да соча, че ще си го изцапам с мазно!

Сестра ми слуша чалга и много пъти сме се карали за това щото ме тормози с нейните песни а не дава да пускам мойте(идвала си един път в месеца и да не съм и пречел). Незнам тя какво се дразни толкова като чуе SOAD да речем(първата група която ми дойде на ум като се сетих за кавгите с сестра ми), но аз като чуя ориенталски ритъм и ми иде да се издрайфам. Имам чувството, че от тонколоните ще потече мас.
Все пак всеки има право да слуша каквото си иска...

Като казвам, че ни се смеят:

Ние изглеждаме така в техните очи:
Български Чалга фен:
Изображение

Не говоря за нормалните хора които си слушат поп-фолк(като сестра ми например).

Говоря за феновете на чалгата дето ходят уг*йщени със сютиени и глупости само защото са фенове на азис или нещо подобно. Виждал съм в Стара Загора един "фен" на азис дето се е опед*растил само заради чалгата. С никоя музика не бива да се прекалява толкова даже и с метала(sinister каза за хората надупчени с по 2 кила желяза)

Едит:
Не говоря за пиянската музика! Песни като: Прошки, Гурбета Свърши, Заради тебе намразих" са си асъл песни за маса. Ама не и чалга.
Публикувай отговор