Ще спре ли масовото паркиране по улиците?
- mITky
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Re: Ще спре ли масовото паркиране по улиците?
Винаги ще има паркирали коли по улицата , мене повече ме притеснява ,че улиците и булевардите са твърде тесни ..
- dogo
- Потребител

Напротив, сравнено с другите провинциални градове(а дори и София мога да включа) улиците ни са достатъчно широки. Примерно във Варна на една улица от калибaра на Княз Борис се движат автобуси...не знам какво им е на тях. Във Париж примерно в централните части улиците са 2.5 - 3м широки 
ПП. Съвсем друг е въпросът, че в едно 4-ри членно семейство често има по 3 коли, които се карат. Всеки може да се разкара до КАТ и да види по коли се регистрират там дневнно
ПП. Съвсем друг е въпросът, че в едно 4-ри членно семейство често има по 3 коли, които се карат. Всеки може да се разкара до КАТ и да види по коли се регистрират там дневнно
Преинсталация на Windows и установяване на дефекти на PC по домовете- 15лв в рамките на града
Смяна на софтуер на всички видове мобилни телефони, PDA и смартфони.
Контакт на ЛС, скайп dogo_stz или 0883 56 55 34, Даниел
http://www.avtozvuk-bg.com/
Смяна на софтуер на всички видове мобилни телефони, PDA и смартфони.
Контакт на ЛС, скайп dogo_stz или 0883 56 55 34, Даниел
http://www.avtozvuk-bg.com/
- painkilller
- Holy Diver
твърдо няма да спре!
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Абе няма да се спре то си ясно, всеки си плаща данъка на колата и иска като му се наложи да спре пред магазина Х да спре за 15 мин, а не общинарите да му се правят на интересни за 5 мин. Градът ни е твърде малък за да се ползват безплатни паркинги.
"There is no 'patch' for stupidity."
- mITky
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Като ми врънат телефона ще кача една снимка да видите как един спря на ул.Кап Петко Войвода в насрещното и стоя там цяло денонощие ..

- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Прати я с писмо на кмета и го питай има ли корупция в паркинги и гаражи или не

- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Няма смисъл да хабите хартия отсега мога да ви кажа какъв ще е отговора, ако го има 
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Някой да е чел закона че ме интересува паркирането на тротоар мисля че е опоменато там и имаше задължително разтояние м/у колата и сградата ? Мисля че беше от 1.5м до 1.7м ама не съм сигурен.
- AquiLA^
- Старо куче медалист

Аз мисля, че беше даже 2м.
-
81126-12965
- Новак

История на масовото паркиране по улиците
Проблемът започна в краят на 20 век.Започна се стройтелство на жилищни сгради - добре.Започна преселване на хора в Стара Загора - добре.И стана тъпо.Много тъпо - покрай спретнатите сгради няма къде да се паркира!Шах!Хората се усетиха, но продължиха да строят жилища без места за паркиране.10 апартамента- 5 места 30 апартамента - 6 места
Дойде 21 век.Срутиха няколко стари сгради - добре.Но вместо паркинги построиха още сгради.
Съществува и проблемът че неисползвани коли си стоят по тротоарите и никой не ги вдига!Аз живея до Второ ОУ и от ТРИ ГОДИНИ под прозореца е паркиран един 20-годишен таралясник и за това време нито веднъж не е използван!Властите бяха уведомени поне 10 пъти, но колата още се вижда през прозореца.
Дойде 21 век.Срутиха няколко стари сгради - добре.Но вместо паркинги построиха още сгради.
Съществува и проблемът че неисползвани коли си стоят по тротоарите и никой не ги вдига!Аз живея до Второ ОУ и от ТРИ ГОДИНИ под прозореца е паркиран един 20-годишен таралясник и за това време нито веднъж не е използван!Властите бяха уведомени поне 10 пъти, но колата още се вижда през прозореца.
- deltas
- Потребител

Проблемът е в две посоки!Първо,всеки иска да спре буквално до самата сграда,където отива,или ако има чалъм,да влезе и с колата вътре!Защо?Какво пречи да спре две пресечки по-далеч,в някоя тиха уличка,и да иде пеша до центъра?Това за мен си е комплексираност,един вид,вижте ме,кой съм аз,с ква кола и прочие глупости!Второто е,че общината иска да облажи прекалено много,и затова и всички свестни паркинги са платени,и то не особено евтино!И защо мислите,че паяка вдига таратайките,а не закача скъпите коли?Много просто,градът не е кой знае колко голям,и се знае чии са скъпите возила - обикновено на някои от местните босове!А си вдигнал такава кола,а ти е изстинало мястото!А това си е сладка службичка,ако не знаете!
По-лошото е,когато не можеш да спреш до местоживеенето си,както беше,и още е,в района на строежа на Галерията и ЛИДЛ!Лятото така ме запушваха,че не можех да изкарам по цял ден!Имаше един кърджалийски голф,явно турчин,редовно ме подпираше,оставях му редовно бележки да не спира така,но явно беше неграмотен,щото се махна чак като му изпуснах две гуми!Добре че се махноса,иначе вече щях да му ги спукам,и то всичките,тогава щеше да яде голата опашка!
По-лошото е,когато не можеш да спреш до местоживеенето си,както беше,и още е,в района на строежа на Галерията и ЛИДЛ!Лятото така ме запушваха,че не можех да изкарам по цял ден!Имаше един кърджалийски голф,явно турчин,редовно ме подпираше,оставях му редовно бележки да не спира така,но явно беше неграмотен,щото се махна чак като му изпуснах две гуми!Добре че се махноса,иначе вече щях да му ги спукам,и то всичките,тогава щеше да яде голата опашка!
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
90% от случаите се касае за малоумен шофьор който освен че е нагъл ами и не може да паркира. Това просто няма как да се оправи докато самите шофьори не се научат на някаква елементарна култура на пътя.