tonnn, ти за мен не се притеснявай

В която и от предишните фирми, в които съм работил да отида, веднага ще започна работа. Просто исках да предупредя колкото се може повече хора за измамниците Аико. А що се отнася до парите след периода на обучение, още никой не е взел такива пари. Магазина отвори на 7-ми март и не ми казвай, че вече си взел мартенска заплата

Ако работиш в магазина би трябвало да знаеш, че официалните пари по картата се превеждат в началото на месеца, а парите на ръка се дават след 20-ти. Аз лично не познавам никой от магазина, който да е получил обещаното му и някой, който да не псува скапаната фирма зад гърба и.
А ти щом вече си взел мартенската заплата може да почерпиш в ресторантчето на магазина.

Ще видим какво ще дадат за март, но много ме съмнява да дадат нещо като волно пожертвование.
По-вероятно е да си от платените имейдж мейкъри на магазина, които дори не могат да си направят сметката, кога се взема заплата за март. Само не ми казвай, че имаш и "служебен" телефон.

Хайде със здраве! А останалите внимавайте какво подписвате и не вярвайте на думите на управителите в Аико!
До сега на такива измамници не бях попадал, но явно е трябвало и това да преживея!