Интересно Писмо
-
- Новак
Интересно Писмо
Това писмо е обиколило света. Това е писмо на щастието, след прочитането му задължително трябва да го Постнете в още поне 3 Форума в Следвашите 3 часа иначе ще ви се случи нещо много лошо. Ако разпратите писмото ще ви се случи нещо прекрасно. Не си мислете, че това е някаква Глупост. След постването на това Писмо във Форума на Data.bg то беше изтрито и след 4 дена Модератора Който го беше изтрил почина от заушка, същото се случи и с Администратора на http://arenabg.com преди няколко дена, той вече е мъртъв защото се опита да разпостранява писмото срещу есемеси по 4лв парчето. За разлика от тях тези който са разпратили писмото са били възнаградени щедро и са живяли щастливо и ще живеят така до края на живота си. Ако искате да имате късмет и успех в любовта и парита разпратете писмото дори в повече от 3 Форума,3 е минималната Бройка. Писмото е Урисано с Магията и съдбата на Илюминати и не е някаква шарлатанство, истинска магия се крие в тези редове... \\МАГЕСЪТНИК ИЛУМИНАТ\\
- x6x
- Потребител
- sinister_shadow
- Потребител
Тези простотии едва ли са замислени в нашата Родина, някои чужденец отишъл в Америка дошла му идея и почнал да се гаври с тъпите американци, само че някои голям умник взел че го превел и го постнал в BG пространството(в частnost IRC) при което 30-40 безмозъчни патки(момичета) го разпространили и така, тези абсолютни тъпни за слабоумници се разпространяват на воля предполагам в цялото интернет пространство.
А сега нещо което се отнася само за AspuH.В момента в които прочетеш този пост имаш на разположение 30 мин. да препратиш това писмо на собствената си поща 300 пъти и щом го направиш в рамките на следващите 24 часа ще ти се случи нещо прекрасно(например да си почистиш пощата от 300 писма), ако ли не до 12 часа компа ти ще изгори!Това което написах е омагиосано ако не вярваш питай някои некадърен оverclocker да ти каже на него колко компютри са му изгоряли!.
Айде и със здраве
П.С.едва ли ще го прочете понеже предполагам се е регнал в този форум само за един пост, направо някои admin да банне, че току виж прочел нещо подобно и пак ще зафулди.
А сега нещо което се отнася само за AspuH.В момента в които прочетеш този пост имаш на разположение 30 мин. да препратиш това писмо на собствената си поща 300 пъти и щом го направиш в рамките на следващите 24 часа ще ти се случи нещо прекрасно(например да си почистиш пощата от 300 писма), ако ли не до 12 часа компа ти ще изгори!Това което написах е омагиосано ако не вярваш питай някои некадърен оverclocker да ти каже на него колко компютри са му изгоряли!.

П.С.едва ли ще го прочете понеже предполагам се е регнал в този форум само за един пост, направо някои admin да банне, че току виж прочел нещо подобно и пак ще зафулди.
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
- painkilller
- Holy Diver
- x6x
- Потребител
- TaO-DeadSocked
- Модератор
- Обратна връзка:
Както обикновенно отговарям на хората от FL в Skype, които ми пращат такива :

И учудващо има ефектTaO-DeadSocked написа:Кажи на всичките си приятели в Skype да не пращат повече такива шитс, защото хората адски много се нервират и трият от листа с контактите или блокират абонатът, който го е пратил. НЕ ПРАЩАЙ това на никого. То е специално за теб и никой друг !
Van.TaO

-
- Новак
Така да мразя писмата на щастията. Не един мой познат е съм го блокирал първо за един ден, после за месец а накрая за година заради писмата. Пуснете един нов раздел, който да се казва писма на щастието и др глупости. Там да пълнят с тази помия. Понякога се срещат наистина оригинални идеи. смял съм се доста.
ПП. нов съм в този форум, но се чудя тук процедурата не е ли триене на тази тема и бан за потребителя пуснал я?
ПП. нов съм в този форум, но се чудя тук процедурата не е ли триене на тази тема и бан за потребителя пуснал я?
-
- Новак
- jerry
- Старо куче медалист
- Местоположение: S. Wind Основен Клас: Mage Слабост: Mele Damge Питие: Бира
Моите скaйп контaкти не ми прaщaт подобни дебилски зaрибявки. Но непознaти сa ми прaщaли и много често пише, че от еди-колко-си десетки години се прaщaло товa по скaйп и незнaм си кво a мисля, че всеки който знaе кaкво е товa скaйп дори и дa не сa го ползвaли могaт дa ви кaжaт, че товa от кaдето и дa го погледнеш е невъзможно. Освен aко не е имaло скaйп през 18** 

- 6amana
- Начинаещ
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
- 6amana
- Начинаещ
- DMXDMX
- Старо куче медалист
- zm
- Потребител
- Обратна връзка: