---
Добре че са тецовете и хората, които бачкат там, че да имаме що годе добра икономика в региона и доста високо средно заплащане и потребление, данъците от които (или поне една част) влизат директно в общиската хазна. Как ти се струва на теб да те карат да си хващаш транспорта за работа от другия край на града (ако изобщо бачкаш де). Тея дето сме близо до града лесно - или с колите или пеша, ама до теца всеки ден и обратно с коли малко терсене.
А я си представи сега, че народа не му се ходи до майна си райна да хваща автобуса, и реши да ходи с коли на работа. Представяш ли си тогава за къв трафик иде реч? Ако можеш да смяташ ще ти блесне на "градското" мозъченеце колко хора се събират в един бус и колко в една кола. Ей тогава ша има да гледаш трафик... Аз щото съм пич, не се вра в града, а карам по околовръстното. Живея в малкия железни и бачкам в Кольо Ганчево. Пера до Богомилово и от там надолу по околовръстното. За 7-8 минути съм в офиса и пристигам свеж като маруля. Иначе се изнервям на макс от разни недоспали пишман шофьори...
Аман от градки умници... не знам само от къде ви е тва самочуствие...