Ст. Загора = "най-баровския град в България"
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
- Vesenceto
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
- painkilller
- Holy Diver
- Mani
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
- PoSSeSSeD
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
- wiSHmaKeR
- Модератор

- Обратна връзка:
-
The Feeling
- Старо куче медалист

Не мога да разбера защо се учудвате на заведенията като във всички области е така поради простата причина че няма работещи браншови синдикати
Ето един прост пример във заведение нисък клас няма нужда сервитьора да има диплома за сервитьор но бармана както и да го погледнеш в това число и управителя минимум трябва да имат такава диплома да на говорим че управителя трабва да е учил за всичко (сервитьор, барман, готвач) когато се наема персонал трябва да минава през неговото одобрение това е и човека който следи за качеството
Тука работим на принципа "Яяя братчеда Гошо стига е мятал крачолите ами да идва да се прави на управител тука" (лошо няма) но трябва да се провери дали става за тази работа или не става ако има данни та хваща да чете изискванията разпоредбите за типа заведение ...........
А синдикатите с които започнах не настояват работните места да се заемат от квалифицирани кадри (то пък как ли да настояват при тия заплати) (и кадрите избягаха и бягат) от там сульо и пульо заемат длъжности които не са за тях и ето ви хала на който сме
Всичко е навързано (единствено в нашия град търговците гледат да печелят от надценката а не от оборота)
В този случай да разгледаме и цените на хляба
излиза от старозагорския хлебозавод и в Нова Загора цената му е 45ст.
тук го продават за 60ст и всичко това заради сдружението на хлебопроизводителите в СЗ (действащи по борческия принцип) влиза бус с хляб от друг град, добре няма проблем някой магазин взема хляба да се продава но има уговорката от старозагорци да не се продава на по ниска цена от нашия. Иначе се спират всякакви доставки за магазина (такова изнудване се прилага по магазините) в дъното на говната стои ония наш любим (не и на мен) Сираков . От кога празноглавите футболисти имат достъп до ключови позиции
по същия начин Лечков кмет
и така нататък .........
Положението е толкова плачевно че чак ме избива на смях
Не искам да влизаме в ЕС но ако това ще помогне европейците да приобщят нашите цигани и да оправят безобразията в системата съм склонен да приема влизането ни там.
Ето един прост пример във заведение нисък клас няма нужда сервитьора да има диплома за сервитьор но бармана както и да го погледнеш в това число и управителя минимум трябва да имат такава диплома да на говорим че управителя трабва да е учил за всичко (сервитьор, барман, готвач) когато се наема персонал трябва да минава през неговото одобрение това е и човека който следи за качеството
Тука работим на принципа "Яяя братчеда Гошо стига е мятал крачолите ами да идва да се прави на управител тука" (лошо няма) но трябва да се провери дали става за тази работа или не става ако има данни та хваща да чете изискванията разпоредбите за типа заведение ...........
А синдикатите с които започнах не настояват работните места да се заемат от квалифицирани кадри (то пък как ли да настояват при тия заплати) (и кадрите избягаха и бягат) от там сульо и пульо заемат длъжности които не са за тях и ето ви хала на който сме
Всичко е навързано (единствено в нашия град търговците гледат да печелят от надценката а не от оборота)
В този случай да разгледаме и цените на хляба
излиза от старозагорския хлебозавод и в Нова Загора цената му е 45ст.
тук го продават за 60ст и всичко това заради сдружението на хлебопроизводителите в СЗ (действащи по борческия принцип) влиза бус с хляб от друг град, добре няма проблем някой магазин взема хляба да се продава но има уговорката от старозагорци да не се продава на по ниска цена от нашия. Иначе се спират всякакви доставки за магазина (такова изнудване се прилага по магазините) в дъното на говната стои ония наш любим (не и на мен) Сираков . От кога празноглавите футболисти имат достъп до ключови позиции
Положението е толкова плачевно че чак ме избива на смях
Не искам да влизаме в ЕС но ако това ще помогне европейците да приобщят нашите цигани и да оправят безобразията в системата съм склонен да приема влизането ни там.
- Mani
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
- tzvet14
- Новак

- Обратна връзка:
За хляба - 48 ст. - 50ст., но това оставете....и ние си имаме вина за този хал....ами добре де, как може да те мързи да си хвърлиш боклука при положение, че кошчето е на 2м от теб, влизаш в тоалетната на някое заведение.....гнус те е да отвориш вратата, защото Бог знае кой е поредният идиот, който е препикал бравата....ами как ще се оправим...то не е само в Стара Загора...това си е България. А за цените......наистина е по-скъпо и на какво отгоре...ходят взимат ми дрехите от Димитровград и ти пишат после един етикет Made in Italy и прас 20лв отгоре....Ами няма как да се оправим....Жалко, но факт.... 
-
РАД
- Новак

Re:
Интересно ми е 3 години по късно дали знаеш какви наеми плащатtzvet14 написа:За хляба - 48 ст. - 50ст., но това оставете....и ние си имаме вина за този хал....ами добре де, как може да те мързи да си хвърлиш боклука при положение, че кошчето е на 2м от теб, влизаш в тоалетната на някое заведение.....гнус те е да отвориш вратата, защото Бог знае кой е поредният идиот, който е препикал бравата....ами как ще се оправим...то не е само в Стара Загора...това си е България. А за цените......наистина е по-скъпо и на какво отгоре...ходят взимат ми дрехите от Димитровград и ти пишат после един етикет Made in Italy и прас 20лв отгоре....Ами няма как да се оправим....Жалко, но факт....
-
fishbone
- Новак

Re: Ст. Загора = "най-баровския град в България"
Здравейте,
за хляба нищо не мога да кажа, по простата причина, че почти никога не ям такъв. За заведенията - "Ийгълс" и "Ел Мондо" ми харесват. Без чалга, във второто идват чат-пат групи да пеят на живо, но като цяло цените не са от ниските. За дискотеките обаче ... навсякъде я бутат тая чалга. Ок, слуша се много - няма проблеми. Ама направете и други, бе. Само за една се сещам, в която няма, но там пък е пълно с
,
,
. За това и ще продължавам да си ходя в "Ел Мондо" и "Ийгълс" . 
за хляба нищо не мога да кажа, по простата причина, че почти никога не ям такъв. За заведенията - "Ийгълс" и "Ел Мондо" ми харесват. Без чалга, във второто идват чат-пат групи да пеят на живо, но като цяло цените не са от ниските. За дискотеките обаче ... навсякъде я бутат тая чалга. Ок, слуша се много - няма проблеми. Ама направете и други, бе. Само за една се сещам, в която няма, но там пък е пълно с
- Nakito
- Потребител

Re: Ст. Загора = "най-баровския град в България"
В PARK MALL Стара Загора тоалетните са с европейски вид чисти модерни като в Германия ,Франция Дания и тнт.
There's no mine, there's no yours, the world's Beroe
- Baev
- HOOLIGAN
- Обратна връзка:
Re: Re:
nasenceto написа:Mалоумник. Как може един град да е глупав?!? Глупав може да бъде някой старозагорец. Ти като гледам си нагледен пример.belov написа:това че стара загора глупав град е всеизвестно.