Baev написа:Аз искам всеки път да имам мускулна треска след зала
ами при мен беше мн често тва явление и ми е много странно ся някво кат го няма никъде не сам казал че искам. BTW не всеки е тренирал година и повече като теб.
Torbalan написа:За картите 18 лева 12 пъти без значение часа
Това не е вярно.
Картата от 18 лева (12 тренировки) важи до 4 часа и с нея неможе да се тренира след 4. Има друга карта която е 24 лева (12 тренировки) и с нея може да се тренира по всяко време.
аз лично не съм си взимал карта , но мои приятели си взимат карти от по 18 лв. почти всеки месец и са ходили вечер след у4илище ... това е 7-30 - 8 часа .Този месец не са щот сме 1 смяна . тази промяна е станала след увеличаването на 3 лв след 4 часа ... сигурно
Baev написа:Аз искам всеки път да имам мускулна треска след зала
ами при мен беше мн често тва явление и ми е много странно ся някво кат го няма никъде не сам казал че искам. BTW не всеки е тренирал година и повече като теб.
Казах го със съвсем приятелски намерения Мускулната треска е нещо като награда за добре свършена работа
става въпрос зала със сауна къде има или пък само сауна ама да е евтино мисля да опитам НВД със сауна, дали ще има бърз ефект. А като спазвам нвд може ли да ям картофи
Най добре ограничи натоварването на крака за да ти мине по бързо. Велоергометъра колкото и да е натоварва а това не е много добре при разтегнато сохужилие. Веднъж 1 път като ме сабори кучето по един баир над чучурите и ми мина за 10тина дена. През тея 10 дни не го извеждах затова, че и то си получи заслуженото
я кажете грешно ли е ако правя някво упражнение за бицепс и вместо да почивам след това да правя нещо крака или корем, защото бицепсите почиват ако правя краката или корема или се лъжа