Тунели

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
Аватар
Mani
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Тунели

Мнение от Mani »

Абе в или по-скоро под Стара Загора имало няква мрежа от тунели или нещо такова: http://www.album.bg/mupk0/albums/69162 . Не знам много подробности къде се намира това. Един приятел го чел във форума на ИГ, ама той малко неориентиран и не можа да ми каже повече подробности.
Аватар
painkilller
Holy Diver

Re: Тунели

Мнение от painkilller »

ако не се лъжа това е някъде на аязмото.иначе аз лично знам,че има пещера в града и се намира точно на аязмото,по пътя за летния театър,доколкото знам обаче входа и е запушен.
Аватар
painkilller
Holy Diver

Мнение от painkilller »

Mani написа:Абе в или по-скоро под Стара Загора имало няква мрежа от тунели или нещо такова: http://www.album.bg/mupk0/albums/69162 . Не знам много подробности къде се намира това. Един приятел го чел във форума на ИГ, ама той малко неориентиран и не можа да ми каже повече подробности.
снимките са станали супер,както се вижда явно има и филмче :)
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Разпитайте mupk0 за повече подробности :)
ReSuRReCt
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от ReSuRReCt »

А бе не съм 100 % сигурен ама това май беше някъде близко до кв.Зора ...ще ви излъжа имам бегли спомени.
schnapps
Потребител
Потребител

Мнение от schnapps »

В Самара 1 е в парк Самарско знаме.Бункерите са 2,един който се поддържа от една баба и е заключен и този който е развалина,удушниците са на едно връхче и се виждат тръбите.
Аватар
Mani
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Mani »

До колкото разбрах форумците на ИГ се надъхват да разбиват вратите и да влизат вътре. До колкото рабрах имало врати в бившия "Морган" и "Джак". 8O
А тези снимки са някъде около Самарското знаме.
Аватар
Nakito
Потребител
Потребител

Мнение от Nakito »

Ако трябва да сам точен се намира в края на ул.Цар Симеон Велики кв.Самара 1 детсвото ми е минало в този парг и това си е бомбоубежище и то старо но хирметизирано с метелана врата която се отвяря от ватре само и до колкото си спомням новото което е на 20 метра от старото ползва тунелите и стаите на старото тонела е дълаг до другиа край на парка или по-точно срещу черешовата градина. Няма тайни няма мистика като бях малак си спомням сам влизал в новиа вход на бункера :D
There's no mine, there's no yours, the world's Beroe
paco
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от paco »

голяма мистерия няма що, това с 31снимка ми хареса :D :D "Тайният камък на тайният връх,сочещ тайният бункер!" ,
та тайния камък е най обикновенна триангулачна точка ,има ги в цял свят от :D :D ,а колкото до бункера има и други из града ей тук има един до окръжна болница ,едно време комунистите ги правиха за да има къде да се скрием при евентуална ядрена война
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

По-скоpо да има къде те да се скpият :)
Аватар
painkilller
Holy Diver

Мнение от painkilller »

Mani написа:До колкото разбрах форумците на ИГ се надъхват да разбиват вратите и да влизат вътре. До колкото рабрах имало врати в бившия "Морган" и "Джак". 8O
А тези снимки са някъде около Самарското знаме.
аз също така разбрах.
Публикувай отговор