Последната мода в нета

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор
PcTuninG
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Последната мода в нета

Мнение от PcTuninG »

Гледам яко се появиха форуми за безплатен хостинг и домейни от вас се иска яко да спамите и събирате точки и при събрани определен брой точки получавате награда :D
Ето един за пример http://arows.net
Изображение
Аватар
DMXDMX
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Последната мода в нета

Мнение от DMXDMX »

Печелиш... нанай, по-скоро някой друг печели на твой гръб.
Аватар
jerry
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Местоположение: S. Wind Основен Клас: Mage Слабост: Mele Damge Питие: Бира

Мнение от jerry »

DMXDMX написа:Печелиш... нанай, по-скоро някой друг печели на твой гръб.
Печели се ;) Като си нямаш идея за кво иде реч, не давай безпочвени коментари коментар. Не бъди като "Помпей". :)

Занимавал съм се с това 2-3 години, и още се занимавам понякога.

Проблема е, че в повечето такива форуми изключително трудно се стига до желаната цел. Моя домейн си го взех от tophost.bg със дневната си заплата и ми се струва по на далавера отколкото 2-3 месеца да кисна по цяла вечер в някъв форум. :wink:

Иначе момчетата от http://www.gpfbg.com си взимат по 100-200$ на месец само за по 2 часа на ден пред компютъра. Всичко е един голям цикъл, който трябва да се разработи.
Аватар
DMXDMX
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от DMXDMX »

jerry написа:
Печели се ;) Като си нямаш идея за кво иде реч, не давай безпочвени коментари коментар. Не бъди като "Помпей". :)
Ти пък добре, че влизаш един път на седмица да спамиш в такива измислени теми. А по темата замисли са кой идиот ще хване да си прави такъв форум че и играчка освен ако не е на далавера, пък ти дали спечелиш или не спечелиш нещо. Нали щеше да си спечелиш Нокия, спечели ама на баба ми хварчилото.... Така, че според мен тея сайтове са направени някой да си върти далаверка, и ти кликаш ли /пишеш ли мения с разни банери, вярно може да се печели нещо, ама печалбата е в пъти по малко от това даже да ходиш да метеш улиците сигурно. Пък и собственика на сайта/форума от твойте реклами печели сигурно 5 пъти колкото теб, демек далавераджия на чужд гръб...
Аватар
jerry
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Местоположение: S. Wind Основен Клас: Mage Слабост: Mele Damge Питие: Бира

Мнение от jerry »

DMXDMX написа:
jerry написа:
Ти пък добре, че влизаш един път на седмица да спамиш в такива измислени теми. А по темата замисли са кой идиот ще хване да си прави такъв форум че и играчка освен ако не е на далавера, пък ти дали спечелиш или не спечелиш нещо. Нали щеше да си спечелиш Нокия, спечели ама на баба ми хварчилото.... Така, че според мен тея сайтове са направени някой да си върти далаверка, и ти кликаш ли /пишеш ли мения с разни банери, вярно може да се печели нещо, ама печалбата е в пъти по малко от това даже да ходиш да метеш улиците сигурно. Пък и собственика на сайта/форума от твойте реклами печели сигурно 5 пъти колкото теб, демек далавераджия на чужд гръб...
Умнико, аз ЩЯХ да спечеля Нокията, но има една уловка, при която хвръкват към 30-40 долара, които аз нямаше как да си набавя тогава в сметката в E-Gold. Има хиляди хора които са печелили от този сайт и даже аз познавам няколко спечелили от България, които спечелиха телефони от там. Те са потребители на http://www.gpfbg.com Преди да се изложиш, изцепвайки, че те може да лъжат, ще ти кажа, че първо акаунтите им са сред печелившите, второ момчетата нямат НИКВА далавера да лъжат, трето в горепосочения форум се коментират точно такива сайтове, лъжещи и нелъжещи и се е сформирал нещо като екип които работят заедно и си помагат.
domainhunter86
Новак
Новак
Обратна връзка:

Мнение от domainhunter86 »

Е това си е класическа схема за прецакване на хората. Естествено никой не печели освен организаторите ;) Няма безплатен обяд нито домейни нито хостинг хаха
Аватар
fantamaniaka
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от fantamaniaka »

domainhunter86 написа:Е това си е класическа схема за прецакване на хората. Естествено никой не печели освен организаторите ;) Няма безплатен обяд нито домейни нито хостинг хаха
и аз съм на това мнение.. Преди много време се занимавах с cashfiesta май беше резултата някакви центове.. :)
Но всеки си има право на мнение :)
Mind ever die.They just get faster
Email: fantamaniaka@gmail.com
LZ1GAD
Изображение
Аватар
TaO-DeadSocked
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от TaO-DeadSocked »

абе всичко това си е една голяма измама.
И за крайния потребител и за фирмите, които купуват реклами.

Да кажем аз имам фирма продаваща нещо в интернет. Плащам 20-30,000 евро на някой "много посещаван сайт" за Х импресии на ден с надеждата това да ми привлече клиенти. Онзи пусне банера на 2-3 такива пирамидални сайта и какво ? 90% от импресиите, за които плащам за фиктивни. Някой ентусиаст цъка и затваря без изобщо да обръща внимание на продукта.
Със същия успех бих платил за реклама в по-малко посещаван сайт (за по-малко пари разбира се), в който съм сигурен, че поне 50% от потребителите поне ще прочетат за какво става дума.

Пък както някой по-нагоре каза - ходи чисти улици 1 ден и ще изкараш, каквото би изкарал за месец киснене по Х часа на ден пред банери.
Помня тук някой беше прославил някаква такава гавра.
Казвам гавра, понеже там трябваше да си "купуваш реферали". Така де ... този месец изкарваш $5 ама 4.50 отиват обратно в сайта, че другия месец да изкаращ 6 и да върнеш 5 ...

Get a Job :spank:
Публикувай отговор