Свястна банка в Стара Загора ???

Всичко свързано с град Стара Загора.
KaiserSuSE
Потребител
Потребител

Мнение от KaiserSuSE »

За кредит съм сългасен: Пощенска, но не забравяй и ДСК. Там също става.
Аватар
6amana
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от 6amana »

И аз съм ъм ПИБ вече 3 години нямам оплаквания е само един път имахме недоразумение ако теглиш валута си отваряй очите че аз теглих евро от там и ги носих в друга банка и там ми направиха проблем за една банкнота ....но това се отнася и за другите банки оставяй си вратичка КАТО ИМ КАЗВАШ ЧЕ АКО ИМА ПРОБЛЕМ ЩЕ СЕ ВЪРНЕШ ДА ТИ ГИ СМЕНЯТ....
The Feeling
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от The Feeling »

Точно Райфайзен ме разбиха с "без поръчител" което се оказа че е така но само ако си семеен (до тук с не дискриминирането на потребителите и без поръчителството) :wink:

СЕГА СКИВИ КУРИОЗА С БАНКИТЕ

Банката (онази шибана институция или проституция или каквото е там)
Куриози с Булбанк
Преди време пуснах запитване тук да сменя гадното ОББ (зомбирания автобус)
От всички препоръчваха Булбанк добре отидох нормално посрещане направиха ми карта до тук много добре.
Първо изтъпяване служителя дето ми прави картата не разбрал че трябва да е разплащателна
аре да направим още една разплащателна (вече почвам да правя компот от карти)

Оп тука вече влизаме с по 6 лева на месец (толкова струвала поддръжката на двете сметки)
Картата открадват ти я или по не знайни причини тя просто не работи
плащаш 5 лева. Нова карта която е влизала 3 пъти в банкомат и хоп 5 лева.
Понеже за прехвърляне на парите ми към разплащателната сметка ми отнема 2 месеца
Сега си плащам като тегля от едната карта и внасям на касата превода ми струва 4 лева
До тука забелязвате ли вкарването 10 на месец като не броим тегленето от банкомата при което няма начин да не те охапят и там.

Като карам в тоя дух я да взема да направя една златна сметка на лизинга примерно
Вземаш нещо на цена 500лв за една година офертата е устройваща щото никой не иска да ти даде лизинг от банка на 10 процента да речем
Вземаме ТБИ кредит с +20% така от 500 ще дадем 600 за една година добре ама банката ще те охапе с 12 превода по 4 лв (48лв оскъпяването стана 30%) в най добрия за теб случай по 2лв (28лв оскъпяването стана 25%)
Та закакво и е на банката да ти отпусне кредит да си плащаш при нея ?
Няма смисъл просто трябва да си стои и да си прибира парите от преводите без да вързва пари.
В заключение мога да кажа "Аре шута в гъ... и да си е.. м.. вмирисаните банки вече са ми достатъчни 3 варианта на разплащане в кеш в брой и на ръка" Опс забравих да вметна ами наказателната лихва ако си изплатиш заема предсрочно ? Мнооого (евопейско) или (еврейско) както е по правилно да се каже. Не стига че им развързваш парите ами и им плащаш обещетение за това.

Да им се неначуди човек да се смея ли да плача ли :wink:
carom
Потребител
Потребител

Мнение от carom »

Един приятел иска да тегли кредит от ДСК, подал е документите, обаче момчето, което ги е приело, е излезнало в болнични и сега чакат да се върне на работа, и никой друг служител не може да придвижи нещата. 8O И освен това като отишъл на гишето служителите си водили някакъв сладък разговор и не му обърнали внимание, все едно го няма :) Аз пък два пъти съм ходил в ЦКБ и два пъти имаше някакъв проблем на свързването на клиентските им компютри със сървъра. Първият път това продължи около 30 мин, а втория път не ми беше спешно да чакам и си тръгнах, а колко време е отнело не зная :) От Райфайзен (мисля че те бяха до съда) беше изтекъл срока на една дебитна карта и те ми вземат пари всеки месец(вместо да ми плащат лихва на парите ми), защото картата не била подновена или нещо от сорта. Като ми я президаваха и като ходих да я вземам им казах, че не я искам , а искам да си изтегля парите и да нямам карти/сметки на тази банка, те отвръщат, че не можело и трябваше да си изтегля парите от банкомата им, който на всичкото отгоре не можеш да си изтеглиш всичките пари наведнъж, ами трябва да избереш точна сума и така 4 пъти вадих/слагах картата докато си свърша работата, а на ПИБ примерно цъкам дадена сума ако има толкова ми ги дава, ако няма дава ми всичките налични, а не да ми пищи, че няма толкова пари в картата :) Имам и една карта на Хеброс Банк, при която тегленето на пари от банкомата се таксува 70 ст (то толкова не плащам за превод от една банка към друга) :) Има и още простотии ... Ама такива случаи да ме вътрят с по няколко лева на месец не е имало, може би трябва да разгледаш за друга банка :) http://www.moitepari.bg/
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

The Feeling страно не са ми искали такса да си внеса парите а картата веднъж съм си платил 5лв за издаване и 10лв за още нещо си там и вече втора година не са ми искали нищо :)
carom тва да не ти дадат да си изтеглиш парите през банката е няква пълна излагация/залъгация аз ако бях щях да им дигна един доволен скандал как може да лъжат така селски и всички пари щяха да върнат на момента няма банка която да не може да ти даде парити на място.
The Feeling
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от The Feeling »

Забележи за вкарването на парите в сметката не ти искат пари
но за изкарването искат да не говорим че ако картата ти е прецакана или я няма и искаш да изтеглиш от касата то тогава ти блокират картата и можеш да теглиш чак на другия ден :lol: имаш нямаш ЛК няма значение че физически си там :lol:
Изобщо едни големи говна направо не е истина :wink:
Опс споменаха ми че ако въртиш 2-3 хиляди в сметката промяната на отношението била коренно различна е тука мога да кажа "Ко стаа бе наглоста на хиените край няма :wink: "
carom
Потребител
Потребител

Мнение от carom »

Не вдигнах скандал, смених банката.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

В самата банка е възможно не си спомням като съм теглил а по принцип ползвам банкомат където със сигурност е безплатно.
KaiserSuSE
Потребител
Потребител

Мнение от KaiserSuSE »

Хехе! Такова нещо като безплатно нема!
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Определено има в случая :)