Ст. Загора = "най-баровския град в България"

Всичко свързано с град Стара Загора.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Добре приемам че си била във цяла България и си следила цените когато тука е бил 90 стотинки но кога е било това всъщност? Не съм забелязал тука такива цени въпреки че си копувам редовно :)
Аватар
Vesenceto
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Vesenceto »

Преди месец намалиха цените на хляба...явно от няколко седмици редовно купуваш хляб:) Я си помисли преди месец два какви бяха цените му...даже и по телевизията даваха репортаж, че в Стара загора бил най- скъп хляба!
Аватар
painkilller
Holy Diver

Мнение от painkilller »

само хляба ли ще обсъждаме?
Аватар
Mani
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Mani »

Такива сме си :arrow: баровци! 8) :wink:
Аватар
PoSSeSSeD
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от PoSSeSSeD »

Mani написа:Такива сме си :arrow: баровци! 8) :wink:
По скоро, такива сте си, баровци :evil:
Аватар
wiSHmaKeR
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от wiSHmaKeR »

Аз пък най-обичам обществените тоалетни в градинките :lol:

А що се отнася до мръсните чаши - рядко са ми попадали такива, но пукнати, наполовина счупени определено има на доста места. Направо да ти е кеф да си нарежеш устата докато пиеш :evil:
The Feeling
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от The Feeling »

Не мога да разбера защо се учудвате на заведенията като във всички области е така поради простата причина че няма работещи браншови синдикати
Ето един прост пример във заведение нисък клас няма нужда сервитьора да има диплома за сервитьор но бармана както и да го погледнеш в това число и управителя минимум трябва да имат такава диплома да на говорим че управителя трабва да е учил за всичко (сервитьор, барман, готвач) когато се наема персонал трябва да минава през неговото одобрение това е и човека който следи за качеството
Тука работим на принципа "Яяя братчеда Гошо стига е мятал крачолите ами да идва да се прави на управител тука" (лошо няма) но трябва да се провери дали става за тази работа или не става ако има данни та хваща да чете изискванията разпоредбите за типа заведение ...........
А синдикатите с които започнах не настояват работните места да се заемат от квалифицирани кадри (то пък как ли да настояват при тия заплати) (и кадрите избягаха и бягат) от там сульо и пульо заемат длъжности които не са за тях и ето ви хала на който сме :wink:
Всичко е навързано (единствено в нашия град търговците гледат да печелят от надценката а не от оборота)
В този случай да разгледаме и цените на хляба
излиза от старозагорския хлебозавод и в Нова Загора цената му е 45ст.
тук го продават за 60ст и всичко това заради сдружението на хлебопроизводителите в СЗ (действащи по борческия принцип) влиза бус с хляб от друг град, добре няма проблем някой магазин взема хляба да се продава но има уговорката от старозагорци да не се продава на по ниска цена от нашия. Иначе се спират всякакви доставки за магазина (такова изнудване се прилага по магазините) в дъното на говната стои ония наш любим (не и на мен) Сираков . От кога празноглавите футболисти имат достъп до ключови позиции :evil: по същия начин Лечков кмет :lol: :lol: и така нататък .........
Положението е толкова плачевно че чак ме избива на смях
Не искам да влизаме в ЕС но ако това ще помогне европейците да приобщят нашите цигани и да оправят безобразията в системата съм склонен да приема влизането ни там.
Аватар
Mani
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Mani »

Хляба в момента е 49ст май. Вчера ходих да купвам, ама не обърнах колко то4но е хляба, само знам, че ми каза "четирдесет и...." :!:
Аватар
tzvet14
Новак
Новак
Обратна връзка:

Мнение от tzvet14 »

За хляба - 48 ст. - 50ст., но това оставете....и ние си имаме вина за този хал....ами добре де, как може да те мързи да си хвърлиш боклука при положение, че кошчето е на 2м от теб, влизаш в тоалетната на някое заведение.....гнус те е да отвориш вратата, защото Бог знае кой е поредният идиот, който е препикал бравата....ами как ще се оправим...то не е само в Стара Загора...това си е България. А за цените......наистина е по-скъпо и на какво отгоре...ходят взимат ми дрехите от Димитровград и ти пишат после един етикет Made in Italy и прас 20лв отгоре....Ами няма как да се оправим....Жалко, но факт.... :evil:
РАД
Новак
Новак

Re:

Мнение от РАД »

tzvet14 написа:За хляба - 48 ст. - 50ст., но това оставете....и ние си имаме вина за този хал....ами добре де, как може да те мързи да си хвърлиш боклука при положение, че кошчето е на 2м от теб, влизаш в тоалетната на някое заведение.....гнус те е да отвориш вратата, защото Бог знае кой е поредният идиот, който е препикал бравата....ами как ще се оправим...то не е само в Стара Загора...това си е България. А за цените......наистина е по-скъпо и на какво отгоре...ходят взимат ми дрехите от Димитровград и ти пишат после един етикет Made in Italy и прас 20лв отгоре....Ами няма как да се оправим....Жалко, но факт.... :evil:
Интересно ми е 3 години по късно дали знаеш какви наеми плащат :smoukin:
fishbone
Новак
Новак

Re: Ст. Загора = "най-баровския град в България"

Мнение от fishbone »

Здравейте,

за хляба нищо не мога да кажа, по простата причина, че почти никога не ям такъв. За заведенията - "Ийгълс" и "Ел Мондо" ми харесват. Без чалга, във второто идват чат-пат групи да пеят на живо, но като цяло цените не са от ниските. За дискотеките обаче ... навсякъде я бутат тая чалга. Ок, слуша се много - няма проблеми. Ама направете и други, бе. Само за една се сещам, в която няма, но там пък е пълно с :smoukin: , :angry: , :spank: . За това и ще продължавам да си ходя в "Ел Мондо" и "Ийгълс" . 8)
Аватар
Nakito
Потребител
Потребител

Re: Ст. Загора = "най-баровския град в България"

Мнение от Nakito »

В PARK MALL Стара Загора тоалетните са с европейски вид чисти модерни като в Германия ,Франция Дания и тнт.
There's no mine, there's no yours, the world's Beroe
belov
Новак
Новак

Re:

Мнение от belov »

това че стара загора глупав град е всеизвестно.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Re: Re:

Мнение от nasenceto »

belov написа:това че стара загора глупав град е всеизвестно.
Mалоумник. Как може един град да е глупав?!? Глупав може да бъде някой старозагорец. Ти като гледам си нагледен пример.
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Re: Re:

Мнение от Baev »

nasenceto написа:
belov написа:това че стара загора глупав град е всеизвестно.
Mалоумник. Как може един град да е глупав?!? Глупав може да бъде някой старозагорец. Ти като гледам си нагледен пример.
:mrgreen: Правилно!
Публикувай отговор