Купуваш фолио, намираме някой мераклия с Фиат Браво, лепиш го, ако стане ! Плащам по 30лв на джамdidka написа:Я не се излагай с тази оферта...
Задния джам го искам цял !

Купуваш фолио, намираме някой мераклия с Фиат Браво, лепиш го, ако стане ! Плащам по 30лв на джамdidka написа:Я не се излагай с тази оферта...

Изключително тъпо мнение. И поне напиши "city racer" ...vointex написа:Това с фолиото още ли е модно??? И да си затъмняваме стоповете с обикновен черен спрей, и червени или жълти спирачни апарати! Малееее класика. Не забравяйте и надписа Citi Reiser!![]()
![]()
![]()

И аз мога да кажа, че си почитател на селския тунинг директно, но не го правя и се мъча да го намекна! Но явно нямаш капацитет. Съжалявам (те)!!!Princo написа:Изключително тъпо мнение. И поне напиши "city racer" ...vointex написа:Това с фолиото още ли е модно??? И да си затъмняваме стоповете с обикновен черен спрей, и червени или жълти спирачни апарати! Малееее класика. Не забравяйте и надписа Citi Reiser!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ама разбира се бе брато ! Ей го на,ся съм си поръчал нови стикерчета за голфчето,да ми вдигнат мощността.Също така нямам търпение утре сутринта да надуя мазната чалга и да събуждам бабите !vointex написа:И аз мога да кажа, че си почитател на селския тунинг директно, но не го правя и се мъча да го намекна! Но явно нямаш капацитет. Съжалявам (те)!!!Princo написа:Изключително тъпо мнение. И поне напиши "city racer" ...vointex написа:Това с фолиото още ли е модно??? И да си затъмняваме стоповете с обикновен черен спрей, и червени или жълти спирачни апарати! Малееее класика. Не забравяйте и надписа Citi Reiser!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()