Upcoming Movies

Ако искате да коментирате някой филм или имате проблеми с него .. тука е мястото да го направите.
Публикувай отговор
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: Upcoming Movies

Мнение от sawo »

Преговарят да баннат филм защото е много слаб? Това звучи като тотален BS :)
Аватар
SniperBeta
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от SniperBeta »

TEKKEN

Айде за феновете, игралния филм ще е реалност по някое време догодина. Режисьора е Dwight H. Little, който не е постигнал нещо отличаващо се в кариерата си, но пък знае ли човек коя ябълка в кошницата е гнила и коя не. Партито е сформирано и ето ги актьорите, които ще имат честта да премерят сили в The King of Iron Fist Tournament:

Luke Goss e Steve Fox
Отличителна роля: Prince Nuada, Hellboy II
Изображение

Cary-Hiroyuki Tagawa e Haihachi Mishima
Отличителна роля: Shang Tsung, Mortal Kombat
Изображение

Chiaki Kuriyama e Ling Xiaoyu
Отличителна роля: Gogo Yubari, Kill Bill vol. 1
Изображение

Jon Foo e Jin Kazama
Отличителна роля: Sam Shan, House of Fury
ИзображениеИзображение

Darrin Dewitt Henson e Raven
Oтличителна роля: Нямам идея
Изображение

Cung Le e Marshall Law
Изображение

Gary Daniels e Bryan Fury
Oтличителна роля: Редица биткаджийски филми
Изображение

Lateef Crowder e Eddy Gordo
Oтличителна роля: Capoeira Fighter, Tom Yum Goong
Изображение

Kelly Overton e Christie Monteiro
Oтличителна роля: Betsy, The Ring Two
Изображение

Ian Anthony Dale e Kazuya
Oтличителна роля: Редица сериали
Изображение

Candice Hillebrand e Nina Williams
Oтличителна роля: Явно списание Маxim
Изображение

Gary Ray Stearns e Yoshimitsu
Oтличителна роля: Предимно каскадьор. Появява се в Mortal Kombat: Conquest
Изображение

Marian Zapico e Anna Williams

Това са официално обявените "бойци". И да ни харесва и да не - това е положението. Има някои доста успешни попадения, но както ги виждам аз са точно 6. Предполагам, че ще има и още керъктъри, които не са поместени тук, както и доста каскадьори (измежду които явно ще е и Yoshimitsu, което означава, че няма да заема по-главна роля във филма). Обаче ето тук попаднах на нещо много интересно, което покрива на 90% моето виждане за актьорите.
Еми...не ни остава нищо друго освен да затаим дъх и да се надяваме, че няма да гледаме Street Fighter The Movie, а по-скоро Mortal Kombat The Movie.
:roll:
Аватар
2fry
Потребител
Потребител

Мнение от 2fry »

Ае, важното е че Шанг Тсунг ше играе!!! Най якото ше е, че всички ше се правят не първия филм никога не е съществувал.

Малко простотия сега:
Fanboys. Тhe force is strong with me now, hqhqhqhq. Ебати олигофрените. Тва ше е ултимативният гийкски филм, дето се ебава с ВСИЧКО. Включително и Уилиям Шатнър.

My Name is Bruce. Питат Брус Кембъл дали ше се справи и той отговаря "Kid, I shot a movie in Bulgaria, I can do anything." Word!

Monsters VS Aliens. Само като погледне човек кои озвучават филмчето (Стивън Кобер е президента!) и започва да се чуди, тея малките деца никога няма да разберат пък и тотално не им пука че оня бил известен глас. От друга страна само на ниво трейлър има толкова брутални майтапи, че Шпек сериозно е застрашен да бъде изместен като любимата ми анимация (след WALL-E и оше 5-6 де).

Не точно трейлър на X-Men Origins: Wolverine. Не изглежда зле, забелязах как като дадоха Gambit и сички в залата откачиха. Ше има тупалки.

И за финал малко сериозно: Тhe Reader. Доста меланхолично филмче от режисьора на Тhe Hours (който аз едвам изтърпях) и определено има тръпка, може да се окаже неприятно добър.
Аватар
^Sloopy^^
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от ^Sloopy^^ »

тва трейлъра на Fanboys не го бях гледал определено този филм ще ми хареса :lol:

за Върколака си мисля че си изгърмяха козовете като показаха най хубавите си сцени ама дано да греша какво винаги :lol: сцената с картаджийта ми хареса доста

иначе останалите не бяха хиич зле :) днеска ше ти пишем 6 за хубав пост ххаха :lol:
Аватар
2fry
Потребител
Потребител

Мнение от 2fry »

Тука излезе тийзърче на новото отроче на Пиксар, а именно Up. Лично аз мисля че Пиксарци достигнаха върха с WALL-E и по-нагоре не може, така че засега не очкавам нещо от неговия ранг. И все пак нищо не се знае.

И сега основната атракция, ю бичиз!!!! Behind the Scenes на Термометър 4 с ексклузивни кадри от филма, показващи локации и най-вече дзверове. Всичко изглежда прекалено брутално, определено си личи, че пичовете са фенове и искат да ни покажат нещо ново и различно и в същото време в духа на оригинала. Само дано не го осерат като новия Бонд в историята и всичко ше е тип-топ (тва последното да се чете с британски акцент). Нямам търпение, мамка му.

EDIT: Второ трейлърче на The Day The Earth Stood Still. Вече малко по-ясно кво става, но държа да отбележа че CG-анимацията беше грозновата. Да, знам че съм разглезен, но мисля че след Кинг Конг анимацията няма право да и личи колко е точно анимационна.

Роланд Емерих решава и той да намаже от същото и прави нещо от сорта на Тhe Day After Tomorrow 2. Буквално! Открийте разликите тук. Припомняме учтиво, че при последната изцепка на Роландчо свързана с гигантски приливни вълни, главните герои бяха гонени от злонамерен преследващ ги лед 8O
Аватар
^Sloopy^^
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от ^Sloopy^^ »

за тваааа The Day The Earth Stood Still вече незнам и аз с кви очаквания съм :D хубавото е че поне на този етап не съм с лоши определено :) и при такива ефекти сигурното е поне че много добре ще влезне на гледане в Аренката 8)
Аватар
2fry
Потребител
Потребител

Мнение от 2fry »

Еми, чесно казано многомилионни ефекти е единствения 100% сигурен начин да накараш хора да ходят на кино (има още един де, да снимаш Джесика Алба с възможно най-малко дрехи). Просто колкото и брутална техника да имат нищо не може да се сравни с киноизживяването на нещо зрелищно.

Aйде малко смях: Джейк Джиленхол вкарва чаризма в малко behind the scenes за Prince of Persia. Айде на бас че филма ше е тъп кат гъз.

Oтново трейлър на Watchmen, който отново размазва. Отделно за заинтересуваните тука има и осемте засега излезли видеоъпдейти по отношение на мейкинга (както беше и с 300 едно време).

ТаймсОнлайн пусна класация на най-очакваните филмови заглавия догодина. В редиците и има наистина брутални заглавия, както и смъртоносно тъпи такива, както такива дето хич не съм ги чувал, но звучат добре. Големият фейл на класацията обаче е номер 1, който трябваше да е Аvatar-а, а вместо това е гнъсния Гарри Петър :x Безгръбначни.

EDIT: STAR TREK на JJ Abrams. Името на филмчето в тубата си го казва всичкo. Fascinating indeed. Най-накрая може би филм по Стар Трек, дето да е наистина сериозен. Евалата.
Аватар
^Sloopy^^
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от ^Sloopy^^ »

2fry къде сииии липсваш ми вечеее :( :lol:
Аватар
2fry
Потребител
Потребител

Мнение от 2fry »

Who dares mentioning ma name?

Айм бек бейби! И понеже последните две седмици се гърчих под проблеми от сорта на счупен интернет и изгърмял хард съм много изостанал с новинките. За щастие сега сичко е ок и мога да шерна разните му там гуудийс дето ги намерих.

- Последният филм на великия комик Бърни Мак Soul Мen. Трейлърчето е ред-бенд, както е и филмчето хехе. Изгледах го наскоро и мога да потвърдя думите на Сами Джаксън че ако можеше да избираш филм с който да си отидеш от този свят то този би бил перфектния избор. Бърни направо сияе в него. RIP man.

- Стархотен трейлър на Хенри Селиковата (Nightmare Before Christmas) адаптация на Нийл Геймъновата Coraline. Всичко изглежда много по грандиозно от това което помня от книжлето, но поне като гледам вървят по неговия сценарий (и даже има разни спойлери вътре). Както и да е, единственото което може да се каже че не одобрявам е избора на озвучител за главната героиня. Точно така, това е Дакота Фанинг, която аз галено наричам Лайното.

- Дарън Аронофски + Мики Рурк = Bloody Brilliant. The Wrestler. Визуално филма е перфектен, а хора дето са го гледали вече казват че е по добрият Requiem for a Dream (когото аз не харесах много). Виждам Оскари вече, но да не избързваме, че Бенджи Бътън и той идва със страшна сила. Ето и едно плакатче:
Изображение

- Тука съм спийчлес. The Curious Case of Benjamin Button. От една страна това е филм на вторият ми най-любим режисьор (първият е Камерън за тези които не ги интересува). Пак там е Брад Пит, който има едни от най-извратените роли евър (по едно съвпадение пак във филми на Финчър). От другата страна няма нищо. Този филм по-добре да е нещо шизофренично гениално or else...
Ето картинка:
Изображение

Ето и саундтрак:
Изображение
цък.

- Заради това нещо си смених аватара и подписа, по-добре да не разочарова: леко модифицирана версия на трейлъра на Star Trek. Модификацията си я бива обаче.

- He's Just Not That Into You. Няква тъпанарска комедийка с половин Холивуд в нея. Може и да става.

- Duplicity. Режисьорчето на Майкъл Клейтън прави комедийка в стил Оушън. Даже музиката е същата, пък и Джулия Робъртс. Смешно е де и определено ше се гледа.

- А това е най-добрия постер в историята на човечеството: Т4. Един тип каза че са го изплескали така анимирано на разни билборди в ЕлЕй и че било като в Minority Report 8O 8O 8O 8O
И матрял от трейлъра fap, fap, fap

Освен това сигурно са излезнали още много трейлъри и постери на разни други заглавия, но на мен лично засега само за тези ми пука.
Ше се постарая да правя отново редовни ъпдейти, че иначе на нищо не прилича тва :)
Аватар
^Sloopy^^
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от ^Sloopy^^ »

http://www.youtube.com/watch?v=bw_hALL7zqg" onclick="window.open(this.href);return false;
ляля някъв рязан трейлър ли кво е на терминатора

горе долу стащ ама тоо трансформер накрая нещо.. :?
Аватар
2fry
Потребител
Потребител

Мнение от 2fry »

По не особено скромното ми мнение си става дори до степен "прекалено е добро да е истина" (и най-вероятно няма да е толкова добро). Но на ниво рандом кадри има доста попадения и като цяло трейлъра се очаква с нечовешки интерес. Баси чудото, едно време чакахме премиери на филми, са вече и за трейлъри има официални дати и така нататъка.

Петък 13ти. Забелязва се засилено присъствие на Сам от Супаначъръл-а. (Дийн бтв играе пък в My Bloody Valentine 3D), Джейсън на едно място се размяташе с парцала на глъътъ, което означава, че тука ше намира маската... Мм тва е май дето ме впечатли. Иначе се чува из нетя, че презаснемали финала щот не ги кефил, което може да е лоша новина. Замислете се само, колко пъти са презаснемали финали и е било за добро. Обикновено е щото финала е много мрачен и не ги кефи и искат мацката да оживее или няква такава глупост. Естествено има и изключения като I Am Legend където квото и да правят, къфто и финал да изплескат филма си остава тъп.
И плакатче има тука: цък.
Аватар
^Sloopy^^
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от ^Sloopy^^ »

тва My Bloody Valentine 3D голяма "цигания" ще бъде на 3D няям търепение да излезне по простата пречина че мноо ми е чудно как ще е на 3D кино такъв жанр филм понеже до ся не съм гледал :lol:
Аватар
2fry
Потребител
Потребител

Мнение от 2fry »

Еми изродия ще е. 3Dто е бъдещето на киното и сме шастливци че живеем във време, когато това се пионерства. А като се има предвид и че това ще е първият хорър в 3D вече очакванията се завишават опасно. Ше го видим дали ше го бива.

What Doesn't Kill You. Най-накрая филм, в който Марк Руфало е в центъра на прожекторите. След бруталните роли в Zodiac на Финчър и особено в Blindness само нещо такова му липсваше да се превърне в един от любимите ми актьори. Голямо бъдеще има това момче. Иначе трейлъра изглежда стилен, силен и нахъсан. Само остава да вкарат неква брутална историйка и ше изкарат шестица от тотото.

И от режисьорчето на Love Actually (реално единствената романтична комедия, дето става за гледане (то оставаше да не става с буквално целия британски актьорски елит за каст)неква нова комедийка с Филип Сиймор Хофман - Ze Boat That Rocked. Aма май тоя филм няма да става.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

3D ужаси определено ще е насиращо изживяване! Даже в обикновените 3D филми като има по-резки ситуации отскачаш от седалката, какво остава за ужаси...
Аватар
^Sloopy^^
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от ^Sloopy^^ »

един пакет памперсиии и работата ще е 6 :D
Публикувай отговор