за наргиле мога да говоря...или в този случай да пиша цял ден

ако още някой се чуди как работи ще му обясна

първо пълниш дамаджаната с вода до такова ниво,че тръбичката да е във вода...ако не е димът няма да се филтрира и ще ти стане кофти... колкото повече място има над водата толкова по-добре...но тръбичката задължително трябва да е във вода.най-горе в чашката надробяваш тютюн колкото повече толкова по-добре
завиваш с алуминиево фолио и дупчиш с игла или каквото имаш

при повечето щипки за въглени имаш заострен край именно за тази цел.И палиш въглена...може да сложиш и 2 въглена за повече power
гърлото на дамаджаната трябва да е добре оплътнено

много често се губи оплътнението,което ти дават и какви ли не импровизации съм виждал...едни приятели оплътниха с кондом

...това се прави,за да не влиза въздух постоянно и да не излиза дима...димът се филтрира през водата и го поемаш по-леко...аз веднъж имах нещастието да се доверя на една приятелка,че ще сипе вода и да не проверя и по-късно повръщах
функцията на наргилето е да те успокои

друг ефект е...да ти се завие свят,но след 15 минути(ако е силет тютюнът) ти минава... изключително важно е да измиеш добре наргилето след всяка употреба,защото след четири пет запалвания няма да се усеща вкусът на тютюна и пак ще ти стане кофти
дано съм полезен на някого с този коментар...

на мен любимият ми тютюн е кралски...смесица от много плодове и оставя сладникъв вкус в устата...също обичам череша и банан