САМО ЗА МЪЖЕ!

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Аватар
nikossassin
Новак
Новак

САМО ЗА МЪЖЕ!

Мнение от nikossassin »

отварям тема за френската любов,или по точно харесва ли ви да правите такава на мацките......за тези които са против-питам.ако анджелина джоли ви помоли? :oops:
Аватар
Baev
HOOLIGAN
Обратна връзка:

Мнение от Baev »

Без нея за къде 8)
Аватар
Soby
Сутеньор
Обратна връзка:

Мнение от Soby »

Според зависи от сливата ;) ако е яка с кеф бих я лизал :D За Джоли... пари ще и дам да я лижа 8)
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Nirvana »

Soby написа:Според зависи от сливата
хахах Саше викаш дано да не ти се падне някой космат сом а ?
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
Аватар
x6x
Потребител
Потребител

Мнение от x6x »

ХММ,пак зависи от сливата
аз и добре необръсната съм лизал.даже беше девица откъм бръсненето,ама си струваше.
Дадох всичко от себе си :)
Аватар
angel
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от angel »

Baev написа:Без нея за къде 8)
Точно тъй :D
Аватар
Soby
Сутеньор
Обратна връзка:

Мнение от Soby »

Nirvana написа:
Не само да не е космата ми и да не мирише като сом :twisted:
Аватар
*NIKITA*
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от *NIKITA* »

Soby написа:
Nirvana написа:
Не само да не е космата ми и да не мирише като сом :twisted:
Ееее,момчета направо сте ЛЕКО гаднички . .не така де ;) Виждам,че темата не е за жени,ама кво па. . само да дам и аз глас за малко.. понякога не е само до миризмата и НЕепилацията. . има и други гадорийки.Моя приятелка по съвет на гинеколкога си,за да не ползва презерватив,той и дал контрацептив под формата на хапче,което се слага вагинално,но забравил да и каже,че трябва поне час и нещо преди акт да го сложи,за да се абсорбира. .а тя милата го бутнала 10 минутки преди това и момчето като слязло долу.. и си поседяло около час ..и то, не защото толкова искало да седи,а защото му се надул и изтръпнал езика. .не можел да каже нищо,опитвал ама си дъфчел езика. .и накрая едвам едвам обяснил какво и що му станало. .и така си ходел 24 часа,не усещал вкус,с изтръпнал език и като говори фъфли,защото като се е надул и се хапе. .Ега ти и горкото момче,направо за съжаления. .Аз се смях много като я чух тая история преди няколко дни,ама то не е много за смях..Така,че питайте ако трябва предварително за да не ви изненада някоя и вас така.. :twisted: :lol:
Аватар
[Sz]T-Rex
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от [Sz]T-Rex »

при нормални условия (без бутане на разни допалнителни екстри където и да е) понякога миризмата те трепе и не ти оставя никъв избор :cry: .. има ги такива , че напрао кат се наведеш и ти се насълзяват очите (образно казано) , ама се надявам тия да са по-малката част от жените..не знам от какво зависи това , ама се надявам жените да могат да го контролират Изображение .. иначе ако и това е наред , няма второ такова удоволствие :twisted:
Аватар
Juvenile
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от Juvenile »

Уф малее... мия стрижа и лижа! :)
Аватар
*NIKITA*
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от *NIKITA* »

[Sz]T-Rex написа:при нормални условия (без бутане на разни допалнителни екстри където и да е) понякога миризмата те трепе и не ти оставя никъв избор :cry: .. има ги такива , че напрао кат се наведеш и ти се насълзяват очите (образно казано) , ама се надявам тия да са по-малката част от жените..не знам от какво зависи това , ама се надявам жените да могат да го контролират Изображение .. иначе ако и това е наред , няма второ такова удоволствие :twisted:
Честно да ти кажа,едва ли някой наистина знаят от какво се получават тези така наречени миризми,и ги приемат за даденост и не ги контролират..Водата помага,но не и сапуна.Спецялно за генеталите алкалното действие на сапуна често предизвиква дисбаланс в нормалната флора на влагалището..при нарушения в микрофлората се появява неприятна миризма от половите органи, която някои дами се опитват да премахнат с помощта на парфюми, но така нищо не постигат.
За да се предпазите от всевъзможни неприятности, появили се след ползването на обичайните средства за хигиена, лекарите от целия свят съветват да използвате специалните препарати за интимните части на тялото. Защото вторите помагат при повишена чувствителност на лигавицата на половите органи.Друга причина за неприятните миризми или по точно тази миризма на риба идва от проблем наречен БАКТЕРИАЛНА ВАГИНОЗА - Бактериалната вагиноза е най-честата вагинална инфекция при сексуално активната жена./един вид,колкото по често прави секс е по застрашена да го носи със себе си,а камо ли ако сменя партньорите често/Предизвиква се от бактерии, които се развиват в бедна на кислород атмосфера или изискват безкислородни условия.
Микробите често са в асоциации повече от един вид. Симптомите на инфекцията са увеличеното количество флуор и неприятната миризма на риба при незначителни или никакви оплаквания.Предава се не само по полов път. /Е,да гадното е,че и вие се замесвате/
Може да бъде предизвикано и от друго замърсяване или нарушаване количеството и вида на лактобацилите.. :roll: Айде стига толкова с просвещение на тая тема за чистотата и миризмите при жените. .то и при мъжете е същото.1 на 3-ма са зле и там,а може и по често да е незнам. .Според мен си е чисто индивидуално и си зависи от самата личност до колко държи на себе си и как иска да изглежда,жалкото е,че повечето от младите момичета държат на това да са облечени и гримирани добре и често забравят,че и други части от тялото си изкарват после на показ,но явно не им дреме. .Абе всеки за себе си -да се оправят- :twisted:
Аватар
[Sz]T-Rex
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от [Sz]T-Rex »

благодаря за просветлението , от сега нататък 1во ще питам дали вземат мерки за тия раоти.. :)
важното е (според мен) да не се води често активен полов живот , щото раотата не е на мноо добре .. ше цитирам 1 мой любим филм Dawn of the Dead :
"Това е живият АД на Земята.А Дявола изпраща смърт на нас.Защо?Защото парвите секс като невидели , убивате неродени деца, имате еднаквополови връзки , еднаквополови бракове..."

Знам , че е просто филм , но има доста истина в тия думи!
Тъй , че пазете се , не си съсипвайте живота още от младини , щото после няма кой да ви го върне.
Аватар
nikossassin
Новак
Новак

Мнение от nikossassin »

темата явно ви допада,с написаното само за мьже се надявах да вьзбудим и любопитството и на някоя дама-и успяхме.само така.не се притеснявайте и дискутирайте открито.така можем да помогнем и на някой колебаещ се,да опита това удоволствие.само са питам,защо в 40гр.жега мадамите ходят с впити дънки-не ми се мисли какво става "там".тогава и джоли да ме помоли ще се замисля! :tongue:
Аватар
tonyboy79
Потребител
Потребител

Мнение от tonyboy79 »

nikossassin написа:темата явно ви допада,с написаното само за мьже се надявах да вьзбудим и любопитството и на някоя дама-и успяхме.само така.не се притеснявайте и дискутирайте открито.така можем да помогнем и на някой колебаещ се,да опита това удоволствие.само са питам,защо в 40гр.жега мадамите ходят с впити дънки-не ми се мисли какво става "там".тогава и джоли да ме помоли ще се замисля! :tongue:
Ами простичко казано - не всички жени иамт тела за показване, а дънките скриват доста неща. :mrgreen:
Аватар
*NIKITA*
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от *NIKITA* »

nikossassin написа:само са питам,защо в 40гр.жега мадамите ходят с впити дънки-не ми се мисли какво става "там".тогава и джоли да ме помоли ще се замисля! :tongue:

Защото си харесват дупетата в стегнати дънки,без да осъзнават,че точно тая безкислородна среда е развъдник на проблечетата им. .
Айде зимата и есента добре,ама лятото наистина е ужасно..затова - ходете колкото се може по често дори без бикини в тия жеги - на мен поне ми е добре така! 8)
Публикувай отговор