Трафикът в Стара Загора

Всичко свързано с град Стара Загора.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Re: Трафикът в Стара Загора

Мнение от nasenceto »

Оff topic:
---

Добре че са тецовете и хората, които бачкат там, че да имаме що годе добра икономика в региона и доста високо средно заплащане и потребление, данъците от които (или поне една част) влизат директно в общиската хазна. Как ти се струва на теб да те карат да си хващаш транспорта за работа от другия край на града (ако изобщо бачкаш де). Тея дето сме близо до града лесно - или с колите или пеша, ама до теца всеки ден и обратно с коли малко терсене.
А я си представи сега, че народа не му се ходи до майна си райна да хваща автобуса, и реши да ходи с коли на работа. Представяш ли си тогава за къв трафик иде реч? Ако можеш да смяташ ще ти блесне на "градското" мозъченеце колко хора се събират в един бус и колко в една кола. Ей тогава ша има да гледаш трафик... Аз щото съм пич, не се вра в града, а карам по околовръстното. Живея в малкия железни и бачкам в Кольо Ганчево. Пера до Богомилово и от там надолу по околовръстното. За 7-8 минути съм в офиса и пристигам свеж като маруля. Иначе се изнервям на макс от разни недоспали пишман шофьори...
Аман от градки умници... не знам само от къде ви е тва самочуствие... :spank:
81126-12965
Новак
Новак

Мнение от 81126-12965 »

Основният проблем е, че улиците не се използват пълноценно.На улица с две платна се използва само едното... По тротоарите има повече коли от колкото пешеходци... И всичко това може да бъде решено по един много прост начин - Да се построят поне два подземни, пък може и няколкоетажни паркинга.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

81126-12965 написа:Основният проблем е, че улиците не се използват пълноценно.На улица с две платна се използва само едното... По тротоарите има повече коли от колкото пешеходци... И всичко това може да бъде решено по един много прост начин - Да се построят поне два подземни, пък може и няколкоетажни паркинга.
Напълно съгласен съм. Христо Ботев например е голяма улица, ама като ми спрат от двете страни и от 4 лентова (загледайте се - спокойно може да мине за такава), става двулентова. Най много се дразня като видя някой паркирал на цар Симеон - горе до СТОП-а след БКП-то посока железник. Адските тапи правят там олигофрените му разни, които спрат я за цигарки, я за кафенце. И тротоар си има, разбирам да няма къде да спре.... Ми качи се на тротоара и не блокирай движението... а ченгетата ми чакалят на 100 метра по нагоре и **я ги боли... Да се разбират коя фирма ще работи с паяците, ако не са се разбрали още и да ги пускат в работа, че аман...
grumbler
Новак
Новак

Мнение от grumbler »

Господин Загорски,
Не обичам да нарушавам добрият тон, но фамилията ти произхожда или от с. Загоре, или от Нова Загора. Щях да се впечятля ако се казваше Старозагорски.
Когато бях малък, кв. Железник не съществуваше изобщо, че даже и Трите чучура ги нямаше. Градът свършваше до Окръжна болница. Аз, за разлика от теб, не мога да ползвам "околовръстното", защото живея в горната част на т.тар. Широк център и работя в долната част на същия.
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Тази тема започва да излиза извън контрол за това временно я заключвам за известно време.
"There is no 'patch' for stupidity."
Заключено