Тунели
- Mani
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Тунели
Абе в или по-скоро под Стара Загора имало няква мрежа от тунели или нещо такова: http://www.album.bg/mupk0/albums/69162 . Не знам много подробности къде се намира това. Един приятел го чел във форума на ИГ, ама той малко неориентиран и не можа да ми каже повече подробности.
- painkilller
- Holy Diver
Re: Тунели
ако не се лъжа това е някъде на аязмото.иначе аз лично знам,че има пещера в града и се намира точно на аязмото,по пътя за летния театър,доколкото знам обаче входа и е запушен.
- painkilller
- Holy Diver
снимките са станали супер,както се вижда явно има и филмчеMani написа:Абе в или по-скоро под Стара Загора имало няква мрежа от тунели или нещо такова: http://www.album.bg/mupk0/albums/69162 . Не знам много подробности къде се намира това. Един приятел го чел във форума на ИГ, ама той малко неориентиран и не можа да ми каже повече подробности.
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Разпитайте mupk0 за повече подробности 
-
ReSuRReCt
- Потребител

- Обратна връзка:
А бе не съм 100 % сигурен ама това май беше някъде близко до кв.Зора ...ще ви излъжа имам бегли спомени.
-
schnapps
- Потребител

В Самара 1 е в парк Самарско знаме.Бункерите са 2,един който се поддържа от една баба и е заключен и този който е развалина,удушниците са на едно връхче и се виждат тръбите.
- Mani
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
До колкото разбрах форумците на ИГ се надъхват да разбиват вратите и да влизат вътре. До колкото рабрах имало врати в бившия "Морган" и "Джак".
А тези снимки са някъде около Самарското знаме.
- Nakito
- Потребител

Ако трябва да сам точен се намира в края на ул.Цар Симеон Велики кв.Самара 1 детсвото ми е минало в този парг и това си е бомбоубежище и то старо но хирметизирано с метелана врата която се отвяря от ватре само и до колкото си спомням новото което е на 20 метра от старото ползва тунелите и стаите на старото тонела е дълаг до другиа край на парка или по-точно срещу черешовата градина. Няма тайни няма мистика като бях малак си спомням сам влизал в новиа вход на бункера 
There's no mine, there's no yours, the world's Beroe
-
paco
- Потребител

- Обратна връзка:
голяма мистерия няма що, това с 31снимка ми хареса
"Тайният камък на тайният връх,сочещ тайният бункер!" ,
та тайния камък е най обикновенна триангулачна точка ,има ги в цял свят от
,а колкото до бункера има и други из града ей тук има един до окръжна болница ,едно време комунистите ги правиха за да има къде да се скрием при евентуална ядрена война
та тайния камък е най обикновенна триангулачна точка ,има ги в цял свят от
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
По-скоpо да има къде те да се скpият 
- painkilller
- Holy Diver
аз също така разбрах.Mani написа:До колкото разбрах форумците на ИГ се надъхват да разбиват вратите и да влизат вътре. До колкото рабрах имало врати в бившия "Морган" и "Джак".![]()