Едно леко цитатче от кварталното ми форумчеaaqqww написа:Какво имат об6то Гинеколога и Архиеолога?
Еми и двамата баркат в дупки
------------------------------------------------------------------------------------
Един 4овек влиза в бар и казва:
-18 ракии моля
-Ма за6то 18 бе?
-Еми одван пи6е под 18 не даваме
![]()
![]()
------------------------------------------------------------------------------------
Катаджия спира вода4 на МПС(Моторно Превозно Средство)и казва
-Крик?
-Да!
-Резервна гума?
-Да!
-Апте4ка?
-Да!
-Апарат за изкуствено ди6ане?
-КАКВО?
-Апарат за ДУХАНЕ!
-Аааааа седнала е на предната седалка!
![]()
![]()
![]()
-------------------------------------------------------------------------------------
Един ден у4ител по история трябва да отсьстжа от 4аса и вика лел4ето дет бие званеца и вика:
-Лел4е трябва да ме замести6 този 4ас.
-Ма незнам никва балгарска история,да не стане белята.
-Ееее и да збарка6 те много 6те разберат.
Влиза в кабинета и казва:
-Добар ви ден у4еники.Днес 6те у4им за баугарската истоория.Донесла сам 5 портрета 1 портер 2 портрета 3 портрета 4 портрета с по 1 4аловек и 5 портрет с 2-ма 4овеки. На парви портрет-Иван ГаБазов.Написал известната приказка,,Под Индигото''.Втория портрет-Абжи Димитар написан роман по него:Жив е тои жив е горе на балкана,лежи,лежи та пь6ка галаби го калват валк доиде по4не го лиже и вика немате ли по вкусен бе.![]()
![]()
После 1 жена иде прибира го и се грижи за него.На следва6тия ден тои се сабужда изневиделица и казва
-Де каражата ма курво?
-Пика зад дарвото.
Третия портрет-Кристо ботжов прекос дунава с неговото кану.4етвартия портрет-Васил Левски:Българите го предали,Турците го ебали.![]()
![]()
На петия портрет-Кирил и Методи на Брат ми.Написали патагонииската азбъка:АБВГЪЗЪ,ЦКТАМКТАПКТА,ЖЪЩЪВГУЗЯ.
![]()
![]()
Весело ли бе6е?

Тоя ме бие по "правопис"