Ако не е по-лош от стария ще е супер^Sloopy^^ написа:о не предградие 13 ще има ново![]()
Upcoming Movies
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Re: Upcoming Movies
- ^Sloopy^^
- Потребител

- Обратна връзка:
надявам се да не е предния беше добър
ама да видим времето ще покаже
- 2fry
- Потребител

Hallo Männer
Интернетя отново сдаде багажа за две седмици и са наваксвам както мога. Виждам, че некви нови ъпдейтват тука новините. Пич, брао, хубава работа вършиш, ама ако вкараш малко аудиовизуални благинки към новинките пък и някой и друг личен кометар цена няма да имаш. Я и аз да допринеса:
GI Joe. Тъп ли ше е - разбира се, номерът е, че може и да е забавно и приятно тъп, а не смъртоносно такъв. Една самотна надеждица е Стивън Сомърс, който се е доказал, че ги умее поп-корн високобюджетните екстраваганци и преди. За момента очакванията ми са нулеви.
Суперболският ТВ спот на Star Trek. Gimme
Искам сай-файят на първата половина от тази година (сай-фай на годината съм го отредил за Аватара).
Transformers 2 е, алооооо!!! Мор експлоужънс вееееей!!!
Има и нов на Бързи и Яростни 4, ама изглежда направо нелепо. От друга страна не пропускам филм с батко Вин. Хм, I'm a walking paradox.
Year One. Хяхя, половината каст от Arrested Development барабар с Пол Ръд и Джак Блек. Идиотско е някво. Ше се гледа с кеф.
A Давид Беле и ко ше се гледа само заради паркура пак както беше с първата част, където беше за жалост на подтискащо малко места. Дано тука да е по-застъпено и да има по малко невъзможни скокове като тоя в трейлъра.
Интернетя отново сдаде багажа за две седмици и са наваксвам както мога. Виждам, че некви нови ъпдейтват тука новините. Пич, брао, хубава работа вършиш, ама ако вкараш малко аудиовизуални благинки към новинките пък и някой и друг личен кометар цена няма да имаш. Я и аз да допринеса:
GI Joe. Тъп ли ше е - разбира се, номерът е, че може и да е забавно и приятно тъп, а не смъртоносно такъв. Една самотна надеждица е Стивън Сомърс, който се е доказал, че ги умее поп-корн високобюджетните екстраваганци и преди. За момента очакванията ми са нулеви.
Суперболският ТВ спот на Star Trek. Gimme
Transformers 2 е, алооооо!!! Мор експлоужънс вееееей!!!
Има и нов на Бързи и Яростни 4, ама изглежда направо нелепо. От друга страна не пропускам филм с батко Вин. Хм, I'm a walking paradox.
Year One. Хяхя, половината каст от Arrested Development барабар с Пол Ръд и Джак Блек. Идиотско е някво. Ше се гледа с кеф.
A Давид Беле и ко ше се гледа само заради паркура пак както беше с първата част, където беше за жалост на подтискащо малко места. Дано тука да е по-застъпено и да има по малко невъзможни скокове като тоя в трейлъра.
- 2fry
- Потребител

Бейл откача на сета на Т4 преди няколко месеца и някой се е докопал до аудиофайла, пратен а застрахователната компания: тук.
И разбира се песничката дъни

И разбира се песничката дъни

- ^Sloopy^^
- Потребител

- Обратна връзка:
не ми се занимаваше да пускам нова тема за тва моля да простите спама ми в тая ама просто не мога да не се сдържа да сложа реклама на любимата ми марка кола с един от любимите ми актъори
http://www.youtube.com/watch?v=3cfXAiy4WMg
http://www.youtube.com/watch?v=3cfXAiy4WMg
- 2fry
- Потребител

- atanasik
- Потребител

Календар на дигиталните прожекции през 2009 година за България
ДИГИТАЛНИ ПРОЖЕКЦИИ
• „Интернешънъл” - 27 февруари 2009 г.
• „Петък 13-ти” - 13 февруари 2009 г.
• ”Пазителите” - 13 март 2009 г.
• „Двуличие” - 20 март 2009 г.
• „Бърз и яростен” - 3 април 2009 г.
• „Х-мен Началото: Върколак” - 1 май 2009 г.
• „Стар Трек 11” - 8 май 2009 г.
• „Ангели и демони” - 13 май 2009 г.
• „Нощ в музея 2” - 22 май 2009 г.
• „Играта„ - 29 май 2009 г.
• „Терминатор 4” - 5 юни 2009 г.
• „Трансформърс 2” - 26 юни 2009 г.
• „Fighting” - 3 юли 2009 г. под въпрос
• „Public Enemies” - 10 юли 2009 г.
• „Хари Потър и нечистокръвния принц” - 21 юли 2009 г.
• „G.I. Joe: The Rise of Cobra” - 14 август 2009 г.
• „Inglourious Basterds” - 28 август 2009 г.
• „The Taking of Pelham 123” - 11 семпември 2009 г.
• „Shutter Island” - 23 октомври 2009 г.
• „Човекът-вълк” - 6 ноември 2009 г.
3D ДИГИТАЛНО КИНО
• „Мисия до Луната 3D” - 27 февруари 2009 г.
• „Чудовища срещу извънземни” - 27 март 2009 г.
• „Ледена Епоха 3” - 3 юли 2009 г.
• „G-Force - спасителен отряд” - 31 юли 2009 г.
• „Coraline” - 7 август 2009 г.
• „Final Destination 4” – 4 септември 2009 г.
• „В Небето” – 25 септември 2009 г.
• „Cloudy with a Chance of Meatballs” – 30 октомври 2009 г.
• „Planet 51” – 11 ноември 2009 г.
ДИГИТАЛНИ ПРОЖЕКЦИИ
• „Интернешънъл” - 27 февруари 2009 г.
• „Петък 13-ти” - 13 февруари 2009 г.
• ”Пазителите” - 13 март 2009 г.
• „Двуличие” - 20 март 2009 г.
• „Бърз и яростен” - 3 април 2009 г.
• „Х-мен Началото: Върколак” - 1 май 2009 г.
• „Стар Трек 11” - 8 май 2009 г.
• „Ангели и демони” - 13 май 2009 г.
• „Нощ в музея 2” - 22 май 2009 г.
• „Играта„ - 29 май 2009 г.
• „Терминатор 4” - 5 юни 2009 г.
• „Трансформърс 2” - 26 юни 2009 г.
• „Fighting” - 3 юли 2009 г. под въпрос
• „Public Enemies” - 10 юли 2009 г.
• „Хари Потър и нечистокръвния принц” - 21 юли 2009 г.
• „G.I. Joe: The Rise of Cobra” - 14 август 2009 г.
• „Inglourious Basterds” - 28 август 2009 г.
• „The Taking of Pelham 123” - 11 семпември 2009 г.
• „Shutter Island” - 23 октомври 2009 г.
• „Човекът-вълк” - 6 ноември 2009 г.
3D ДИГИТАЛНО КИНО
• „Мисия до Луната 3D” - 27 февруари 2009 г.
• „Чудовища срещу извънземни” - 27 март 2009 г.
• „Ледена Епоха 3” - 3 юли 2009 г.
• „G-Force - спасителен отряд” - 31 юли 2009 г.
• „Coraline” - 7 август 2009 г.
• „Final Destination 4” – 4 септември 2009 г.
• „В Небето” – 25 септември 2009 г.
• „Cloudy with a Chance of Meatballs” – 30 октомври 2009 г.
• „Planet 51” – 11 ноември 2009 г.
- SniperBeta
- Модератор

- Обратна връзка:
Добре, къде по Дявол е My Bloody Valentine и защо още го няма и не изглежда да го има ? 
- 2fry
- Потребител

and not a moment too soonatanasik написа:• „Coraline” - 7 август 2009 г.
- SniperBeta
- Модератор

- Обратна връзка:
Аха, ясно.SniperBeta написа:Добре, къде по Дявол е My Bloody Valentine и защо още го няма и не изглежда да го има ?
- 2fry
- Потребител

Ок, айде, ще ти отговоря от името на БГ-кинозалисобственици: "Защо не?" 
- 2fry
- Потребител

Най-накрая някъв видео матрял за Watchmen: Tales Of The Black Freighter. Спокойно маняци, тва не е продължение на Часовникарите, тва е мини историйка, акомпанираща оригиналния комикс и са са го направили на анимационно филмиче, което ше излезе на ДВД едновременно с премиерата на филма и най-вероятно ще бъде вплетено в самия филм когато излезе и той на ДВД, правейки го близо 4 часа дълъг
Сниман с ГСМ трейлър на Transformers: Revenge of the Fallen. Все пак се виждат разни работи, напомни ми едно време на първия трейлър на Двете Кули дето го бяха пуснали и него първо с някво такова качество. Anyways Т2 (wow) продължава да изглежда точно като каквото е - още от същото, ама повече. Стаа, ако Меган Фокс има повече екранно време.
Аве, някой знае ли защо като се опитам да пратя съобщение и ми вика, че IPто ми е блокирано
Сниман с ГСМ трейлър на Transformers: Revenge of the Fallen. Все пак се виждат разни работи, напомни ми едно време на първия трейлър на Двете Кули дето го бяха пуснали и него първо с някво такова качество. Anyways Т2 (wow) продължава да изглежда точно като каквото е - още от същото, ама повече. Стаа, ако Меган Фокс има повече екранно време.
Аве, някой знае ли защо като се опитам да пратя съобщение и ми вика, че IPто ми е блокирано
- SniperBeta
- Модератор

- Обратна връзка:
Казах ти вече за IP-то.
Глей ся, българска работа! Вместо да пуснат както си му е реда My Bloody Valentine 3D навреме, че да мога да им направя оборот, те тъпанарите още ще правят пари от Journey to the Center of the Earth
Кръгли глОпаци! Че е Белуф на 3D има, чудно кой ли ще иска да го гледа. Ама видиш ли, новия Valentine го няма. Колко пари щяха да направят и покрай Свети Валентин с премиерата на тоя филм не е истина. Българска работа! Ей го на, почна да се излива по тракерите и ся на мен за къф ми е да ходя да го гледам, като мога да си го изтегля?
Не обичам да разсъждавам така, но българското повърхностно мислене ме принуждава!
Не само че Арената ще фалира, ами и земята около нея ще прогние и никой никога нищо няма да построи там!

Глей ся, българска работа! Вместо да пуснат както си му е реда My Bloody Valentine 3D навреме, че да мога да им направя оборот, те тъпанарите още ще правят пари от Journey to the Center of the Earth
Не само че Арената ще фалира, ами и земята около нея ще прогние и никой никога нищо няма да построи там!
- ^Sloopy^^
- Потребител

- Обратна връзка:
и после защо пиратството ограба
ама така е дяволски си прав мамка му 
- 2fry
- Потребител

Дае, баси миндилите. Но можеше да е по-зле. Можеше в радиус от 500 км да не са и чували за 3D като при мене. Баси, оня ден видях и видео касетка и плейър зеби заеби.
В случай, че не сте забелязали, Майкъл Бей е Байкъл Мей, а.к.а. инсърт мор експлоужънс хиър.
И нещо, което наистина ме кефи като идея - Тhe Battle for Terra. Изглежда като снийк пийк за Аватара, само да не го направят прекалено детско и да не забият в някви клишета накрая. Иначе е много забавно как тука ний сме лошите извънземни.
Стана масаката.
В случай, че не сте забелязали, Майкъл Бей е Байкъл Мей, а.к.а. инсърт мор експлоужънс хиър.
И нещо, което наистина ме кефи като идея - Тhe Battle for Terra. Изглежда като снийк пийк за Аватара, само да не го направят прекалено детско и да не забият в някви клишета накрая. Иначе е много забавно как тука ний сме лошите извънземни.
Стана масаката.