САМО ЗА МЪЖЕ!
- nikossassin
- Новак
САМО ЗА МЪЖЕ!
отварям тема за френската любов,или по точно харесва ли ви да правите такава на мацките......за тези които са против-питам.ако анджелина джоли ви помоли? 

- Baev
- HOOLIGAN
- Обратна връзка:
- Soby
- Сутеньор
- Обратна връзка:
- Nirvana
- Старо куче медалист
- x6x
- Потребител
- angel
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
- Soby
- Сутеньор
- Обратна връзка:
- *NIKITA*
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Ееее,момчета направо сте ЛЕКО гаднички . .не така деSoby написа:Не само да не е космата ми и да не мирише като сомNirvana написа:хахах Саше викаш дано да не ти се падне някой космат сом а ?Soby написа:Според зависи от сливата

- [Sz]T-Rex
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
при нормални условия (без бутане на разни допалнителни екстри където и да е) понякога миризмата те трепе и не ти оставя никъв избор
.. има ги такива , че напрао кат се наведеш и ти се насълзяват очите (образно казано) , ама се надявам тия да са по-малката част от жените..не знам от какво зависи това , ама се надявам жените да могат да го контролират
.. иначе ако и това е наред , няма второ такова удоволствие 

- Juvenile
- Потребител
- Обратна връзка:
- *NIKITA*
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Честно да ти кажа,едва ли някой наистина знаят от какво се получават тези така наречени миризми,и ги приемат за даденост и не ги контролират..Водата помага,но не и сапуна.Спецялно за генеталите алкалното действие на сапуна често предизвиква дисбаланс в нормалната флора на влагалището..при нарушения в микрофлората се появява неприятна миризма от половите органи, която някои дами се опитват да премахнат с помощта на парфюми, но така нищо не постигат.[Sz]T-Rex написа:при нормални условия (без бутане на разни допалнителни екстри където и да е) понякога миризмата те трепе и не ти оставя никъв избор.. има ги такива , че напрао кат се наведеш и ти се насълзяват очите (образно казано) , ама се надявам тия да са по-малката част от жените..не знам от какво зависи това , ама се надявам жените да могат да го контролират
.. иначе ако и това е наред , няма второ такова удоволствие
За да се предпазите от всевъзможни неприятности, появили се след ползването на обичайните средства за хигиена, лекарите от целия свят съветват да използвате специалните препарати за интимните части на тялото. Защото вторите помагат при повишена чувствителност на лигавицата на половите органи.Друга причина за неприятните миризми или по точно тази миризма на риба идва от проблем наречен БАКТЕРИАЛНА ВАГИНОЗА - Бактериалната вагиноза е най-честата вагинална инфекция при сексуално активната жена./един вид,колкото по често прави секс е по застрашена да го носи със себе си,а камо ли ако сменя партньорите често/Предизвиква се от бактерии, които се развиват в бедна на кислород атмосфера или изискват безкислородни условия.
Микробите често са в асоциации повече от един вид. Симптомите на инфекцията са увеличеното количество флуор и неприятната миризма на риба при незначителни или никакви оплаквания.Предава се не само по полов път. /Е,да гадното е,че и вие се замесвате/
Може да бъде предизвикано и от друго замърсяване или нарушаване количеството и вида на лактобацилите..

- [Sz]T-Rex
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
благодаря за просветлението , от сега нататък 1во ще питам дали вземат мерки за тия раоти..
важното е (според мен) да не се води често активен полов живот , щото раотата не е на мноо добре .. ше цитирам 1 мой любим филм Dawn of the Dead :
"Това е живият АД на Земята.А Дявола изпраща смърт на нас.Защо?Защото парвите секс като невидели , убивате неродени деца, имате еднаквополови връзки , еднаквополови бракове..."
Знам , че е просто филм , но има доста истина в тия думи!
Тъй , че пазете се , не си съсипвайте живота още от младини , щото после няма кой да ви го върне.

важното е (според мен) да не се води често активен полов живот , щото раотата не е на мноо добре .. ше цитирам 1 мой любим филм Dawn of the Dead :
"Това е живият АД на Земята.А Дявола изпраща смърт на нас.Защо?Защото парвите секс като невидели , убивате неродени деца, имате еднаквополови връзки , еднаквополови бракове..."
Знам , че е просто филм , но има доста истина в тия думи!
Тъй , че пазете се , не си съсипвайте живота още от младини , щото после няма кой да ви го върне.
- nikossassin
- Новак
темата явно ви допада,с написаното само за мьже се надявах да вьзбудим и любопитството и на някоя дама-и успяхме.само така.не се притеснявайте и дискутирайте открито.така можем да помогнем и на някой колебаещ се,да опита това удоволствие.само са питам,защо в 40гр.жега мадамите ходят с впити дънки-не ми се мисли какво става "там".тогава и джоли да ме помоли ще се замисля! 

- tonyboy79
- Потребител
Ами простичко казано - не всички жени иамт тела за показване, а дънките скриват доста неща.nikossassin написа:темата явно ви допада,с написаното само за мьже се надявах да вьзбудим и любопитството и на някоя дама-и успяхме.само така.не се притеснявайте и дискутирайте открито.така можем да помогнем и на някой колебаещ се,да опита това удоволствие.само са питам,защо в 40гр.жега мадамите ходят с впити дънки-не ми се мисли какво става "там".тогава и джоли да ме помоли ще се замисля!

- *NIKITA*
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
nikossassin написа:само са питам,защо в 40гр.жега мадамите ходят с впити дънки-не ми се мисли какво става "там".тогава и джоли да ме помоли ще се замисля!
Защото си харесват дупетата в стегнати дънки,без да осъзнават,че точно тая безкислородна среда е развъдник на проблечетата им. .
Айде зимата и есента добре,ама лятото наистина е ужасно..затова - ходете колкото се може по често дори без бикини в тия жеги - на мен поне ми е добре така!