Ето един за пример http://arows.net
Печели сеDMXDMX написа:Печелиш... нанай, по-скоро някой друг печели на твой гръб.
Ти пък добре, че влизаш един път на седмица да спамиш в такива измислени теми. А по темата замисли са кой идиот ще хване да си прави такъв форум че и играчка освен ако не е на далавера, пък ти дали спечелиш или не спечелиш нещо. Нали щеше да си спечелиш Нокия, спечели ама на баба ми хварчилото.... Така, че според мен тея сайтове са направени някой да си върти далаверка, и ти кликаш ли /пишеш ли мения с разни банери, вярно може да се печели нещо, ама печалбата е в пъти по малко от това даже да ходиш да метеш улиците сигурно. Пък и собственика на сайта/форума от твойте реклами печели сигурно 5 пъти колкото теб, демек далавераджия на чужд гръб...jerry написа:Печели сеDMXDMX написа:Печелиш... нанай, по-скоро някой друг печели на твой гръб.Като си нямаш идея за кво иде реч, не давай безпочвени коментари коментар. Не бъди като "Помпей".
![]()
Умнико, аз ЩЯХ да спечеля Нокията, но има една уловка, при която хвръкват към 30-40 долара, които аз нямаше как да си набавя тогава в сметката в E-Gold. Има хиляди хора които са печелили от този сайт и даже аз познавам няколко спечелили от България, които спечелиха телефони от там. Те са потребители на http://www.gpfbg.com Преди да се изложиш, изцепвайки, че те може да лъжат, ще ти кажа, че първо акаунтите им са сред печелившите, второ момчетата нямат НИКВА далавера да лъжат, трето в горепосочения форум се коментират точно такива сайтове, лъжещи и нелъжещи и се е сформирал нещо като екип които работят заедно и си помагат.DMXDMX написа:Ти пък добре, че влизаш един път на седмица да спамиш в такива измислени теми. А по темата замисли са кой идиот ще хване да си прави такъв форум че и играчка освен ако не е на далавера, пък ти дали спечелиш или не спечелиш нещо. Нали щеше да си спечелиш Нокия, спечели ама на баба ми хварчилото.... Така, че според мен тея сайтове са направени някой да си върти далаверка, и ти кликаш ли /пишеш ли мения с разни банери, вярно може да се печели нещо, ама печалбата е в пъти по малко от това даже да ходиш да метеш улиците сигурно. Пък и собственика на сайта/форума от твойте реклами печели сигурно 5 пъти колкото теб, демек далавераджия на чужд гръб...jerry написа:Печели сеDMXDMX написа:Печелиш... нанай, по-скоро някой друг печели на твой гръб.Като си нямаш идея за кво иде реч, не давай безпочвени коментари коментар. Не бъди като "Помпей".
![]()
и аз съм на това мнение.. Преди много време се занимавах с cashfiesta май беше резултата някакви центове..domainhunter86 написа:Е това си е класическа схема за прецакване на хората. Естествено никой не печели освен организаторитеНяма безплатен обяд нито домейни нито хостинг хаха