Няколко въпроса орносно наргилетата

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор
Аватар
^Sloopy^^
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Няколко въпроса орносно наргилетата

Мнение от ^Sloopy^^ »

Добрю утро дами и господа :lol:

понеже се случи така че ми подариха някво наргиле викам да го пробвам ама си нямам никва представа как става фокуса там с него за тва моля тука ако има по запознати от мен да споделите малко опит там какъв тютюн въглени мъглени тряят как се слагат и тем подобните му работи че представа си нямам :? иначе наргилето успях го нареда както си му е реда :lol:
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от niggaz_nature »

тютюна за наргиле е специален един лепкав седи и го продават във всякакви разновидности (ароматизиран с вкус на незнам си какво на много работи :) ягода пъпеш ....) , и въглени трябва да си купиш . Преди в магазина срещо часовника продаваха но сега не знам дали има още такива работи там не съм се заглеждал .
Аватар
PoSSeSSeD
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от PoSSeSSeD »

Покани ме една вечер у вас и такова наргиле ще ти напаля, че няма да можеш да станеш от масата. :lol:
Общо взето ако не си видял поне веднъж как става едва ли ще се справиш сам. А в Ст. З. стоките за наргилето (тютюн, въглени и т.н.) + самите наргилета са много некачествени. Шанса да го подкараш както си му е реда е много минимален. Мойто първото наргиле (купено от стз) все още стой облипено с изолирбанд :lol:
Аватар
HoCuS
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от HoCuS »

Има една баба до театъра там са стоките, там хубави хави има.

А иначе ако колбата не уплътнява добре и няма гумена шайба, най-хубаво става с естествена кожа. Натурално дето му се вика :)
Don't drink and drive!!!
Don't drive and drink!!!
Аватар
PoSSeSSeD
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от PoSSeSSeD »

Аз ползвам изолирбанд и го облепям цялото :)
Аватар
painkilller
Holy Diver

Мнение от painkilller »

яко!!!!! :wink:
Аватар
SniperBeta
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от SniperBeta »

Смятай!
Аз последния път щях да повърна от една "череша". Бляя.
Аватар
PoSSeSSeD
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от PoSSeSSeD »

SniperBeta написа:Смятай!
Аз последния път щях да повърна от една "череша". Бляя.
Аз съм повръщал от ябълка и кокос :D
DeathLord
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от DeathLord »

аз от кокос почти бях повърнал бях се провесил над кенефа ама не излезе ...
Аватар
PoSSeSSeD
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от PoSSeSSeD »

Един личен съвет при избора на тютюн. Търсете опаковки на които има написано Йордания, а не Египет. Щото в Бг има 2 вида тютюн най-разпространени и тоя от Йордания е много по-добър от Египетския.
Аватар
^Sloopy^^
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от ^Sloopy^^ »

мм тоз ябълката не беше толкоз лош :lol: един френд го домъкна от някъде не го питах от къде ама ставаше де :?
Аватар
NGP
Потребител
Потребител

Мнение от NGP »

М на мен любими са ми ягода, пъпеш, ябълка и лимон. А от кокос и на мен яко ми се придрайфа мн зле :lol:
Аватар
Mani
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Mani »

ОФФ: Ауу NGP са заварна :)
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

като бяхме в турция, питам аз мангала там абе аратлкик как се пуши тва, той казва, слагаш вода там долу, хашиш горе и пафкаш :twisted:
"There is no 'patch' for stupidity."
wallymaks
Новак
Новак

Re: Няколко въпроса орносно наргилетата

Мнение от wallymaks »

:D за наргиле мога да говоря...или в този случай да пиша цял ден :) ако още някой се чуди как работи ще му обясна :)
първо пълниш дамаджаната с вода до такова ниво,че тръбичката да е във вода...ако не е димът няма да се филтрира и ще ти стане кофти... колкото повече място има над водата толкова по-добре...но тръбичката задължително трябва да е във вода.най-горе в чашката надробяваш тютюн колкото повече толкова по-добре :lol:
завиваш с алуминиево фолио и дупчиш с игла или каквото имаш :) при повечето щипки за въглени имаш заострен край именно за тази цел.И палиш въглена...може да сложиш и 2 въглена за повече power :lol:
гърлото на дамаджаната трябва да е добре оплътнено :) много често се губи оплътнението,което ти дават и какви ли не импровизации съм виждал...едни приятели оплътниха с кондом :D ...това се прави,за да не влиза въздух постоянно и да не излиза дима...димът се филтрира през водата и го поемаш по-леко...аз веднъж имах нещастието да се доверя на една приятелка,че ще сипе вода и да не проверя и по-късно повръщах :D
функцията на наргилето е да те успокои :) друг ефект е...да ти се завие свят,но след 15 минути(ако е силет тютюнът) ти минава... изключително важно е да измиеш добре наргилето след всяка употреба,защото след четири пет запалвания няма да се усеща вкусът на тютюна и пак ще ти стане кофти :D
дано съм полезен на някого с този коментар... :)
на мен любимият ми тютюн е кралски...смесица от много плодове и оставя сладникъв вкус в устата...също обичам череша и банан :D
Публикувай отговор