Едно леко цитатче от кварталното ми форумчеaaqqww написа:Какво имат об6то Гинеколога и Архиеолога?
Еми и двамата баркат в дупки
------------------------------------------------------------------------------------
Един 4овек влиза в бар и казва:
-18 ракии моля
-Ма за6то 18 бе?
-Еми одван пи6е под 18 не даваме

------------------------------------------------------------------------------------
Катаджия спира вода4 на МПС(Моторно Превозно Средство)и казва
-Крик?
-Да!
-Резервна гума?
-Да!
-Апте4ка?
-Да!
-Апарат за изкуствено ди6ане?
-КАКВО?
-Апарат за ДУХАНЕ!
-Аааааа седнала е на предната седалка!

-------------------------------------------------------------------------------------
Един ден у4ител по история трябва да отсьстжа от 4аса и вика лел4ето дет бие званеца и вика:
-Лел4е трябва да ме замести6 този 4ас.
-Ма незнам никва балгарска история,да не стане белята.
-Ееее и да збарка6 те много 6те разберат.
Влиза в кабинета и казва:
-Добар ви ден у4еники.Днес 6те у4им за баугарската истоория.Донесла сам 5 портрета 1 портер 2 портрета 3 портрета 4 портрета с по 1 4аловек и 5 портрет с 2-ма 4овеки. На парви портрет-Иван ГаБазов.Написал известната приказка,,Под Индигото''.Втория портрет-Абжи Димитар написан роман по него:Жив е тои жив е горе на балкана,лежи,лежи та пь6ка галаби го калват валк доиде по4не го лиже и вика немате ли по вкусен бе.

После 1 жена иде прибира го и се грижи за него.На следва6тия ден тои се сабужда изневиделица и казва
-Де каражата ма курво?
-Пика зад дарвото.
Третия портрет-Кристо ботжов прекос дунава с неговото кану.4етвартия портрет-Васил Левски:Българите го предали,Турците го ебали.

На петия портрет-Кирил и Методи на Брат ми.Написали патагонииската азбъка:АБВГЪЗЪ,ЦКТАМКТАПКТА,ЖЪЩЪВГУЗЯ.

Весело ли бе6е?
 Неможах да се сдържа да го постна.
 Неможах да се сдържа да го постна.Тоя ме бие по "правопис"

Лидерската ти позиция все още не мърда. Трябва да си горд
 Лидерската ти позиция все още не мърда. Трябва да си горд  

Горд съм
 Горд съм