Upcoming Movies

Ако искате да коментирате някой филм или имате проблеми с него .. тука е мястото да го направите.
Публикувай отговор
Аватар
SniperBeta
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Re: Upcoming Movies

Мнение от SniperBeta »

Филмите на М.Бей винаги имат много динамика и CG на изключително високо ниво! Не знам как го прави,но в сравнение с други големи скъпи филми, откъм ефекти и интеграцията им в цялостната визия, неговите филми са перфектни!
Аватар
^Sloopy^^
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от ^Sloopy^^ »

тва филма с толкова много звезди прекалено добре звучи да е истина 8O :lol:
Аватар
2fry
Потребител
Потребител

Мнение от 2fry »

Тва отпреди 20тина дни, ама все пак е интересно: за Т4 иде реч.
Най-любопитно ми беше, че Джон Нолън (да, по-гениалният от двамата братя) е пообработил малко сценария на филма... /неспирно лигавене по клавиатурата/

Изтекъл някъв списък с победителите от Оскарите, въпреки че организаторите се кълнат в сякакви роднини, че е fake. Надявам се, защото тва значи че Финчър все още има шанс. От друга страна ако е вярно, много яко за In Bruges.
Аватар
^Sloopy^^
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от ^Sloopy^^ »

Аватар
2fry
Потребител
Потребител

Мнение от 2fry »

Сички се ослушват и никой не споделя впечатления от Оскарите, затва реших да отворя дума най-накрая:

Най-престижните филмови награди заредиха лайномета и омазаха стените тая година. Единствената награда, която по нескромното ми мнение спечели повече от заслужено, беше WALL-E за най-добра анимация. Иначе от цялата церемония (която някои от нас гледаха live (имаше реклами буквално на всеки 5 минути)) беше от по-слабите такива. Определено най-добрият хост досега е Джон Стюарт, но пък и ХюДжакман не се представи зле. Най-забавната част от цялата церемония определено беше началната песничка (feat. Ан Хатауей) и презентацията на наградата за кинематография, представена от Натали Портман и Бен Стилър, маскиран като Хоакин Финикс на Летърман (тоя бтв серсем се е шашнал). Друго дето заслужава да се отбележи бяха две-три секунди от Sherlock Holmes на Гай Ричи и Public Enemies на Майкъл Ман накрая дето ги дадоха като кратко превю на 2009.

ЕДИТ: A, има още един напълно заслужен Оскар - на Бенджамин Бътън за йефекти. Ето защо.
Аватар
^Sloopy^^
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от ^Sloopy^^ »

ми на мене само превюто на филмите тая година ми хареса от всичко :D оскарите няма да ги коментирам нензам как може тоя филм с махлата лозинец 2 да е в толкова много катерогии 8O кво толкова в него видяха незнам :roll:
Аватар
^Sloopy^^
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от ^Sloopy^^ »

доволно добре изглежда новия трейлър на терминатора + постерите и снимките,за тва почвам да се моля да не го обозят :? :)
Аватар
2fry
Потребител
Потребител

Мнение от 2fry »

Ако някой още не го е видял, ето го трейлъра на Т4. Също така сайтът на феновете на Арнолд (!) потвърди, че са сгащили McG на WonderCon и са го принудили да си признае, че CG Арнолд ше играе във филма а вероятно Робърт Патрик може да е във вече сигурното продължение!!! Аз лично мисля, че след толкова много години напразни надежди най-накрая е време за един истински добър Terminator с готина история и тоновете еШкън.

А, и още, как можаха в трейлъра да издадат, че Маркус е Терминатор, тея или не си пазят козовете ала Тhe Island или имат толкова добра фабула, че не им пука. Искам да вярвам, че е второто.

...

И все пак не може да е по-добър от Т2.
Аватар
^Sloopy^^
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от ^Sloopy^^ »

хубаво де нали по едно време се преказваше че само гласа му са щели да вземат на бат арни и да го сложат на някъв там друг деа го знам културист ли беше къф беше :?

явно ся се е надъхал да не е само с глас участващ в филма :lol:
Аватар
2fry
Потребител
Потребител

Мнение от 2fry »

Ъъ, всъщност само като глас ще участва. Засега.
Аватар
^Sloopy^^
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от ^Sloopy^^ »

айдее първи трейлър на Public Enemies 8) не изглежда никак ама никак зле определено ми е фаворит тая година :D
Аватар
2fry
Потребител
Потребител

Мнение от 2fry »

Даам, не изглежда зле, само Ман да го измъдри най-накрая как да не му изглежда толкова аматьорско дигиталната камера, се едно го е снимал с ГСМа, бахти. Ей, Финчър използваше същите щуротии в Зодиака и виж там колко добре си изглежда всичко.

Иначе: Star Trek. Holly shit, това изглежда добре. Освен това в музиката може да се открият някои и други балкански ритми така че палци яко горе. Усещам обаче как Ерик Бана ше направи ролята тука. Не сериозно, айде да не го осреат и да си получим един солиден сай-фай-адвенчър, че тва ни е надеждата до декември :D Бтв филма ше е 2 часа и 20 минути, yay.
Аватар
^Sloopy^^
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от ^Sloopy^^ »

доволно доволно много добре изглежда найстина ерик определено голям ше го играе хареса ми мноо :)

до декември викаш? кво има декември че явно съм изтървал аз :?
Аватар
2fry
Потребител
Потребител

Мнение от 2fry »

2fry написа:James Cameron's Avatar
:wink:
Аватар
^Sloopy^^
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от ^Sloopy^^ »

аа аватара...че чак демеври ли ве аз го мислих по ранен баси :? хуу че поне ей ся кат стане топло и почват да валят уж хитови заглавия ше ни държи влажно до тогаа :lol:
Публикувай отговор