Интересно Писмо

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
AspuH
Новак
Новак

Интересно Писмо

Мнение от AspuH »

Това писмо е обиколило света. Това е писмо на щастието, след прочитането му задължително трябва да го Постнете в още поне 3 Форума в Следвашите 3 часа иначе ще ви се случи нещо много лошо. Ако разпратите писмото ще ви се случи нещо прекрасно. Не си мислете, че това е някаква Глупост. След постването на това Писмо във Форума на Data.bg то беше изтрито и след 4 дена Модератора Който го беше изтрил почина от заушка, същото се случи и с Администратора на http://arenabg.com преди няколко дена, той вече е мъртъв защото се опита да разпостранява писмото срещу есемеси по 4лв парчето. За разлика от тях тези който са разпратили писмото са били възнаградени щедро и са живяли щастливо и ще живеят така до края на живота си. Ако искате да имате късмет и успех в любовта и парита разпратете писмото дори в повече от 3 Форума,3 е минималната Бройка. Писмото е Урисано с Магията и съдбата на Илюминати и не е някаква шарлатанство, истинска магия се крие в тези редове... \\МАГЕСЪТНИК ИЛУМИНАТ\\
Аватар
x6x
Потребител
Потребител

Мнение от x6x »

На идиоти ли се правите не мога да Ви разбера :)
Досадно и тъпо е да ги пускате през 15 мин такива.Ще го оставя да му се посмеят повече хора,а и да не ме хване Заушка :lol:
Ненормалници!

\\МОДЕРАТОРЪТ МАГЕСЪТНИК \\
Поздрави на всички МАГЕСЪТНИЦИ!И най вече на Илюминаторите.
Аватар
sinister_shadow
Потребител
Потребител

Мнение от sinister_shadow »

Тези простотии едва ли са замислени в нашата Родина, някои чужденец отишъл в Америка дошла му идея и почнал да се гаври с тъпите американци, само че някои голям умник взел че го превел и го постнал в BG пространството(в частnost IRC) при което 30-40 безмозъчни патки(момичета) го разпространили и така, тези абсолютни тъпни за слабоумници се разпространяват на воля предполагам в цялото интернет пространство.
А сега нещо което се отнася само за AspuH.В момента в които прочетеш този пост имаш на разположение 30 мин. да препратиш това писмо на собствената си поща 300 пъти и щом го направиш в рамките на следващите 24 часа ще ти се случи нещо прекрасно(например да си почистиш пощата от 300 писма), ако ли не до 12 часа компа ти ще изгори!Това което написах е омагиосано ако не вярваш питай някои некадърен оverclocker да ти каже на него колко компютри са му изгоряли!. :wink: Айде и със здраве

П.С.едва ли ще го прочете понеже предполагам се е регнал в този форум само за един пост, направо някои admin да банне, че току виж прочел нещо подобно и пак ще зафулди.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Добре как може да има някой толкова прост да го измисли тва?Не го разбирам аз тоя свят нещо...
Тоя дето го разпространява пък няма да го коментирам...
Аватар
painkilller
Holy Diver

Мнение от painkilller »

всякакви ги има............. :twisted:
Аватар
x6x
Потребител
Потребител

Мнение от x6x »

СЯ разбрах що съм гУ писал
"Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят!"

Не е БОТ май,не генерира отговори.И ме съмнява,че е потребител който за 4-и път се регистрира.
Аватар
TaO-DeadSocked
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от TaO-DeadSocked »

Както обикновенно отговарям на хората от FL в Skype, които ми пращат такива :
TaO-DeadSocked написа:Кажи на всичките си приятели в Skype да не пращат повече такива шитс, защото хората адски много се нервират и трият от листа с контактите или блокират абонатът, който го е пратил. НЕ ПРАЩАЙ това на никого. То е специално за теб и никой друг !
Van.TaO
И учудващо има ефект :wink:
Traxas
Новак
Новак

Мнение от Traxas »

Така да мразя писмата на щастията. Не един мой познат е съм го блокирал първо за един ден, после за месец а накрая за година заради писмата. Пуснете един нов раздел, който да се казва писма на щастието и др глупости. Там да пълнят с тази помия. Понякога се срещат наистина оригинални идеи. смял съм се доста.

ПП. нов съм в този форум, но се чудя тук процедурата не е ли триене на тази тема и бан за потребителя пуснал я?
php sql n` shit..
Новак
Новак

Мнение от php sql n` shit.. »

x6x написа: \МОДЕРАТОРЪТ МАГЕСЪТНИК \\
Поздрави на всички МАГЕСЪТНИЦИ!И най вече на Илюминаторите.
Кефиш. You made my day... :lol: :mrgreen:
Аватар
jerry
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Местоположение: S. Wind Основен Клас: Mage Слабост: Mele Damge Питие: Бира

Мнение от jerry »

Моите скaйп контaкти не ми прaщaт подобни дебилски зaрибявки. Но непознaти сa ми прaщaли и много често пише, че от еди-колко-си десетки години се прaщaло товa по скaйп и незнaм си кво a мисля, че всеки който знaе кaкво е товa скaйп дори и дa не сa го ползвaли могaт дa ви кaжaт, че товa от кaдето и дa го погледнеш е невъзможно. Освен aко не е имaло скaйп през 18** :lol:
Аватар
6amana
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от 6amana »

Ако ги пишете тия писма на ръка и ги разнасяте по пощтите ТОГАВА ЩЕ ИМА ЕФЕКТ
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

По-скоро ДЕФЕКТ(мозъчен)
Аватар
6amana
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от 6amana »

Не бе серозно да почват да ги пишат на ръка та да им истръпнат пръститие а не само копи/пейст тя така и баба знае и тогава ще им се збъднат желанията :smoukin: :smoukin: :smoukin:
Аватар
DMXDMX
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от DMXDMX »

6amana написа:Не бе серозно да почват да ги пишат на ръка та да им истръпнат пръститие а не само копи/пейст тя така и баба знае и тогава ще им се збъднат желанията :smoukin: :smoukin: :smoukin:
те хората измислили ксерокса :twisted:
Аватар
zm
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от zm »

sawo написа:По-скоро ДЕФЕКТ(мозъчен)

:mrgreen: GOOD posting :mrgreen:
Публикувай отговор